Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

greichiau- Rozhyte smile.gif
butu kas zodzhiu nupasakojes tokiu plauku/suknytes derini,- pasibaisejus buciau, bet atrodo super thumbup.gif
kokie cia plaukuciu siulai? linas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 06 18, 18:36)
greichiau- Rozhyte  smile.gif
butu kas zodzhiu nupasakojes tokiu plauku/suknytes derini,- pasibaisejus buciau, bet atrodo super  thumbup.gif
kokie cia plaukuciu siulai? linas? g.gif

Na vardus renku ne aš lotuliukas.gif , kol kas tiek ji pati, tiek visos lėlės yra Tytės, todėl labai apsidžiaugiau kai ši tapo Pyte, dadėjau tik kruo+ Pytė.
Siūlai, tai net nežinau kokie...draugės vis neša visokius siūlgalius, tai čia iš to suneštojo maišelio lotuliukas.gif
Siūlai g.gif ... nenusakoma sudėtis...yra plonas šilko siūlas ir medvilnė tikriausiai g.gif
Atsakyti
pasakisko grozio lelyte wub.gif wub.gif wub.gif ir vardas toks tinkantis bigsmile.gif
Atsakyti
Frederica, spalvos tokios ... wub.gif, labai miela lėlytė.
Smagu, kad dar kažkas kuria thumbup.gif . Aš baisiai aptingusi blush2.gif .
Atsakyti
frederica - grožis neišpasakytas wub.gif ir sugalvok tu man-rožiniai plaukai bigsmile.gif bet kaip žavinga, miela ir maloniai saldu... Lėlytė atrodo tokia paprastutė, bet kartu ir tokia aristokratiška... Ypač toje nuotraukoje su tavąja princese...
Atsakyti
Liepos 3-6 d. kviečiame į

LĖLYČIŲ SIUVIMO SEMINARĄ
Šiame seminare Jūs patys pasisiūsite vilnonę lėlytę iš natūralių medžiagų, taip pat Jūsų laukia pedagoginiai pokalbiai: diskusijos vaikų auginimo klausimais, sprendimų ieškojimas probleminėse situacijose, pagal poreikį ir pageidavimą – pokalbiai apie vaiko raidos ypatumus, šio laikmečio žalingą aplinkos poveikį vaikų vystymuisi, leistino elgesio ribas ir kitus iššūkius, su kuriais susiduriame augindami vaikus.
Lėlyčių siuvimą ves Virginija, pedagoginius pokalbius – Edita.

NUMATOMA DIENOTVARKĖ
8.30 val. Bendras pusryčių ruošimas
9.00 val. Pusryčiai
10.00 val. Lėlyčių siuvimas (su kavos pertraukėle)
13.00 val. Bendras pietų gaminimas
14.00 val. Pietūs, maudynės ežere, pokaičio miegas
16.30 val. Pavakariai
17.00 val. Pedagoginiai pokalbiai
19.00 val. Vakarienės ruošimas
20.00 val. Vakarienė
20.30 val. Pasaka vaikams prie laužo
21.00 val. Vaikų migdymas, pasisėdėjimai ir pašnekesiai, dainos, socialiniai žaidimai prie laužo.

Seminaro pradžia penktadienį (liepos 3 d.) 17.00 val., baigiasi – pirmadienį (leipos 6 d.) vakariene.
Medžiagomis lėlyčių siuvimui, maisto produktais pasirūpinsime mes, todėl labai prašome registruotis, kad būtų galima numatyti ir užpirkti reikiamą medžiagų ir produktų kiekį.
Gyvenimo vieta ir sąlygos
Seminaras vyks Juodenėnuose, Molėtų raj., Tėvų paramos Valdorfo pedagogikai bendrijai priklausančioje sodyboje, kurioje yra senas mokyklos pastatas, sodas, miškas, vaikų žaidimų aikštelė.
Nakvynė
Dalis seminaro dalyvių gali gyventi name, dalis – palapinėse, priklauso nuo noro ir žmonių skaičiaus.
Asmens higiena
Lauko praustuvai ir už 2km esantis ežeras, kuris stovyklautojų mielai eksploatuojamas.
Du lauko tualetai.
Seminaro kaina suaugusiems - 150 lt. (su maitinimu), vaikams kainuos tik maistas – 10 lt. už dieną., viso – 35 lt.
Registruokitės tel. 861023827 Virginija, 867065536 Edita
Atsakyti
visų pirma, noriu padėkoti zidudu už nuostabią ilistruotą instrukciją 4u.gif

dar turiu klausimą - kokios turi būtų svorio "proporcijos"? g.gif ta prasme, pas mano lėlytę galva gavosi žymiai sunkesnė, tiek sunkesnė kad net ant rankų laikant nėra to malonau jausmo kad laikai gyvą būtybę verysad.gif niekad nelaikiau rankose keno nors kitos tokios lėlytės, tai ir nežinau kokios jos būna... o gal reikia kulenį kietai prikimšt, nes maniškės pilvukas toks minkštas gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 06 18, 15:30)
Naujoji mūsų Kruopytė( kolkas tik- Pytėsmile.gif)
user posted image

user posted image

user posted image

nereali lelyte. labai labai miela
Atsakyti
Frederica, lelyte labai grazi ir dukryte irgi, bet jau nuotraukos tai fantasiskos bigsmile.gif
super super super

QUOTE(xena @ 2009 08 24, 22:19)
visų pirma, noriu padėkoti zidudu už nuostabią ilistruotą instrukciją  4u.gif

dar turiu klausimą - kokios turi būtų svorio "proporcijos"?  g.gif ta prasme, pas mano lėlytę galva gavosi žymiai sunkesnė, tiek sunkesnė kad net ant rankų laikant nėra to malonau jausmo kad laikai gyvą būtybę  verysad.gif niekad nelaikiau rankose keno nors kitos tokios lėlytės, tai ir nežinau kokios jos būna... o gal reikia kulenį kietai prikimšt, nes maniškės pilvukas toks minkštas gavosi  g.gif

as lelyte kai siuvau padariau ir kunelyje krutine tokia tvirta, kaip ir galva, ir dar i padukus ir delniukus irgi sudejau, tai ta svorio proporcija gera gavosi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, auksarankės

Labai gražios jūsų lėlytės. Įsikvėpiau ir aš pabandyti pasiūti vieną kitą. Reiks paieškoti tik gerai besitampančio, gražios kūno spalvos trikotažo. Norėjau paklausti, galkas nors esate siuvusios ar turite iškarpų kitiems Valdorfo žaisliukams - gyvūnėliams? Labai labai domintų. Kiek žinau, principai yra tokie patys, kaip ir siuvant lėlės:

1. natūralios, natūralių spalvų medžiagos (jokių raudonų šuniukų ar žalių kačiukų smile.gif)
2. išlaikytos proporcijos (gyvūnas turi būti panašus į tikrą, gyvūno poza taip pat natūrali, pvz.: kiaulė jokiu būdu ne sėdinti ar stovinti ant dviejų kojų)
3. be šypsenų, akys - taškiukai arba jų visai nėra).

Man sunkiausia tai pasidaryti iškarpą taip, kad tas gyvūnas būtų panašus į tikrą.Tai jei turite ką nors, būčiau labai dėkinga.

pati dabar turiu iš darželio parsinešusi "pataisymui" karvę ir baltąjį lokį (čia siuvau ne aš):

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiogelis: 06 rugsėjo 2009 - 11:55
Sveikos, mielosios 4u.gif
Jau vėl drąsinuos imt lėlytę siūt - šįkart berniukėlį biggrin.gif
O vienos savo lėlytės vis niekaip neįkeliu čia, be, kad kilstelčiau temutę į viršų, įmesiu nuotraukytę, kokią jau turiu...
My Webpage
Atsakyti
Sveikos merginos,

Nu tokiu groziu prisiziurejau, nu taip uzsimaniau tokios Valdorfo lelytes savo mergytei, kad nebegaliu. Siandien dar sutikome mergaite rankoje nesina butent labai panasia tokia medziagine lelyte, tai man mazoji labai jos norejo. Sakau, kad nupirksiu, bet nezinau ar tokias parduoda g.gif

Bukit gerutes, gal zinote kur tokiu isigyti arba gal galetumemte mums padaryti tokia grazia miela lelyte su daug plaukuciu? blush2.gif
Labai labai buciau dekinga, tiesiog pasakiskas grozis...
Atsakyti