Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

Ir aš ieškau kas galetu pasiuti Valdorfo lelyte.Jei kas apsiimtumet brukstelkit i AZ
Atsakyti
Tylu čia. Visos lėlytes siuva?
Pasirodau, kad taip tylu nebūtų.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ruginė @ 2010 12 09, 14:10)

va je kokia wub.gif fainute, labai plaukuciai grazus thumbup.gif ir visa kita irgi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruginė @ 2010 12 09, 16:10)

Labai graži, plaukai tai tikrai įdomiai padaryti, liuks bigsmile.gif

Įdėsiu ir aš savo lėlytes

Mildutė. Lėlytė - kūdikis. Rankytės ir kojytės sukinėjasi, gali sėdėti netaremta smile.gif

user posted image

user posted image

Urtytė. Lėlytė - mergytė.

user posted image

user posted image
Atsakyti
kokio grožio lėlytės wub.gif , jau seniai apie jas svajoju.gal kada nors ir mano rankos prieis prie jų, aš negaliu į jas atsižiūrėti wub.gif , šaunuolės Ruginė ir belkaa wub.gif
Atsakyti
wub.gif
fantastiskos lelytes
thumbup.gif
Atsakyti
O kaip pasiūti lėlytę - kūdikį? Gal kas turite brėžinius?
Atsakyti
QUOTE(laimonda @ 2010 12 11, 17:04)
O kaip pasiūti lėlytę - kūdikį? Gal kas turite brėžinius?

Aš siuvau pagal tas pačias iškarpas, tik kojytes, rankytes galuose užsiuvau, kad pasibaigtų irgi apvaliai. tada ties keliais, alkūnėmis, pramankštinau šiek tiek kamšalą, užrišau tvirtą siūlą ir apsiuvau tuo dygsniu, kaip ir kaklą, tai jos tada gražiai išsilenkė. o kad sukiotųsi, tai tvirtinau stipriu siūlu, kai perveri ilga adate per kūnelį, tada užkabini kojytę - gerą gabalą kamšalo, tada vėl taikai į tą pačią skylę, kur išlindęs siūlas, per visą kūnelį ir vėl į kitą kojytę. Nežinau, sunku man papasakoti, meškiukų temoje seniai, kiek pamenu buvo parodyta.

Ačiū už gražius žodžius 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,vakar atradau ir si skireli smile.gif ,perverciau abi temas,ir va kas man isejo pasimokius is jusu blush2.gif
user posted image
Посмотреть на Яндекс.Фотках

Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2010 12 12, 20:19)
Sveikos,vakar atradau ir si skireli  smile.gif ,perverciau abi temas,ir va kas man isejo pasimokius is jusu  blush2.gif 

Koks mielas, ir dar su pižamyte bigsmile.gif Įsivaizduoju, kaip smagu vaikams pasiguldyti šalia. Mano mergaitė abi lėles susiguldo iš abiejų pusių, paskui pačiai vietos nebėra, bet negali lėlių patraukt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2010 12 13, 00:04)
Koks mielas, ir dar su pižamyte  bigsmile.gif  Įsivaizduoju, kaip smagu vaikams pasiguldyti šalia. Mano mergaitė abi lėles susiguldo iš abiejų pusių, paskui pačiai vietos nebėra, bet negali lėlių patraukt  hihihi.gif

aciu 4u.gif ,
dabar uzsikreciau siomis lelemis,bandau didesne pasiuti,tik "kencia" mano pirstai nes nemoku antpirscio naudot ax.gif
Atsakyti
Kokios gražios jūsų lėlytės Rugine, belkaa, *dika* thumbup.gif
Ypatingai man patiko lėlytės Urtė ir berniukėlis su megztuku wub.gif

Pati esu vieną pasiuvusi-mergaitę, norėčiau pasiūti ir berniuką, tik niekaip eilė neprieina, vis kiti darbai viršų paima. O Jūsų nuostabios lėlytės-kaip spyris man į minkštą vietą, tiesiog ragina greičiau pradėti siūti .
Smagu čia užeiti akis paganyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 15 gruodžio 2010 - 08:38