Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

[quote=belkaa,2010 12 11, 20:27]
Aš siuvau pagal tas pačias iškarpas, tik kojytes, rankytes galuose užsiuvau, kad pasibaigtų irgi apvaliai. tada ties keliais, alkūnėmis, pramankštinau šiek tiek kamšalą, užrišau tvirtą siūlą ir apsiuvau tuo dygsniu, kaip ir kaklą, tai jos tada gražiai išsilenkė. o kad sukiotųsi, tai tvirtinau stipriu siūlu, kai perveri ilga adate per kūnelį, tada užkabini kojytę - gerą gabalą kamšalo, tada vėl taikai į tą pačią skylę, kur išlindęs siūlas, per visą kūnelį ir vėl į kitą kojytę. Nežinau, sunku man papasakoti, meškiukų temoje seniai, kiek pamenu buvo parodyta.

Man tas kūdikis labai kūdikiškas smile.gif Ir taip šauniai sugalvojai, kaip suteikti jam kūdikiškumą smile.gif
Atsakyti
na va ir mergaite duktereciai isejo smile.gif ,gera kaledom paciai dovanas "gamint"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dika*: 17 gruodžio 2010 - 21:44
Prisiziurejau grozybiu pazaist net uzsinorejau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri galetu imesti man i AZ kontaktus, nuorodele, kur galeciau savo mergytei nupirkti tokia lelyte 4u.gif buciau labai dekinga 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
ir mane labai domintų, kas galėtų pasiūt mano zuikai tokią lėlytę. nes su siuvimu visai neišeina susidraugauti.... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

man reikalinga pagalba... norėčiau dukrytės valdorfinei lėlytei numegzti megztuką, tačiau kaip tai padaryti? Man kebliausia dalis - rankoviu išėmimai, kaklo apdaila unsure.gif . Būčiau labai labaaaai dėkinga, jei kas nors įkeltumėte išsamų aprašymą kaip tai padaryti. Lėlytės ūgis 27 cm.

Iš anksto dėkoju...
Atsakyti
dika, labai grazi lelyte-mergyte thumbup.gif
Atsakyti
aciu blush2.gif

na dar viena mergyte isejo ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dika*: 06 sausio 2011 - 18:16
Noriu konsultacijos dėl lėlyčių siuvimo smile.gif Sakykit, kur geriausia pirkti Vilniuje trikotažą lėlyčių siuvimui. Kaip suprantu čia reikėtų gana tankaus ir tinkamo atspalvio.
Atsakyti
jurcik, savo vaikui mezgiau zuikį maždaug 25 cm. ir jam rūbelius. Kadangi iš tiesų megztukas tam zuikiui gavosi mažutis, tai dariau taip. Rankovėms išėmimų nedariau, išėmiau tik kaklą. Paskui kai per pečius susiuvau priekį ir nugarą (šonai liko nesusiūti), surinkau akis rankovei ir ją numezgiau. Išėjo nestatytos, paprastos rankovės, tik kad jų prisiūt nereikėjo, dailiau išėjo. O kaklo akis surinkau ir mezgiau kojinėms skirtais virbalais aplink ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(laimonda @ 2011 01 09, 14:59)
Noriu konsultacijos dėl lėlyčių siuvimo smile.gif Sakykit, kur geriausia pirkti Vilniuje trikotažą lėlyčių siuvimui. Kaip suprantu čia reikėtų gana tankaus ir tinkamo atspalvio.

as pirkau Medziagu parduotuvej, prie Kalvariju turgaus, labai thumbup.gif toks storesnis, kuno spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2011 01 09, 18:08)
as pirkau Medziagu parduotuvej, prie Kalvariju turgaus, labai  thumbup.gif toks storesnis, kuno spalvos  4u.gif

Ačiū! Gal dar galite pabandyti paaiškinti, kaip padaryti plaukus, kad iš jų būtų galima visokias šukuosenas susukti smile.gif Skaičiau aš apie plaukų "auginimą" tuose puslapiuose, kur rašo apie pačios lėlytės siuvimą, bet man kažkaip neaišku blush2.gif
Atsakyti