Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

Negaliu atsitraukt visą rytą nuo ekrano doh.gif Žiūriu ir žiūriu į tas lėlytes...Kokios visos fainos... Jei atvirai-tikrai nesitikėjau pamatyt tokių grožybių ax.gif

Šiaip parūpo-o visos merginos, čia dalyvaujančios, prijaučia ar kitaip kaip yra susijusios su Valdorfo pedagogika?
Aš pati tai labai prijaučiu biggrin.gif ir savo mergičkas leidžiu į Valdorfo darželį. Ir dar keli kitokie sąsajų ryšiai egzistuoja tongue.gif Išduokit, merginos, savo ryšius mirksiukas.gif

Sazha išsakė labai super mintį-skirti kelias nominacijas ir pagal jas įvertinti lėlytes. Gal padarom čia tokį mini balsavimą šioj temutėj? Balsuotume tik pačios dalyvės, tai greit balsus suskaičiuotume mirksiukas.gif Išskiriam kelias nominacijas ir surašom savo nuomonę. Jei būtų daugiau "už", galima būti pasitarti dėl nominacijų ir pradėt. Linksmai pažaistume gi, ane? mirksiukas.gif

Jeigu ką, mano pasiūlymai nominacijoms:
Valdorfiškiausia
Kruopščiausiai pasiūta (galima ir kitaip pavadinti, bet vienžo-už pačios lėlės kruopštumą: lygios akys, burna, daili nosytė, lygiai prikimštas kūnelis ir pan.)
Gražiausi drabužiai
Įspūdingiausia šukuosena
Ir dar norisi man vienos, tik nežinau kaip pavadinti-Šilčiausia ar Nuotaikingiausia, o gal-Mieliausia (na, tokia-kuri iškart sukelia labai šiltus jausmus ir teigiamas emocijas)
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 03 01, 02:41)
nepadarei  lotuliukas.gif   parashei kad keturias:))) ai, nu koks skirtumas?   smile.gif

Nu tikrai doh.gif - tik dabar pamačiau blush2.gif
Nu, bet nesvarbu, buvau vakar biškį wacko.gif
Na, bet lėlės tai nesakykit thumbup.gif - visos be išimties tokios wub.gif - gražiai padirbėjom yu.gif
ievschka- aš už drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 01 kovo 2009 - 11:50
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 01, 11:37)
Ir dar norisi man vienos, tik nežinau kaip pavadinti-Šilčiausia ar Nuotaikingiausia, o gal-Mieliausia (na, tokia-kuri iškart sukelia labai šiltus jausmus ir teigiamas emocijas)

Va va drinks_cheers.gif tik ir aš nežinojau, kaip "išsireikšt"... Aš tai pagal tą jausmą ir balsavau... ax.gif
Mielai paskirstyčiau lėlytėms nominacijas... bet dar reik pamedituot... rolleyes.gif Na, negaliu atsiplėšt, kaip gražu...
Ryšys su valdorfu tiesioginis biggrin.gif trejus metus ViVa mokykloj dirbau mokytoja.
Sainara, nekompleksuok! 4u.gif Aš va, visą siuvimą treniravaus nekompleksuot - Fredericos rankdarbius periodiškai varčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Žodžiu, motyvavau save tiesiog patirt džiaugsmą iš proceso. O dabar jau antrą baigiu... rolleyes.gif Tad jei bus antras raundas, irgi turėsiu ką parodyt. Ale reiktų tobulesnę sumeistraut nei pirmoji mastau.gif
Atsakyti
Kažkada truputį domėjausi valdorfo pedagogika, net norėjau vaikus leist į darželį, bet paskui keliai išsiskyrė.Nors kai ką iš ten esu pasiėmus. Buvau tais laikais ir tokią lėlytę pasiuvus.
O dabar siuvau šiaip, dėl smagumo, kad mergaitės dar vieną lėlę turėtų smile.gif
Atsakyti
valdorfo pedagogika nesidomiu, kiek zinau ish nuogirdu, ir pazhystamu, auginanciu vaikus, besivadovaujanchiu ja, tai man kai kurie momentai labai patinka, o kai kurie, tai eee...bishki neatitinka laiko dvasios, arkazhkatai...shitam pasiutusiai greit besisukanchiam pasaulyj... unsure.gif
uz leles nesugebu prabalsuot blink.gif sunkiau negu seima ishrinkt lotuliukas.gif
Atsakyti
vaje kokios visos grazios, sunku apsispresti doh.gif
Atsakyti
Na kokios visos ŽAVIOS !!!

Kita karta... na, jei/kai siusiu kita ax.gif tai kiek visokiu ideju bus thumbup.gif
Atsakyti
Jetus jetus.. wub.gif Na tikrai daug gražių lėlyčių. thumbup.gif
Manau, žinau, kuri yra Frederikos happy.gif ir Ievuschką nuspėju ax.gif
Dar vieną iš sienos atspėt galima biggrin.gif

Aš su Valdorfo mokykla niekuo nesusijusi. Net nelabai nuo Montesori atskirčiau blush2.gif bet man patinka visokie netradiciniai mokymai, ale labiau vaikams iki 4 (max 5 metų). Paskui, laikausi nuomonės, kad vis tik vaikai turi mokytis gyvent normalioj (negailestingoj) visuomenėj, suspausti į rėmus ir su visu kitu "grožiu" susidurdami..
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 03 01, 16:43)
Jetus jetus..  wub.gif Na tikrai daug gražių lėlyčių.  thumbup.gif
Manau, žinau, kuri yra Frederikos  happy.gif  ir Ievuschką nuspėju  ax.gif
Dar vieną iš sienos atspėt galima  biggrin.gif

Net peržiūrėjau, kurioje nuotraukoje, ten kokia ypatinga siena matyti g.gif
Lyg ir nėra labai įsimintinų. Matyt per mažai dalyves pažįstu, kad sienos nematytos hihihi.gif
Nors man atrodo, kaip kurias irgi žinau kieno, bet galiu ir klysti. Dabar atrodo, kad kokias 4 ar penkias galiu spėti. ax.gif
Atsakyti
O aš tai tik fredericos žinau (arba galvoju, kad žinau), daugiau-nieko neįtariu, nes nelabai pažįstu dalyves ir neatskiriu jų stiliuko ax.gif

Spėjusių pasiūti lėlytes dalyvių sąrašiukas(ar teisingai?Nes buvo neaišku, kuri ten nespėjo pasiūti, juk pirmame sąraše apie 15 dalyvių buvo užsirašiusios, berods g.gif ):
1.frederica
2.coccinella
3.uups
4.Kerpena
5.ievuschka
6. LINUTUKE
7. belkaa
8. relija
9. Sazha
10. pauksciukas
11. balta varna

Tai ar darom nominacijas? ar tingit pasisakyt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 01 kovo 2009 - 17:49
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 01, 18:41)
O aš tai tik fredericos žinau (arba galvoju, kad žinau), daugiau-nieko neįtariu, nes nelabai pažįstu dalyves ir neatskiriu jų stiliuko  ax.gif

Tai ar darom nominacijas? ar tingit pasisakyt  tongue.gif

O aš žinau Tavo ir dar kokias 10 lotuliukas.gif
Daro, darom... drinks_cheers.gif
Sąrašiukas teisingas pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 01 kovo 2009 - 17:58
QUOTE(frederica @ 2009 03 01, 17:51)
O aš žinau Tavo ir dar kokias 10 lotuliukas.gif
Daro, darom... drinks_cheers.gif

Pasiūlyk dar kokią nors nominaciją, bus įdomiau. Ir kaip tiksliau pavadinti tą, kurioje svarbiausia kažkokia vidinė šiluma ar meilumas?...
Nes įdomiausia, kol kitos tiksliai nežino-kuri kieno. O be to-ir šiaip pakritikuoti turbūt galima patariamuoju tonu-ką galima būtų vienoje ar kitoje lėlytėje keisti ar geriau padaryti, kas trukdo, o kas - kaip tik suteikia žavesio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 01 kovo 2009 - 18:03