Tinginiauju šiandien kažkaip tai... tai prie kompo vis prieinu, pažiūriu-nieks labai nerašo... Kur visos dingę?
Kur gi dingo galimybės pakritikuoti išsiilgusi Uups?
Pradėsiu
Miglė-man labai graži lėlytė

Tokia tvarkinga, kruopščiai pasiūta, viskas joje dera-spalvos, drabužių formos, neperkrauta detalėmis. Gal tik kepurė-juokinga, virėją primena, bet vistiek jai skyriau pirmą vietą. Trūkumas-kad nuotraukoje neišryškėja nosytė, nors ir jaučiasi, kad ji yra, apšvietimas sutrukdė.
Kąstytis- toks perdėm tvarkingas, rimtas, teisingas, bet gerąja prasme. Autorė labai kruopšti, gal net siuvėja pagal profesiją

kokia apykaklė! kokie batai! O liemenės kampukai ir sagų kilpelės! niekur nepamatysi jokio kreivumo ar išsikišusio siūlelio... Tuo preciziškumu Kąstytis man labai simpatiškas, ypač-plaukai "akuratniai" susodinti , nors toks rimtas, kostiuminis stilius-ir nelabai prie širdies.
Morta - mielutė

net nežinau, kuo tiksliai ji patraukia

Primena nuotaikingą geraširdišką paauglę. Tik kaip ten su ta nosim? Turbūt autorė pamiršo vidinėje galvytėje ją suformuoti, o kai prisiuvo galvą, nebenorėjo ardyt ir teko suktis iš padėties? Nepaisant to ,Morta-labai simpatiška. Mano vyresnėlė, ją pamačius iškart pastebėjo-jos plaukai gi ne iš siūlų, greičiausiai-iš vilnos

Be nosytės minuso (jei taip galima pasakyt), mano nuomone yra dar pora-nelabai tinka skarelės audinys prie bendro konteksto, labai jau susintetina vaizdą, ir toks ne visai minusas, gal tik pastebėjimas-kažkaip atrodo, kad kairioji ranka su dešine yra sukeistos vietomis

Arba Morta stovi atvertusi delnus į viršų, tarsi rodydama, kad nieko juose neslepia

Nepaisant nieko, Mortelė-žavinga, ji turi kažką tokio, kuo paperka žiūrovą