Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

ash tai nesugebu prabalsuot...dabar man visos labai blogos atrodo lotuliukas.gif vakar labai geros atrode doh.gif
uzhtai dabar ramiai galechiau ishkritikuot visas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 03 01, 18:02)
ash tai nesugebu prabalsuot...dabar man visos labai blogos atrodo lotuliukas.gif  vakar labai geros atrode  doh.gif

Tai aš ir siūlau pakritikuoti. Gal padarom, kaip ir meškiukuose-sugrupuojam po tris ir kiekviena ,kas nori, aišku, parašo-ką apie tas lėlytes galvoja.

Pradedam, pvz., pirma grupelė:

Miglė
Kastytis
Morta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 01 kovo 2009 - 18:12
QUOTE(uups @ 2009 03 01, 19:02)
ash tai nesugebu prabalsuot...dabar man visos labai blogos atrodo lotuliukas.gif  vakar labai geros atrode  doh.gif

Davai, pasisakyk, aš tai tiesa pasakius laukiau Tavo aštraus liežuvio...
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 01, 19:00)
Pasiūlyk dar kokią nors nominaciją, bus įdomiau. Ir kaip tiksliau pavadinti tą, kurioje svarbiausia kažkokia vidinė šiluma ar meilumas?...
Nes įdomiausia, kol kitos tiksliai nežino-kuri kieno. O be to-ir šiaip pakritikuoti turbūt galima patariamuoju tonu-ką galima būtų vienoje ar kitoje lėlytėje keisti ar geriau padaryti, kas trukdo, o kas - kaip tik suteikia žavesio  rolleyes.gif

Niu kaip dabar abai madinga sakyt- charizmatiška g.gif , na nžn., gal mieliausia?
Na ir dar viena būtina nominacija, nors čia be konkurencijos, bet gi negali nepastebėti, tos dailiai išraitytos rurytės lotuliukas.gif - lavinančioji
Papildyta:
Miglė
user posted image
Kastytis
user posted image
Morta
user posted image
Atsakyti
Aš tai nemoku su tom nominacijom.. unsure.gif

Miglė
- daili ir labai patraukli lėlytė. Net neturiu prie ko prisikabint bigsmile.gif Na, labai labai norint,- tai aš rinkčiaus kitos spalvos trikotažą, nes dabar tokia gotiškai paplyškusi atrodo blush2.gif kas jos autorė nenumanau g.gif

Kastytis
- autorė tikrai pasistengė besiūdama thumbup.gif šitokius rūbelius pasiūti thumbup.gif matau, kad Kastyčiui (kaip ir mano lėlytei) matosi siūlas akiduobėse. Aš užmaskavau su avižine adata įvėrusi tamsesnį siūlą mirksiukas.gif kas jos autorė nenumanau..

Morta - mano favoritė wub.gif labai juokinga nosytė hihihi.gif įtariu, kad tai Ievuschkos darbas (iš vilnonių plaukų) smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 01 kovo 2009 - 19:06
Tinginiauju šiandien kažkaip tai... tai prie kompo vis prieinu, pažiūriu-nieks labai nerašo... Kur visos dingę?
Kur gi dingo galimybės pakritikuoti išsiilgusi Uups? g.gif

Pradėsiu tongue.gif

Miglė-man labai graži lėlytė wub.gif Tokia tvarkinga, kruopščiai pasiūta, viskas joje dera-spalvos, drabužių formos, neperkrauta detalėmis. Gal tik kepurė-juokinga, virėją primena, bet vistiek jai skyriau pirmą vietą. Trūkumas-kad nuotraukoje neišryškėja nosytė, nors ir jaučiasi, kad ji yra, apšvietimas sutrukdė.

Kąstytis- toks perdėm tvarkingas, rimtas, teisingas, bet gerąja prasme. Autorė labai kruopšti, gal net siuvėja pagal profesiją g.gif kokia apykaklė! kokie batai! O liemenės kampukai ir sagų kilpelės! niekur nepamatysi jokio kreivumo ar išsikišusio siūlelio... Tuo preciziškumu Kąstytis man labai simpatiškas, ypač-plaukai "akuratniai" susodinti , nors toks rimtas, kostiuminis stilius-ir nelabai prie širdies.

Morta - mielutė wub.gif net nežinau, kuo tiksliai ji patraukia g.gif Primena nuotaikingą geraširdišką paauglę. Tik kaip ten su ta nosim? Turbūt autorė pamiršo vidinėje galvytėje ją suformuoti, o kai prisiuvo galvą, nebenorėjo ardyt ir teko suktis iš padėties? Nepaisant to ,Morta-labai simpatiška. Mano vyresnėlė, ją pamačius iškart pastebėjo-jos plaukai gi ne iš siūlų, greičiausiai-iš vilnos mirksiukas.gif Be nosytės minuso (jei taip galima pasakyt), mano nuomone yra dar pora-nelabai tinka skarelės audinys prie bendro konteksto, labai jau susintetina vaizdą, ir toks ne visai minusas, gal tik pastebėjimas-kažkaip atrodo, kad kairioji ranka su dešine yra sukeistos vietomis lotuliukas.gif Arba Morta stovi atvertusi delnus į viršų, tarsi rodydama, kad nieko juose neslepia lotuliukas.gif Nepaisant nieko, Mortelė-žavinga, ji turi kažką tokio, kuo paperka žiūrovą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 01 kovo 2009 - 19:39
uups chia biggrin.gif

Migle- viena is mano favoriciu (vis dar neprabalsavau). Nors lupos galetu but ir nesuformuotos i shypsena. Kepure jai tikrai nereikalinga ir mane kazkodel suerzino tos imantrios sarafano dekoratyvines siules siuvimo mashina (ish pavydo turbut lotuliukas.gif , ba mano mashina suluzho). Dar prastos nuotraukos, nelabai matosi nosyte. Bet kokiu atveju, manau, ji mano trejetuke bus biggrin.gif

Kastytis- tobulai, kruopsciai pasiutas. Viskas nepriekaishtinga. Nerealus kostiumas. Tik man nesinoretu zhaist su tokia ishkrakmolyta lele.... unsure.gif sshaalta...

Morta- turbut siuta labai paskubom. Visa tokia kaip ir netvarkinga, nos, kas labai glumina, prie kai kuriu detaliu krapshtytasi ish tiesu ilgai (pvz, rankinuko),- Manau, ir jos plaukai ilgai neatlaikytu. Akytes uzhdetos photoshopu, kiek suprantu? g.gif Vienok, ta ant virshaus suraukta nosyte priduoda jai ypatingo zhavesio thumbup.gif
Atsakyti
Che che, pasiskaičiau jūsų kritikos ir susimąsčiau dėl savosios. biggrin.gif Na, bet kaip pirmoji nenorėjau labai išsišokt rolleyes.gif

Ir gal spėliot nereikėtų? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 01 kovo 2009 - 19:46
Nu va priviriau barščių, galiu kritikuot lotuliukas.gif
Nea, nekritikuosiu...jei nebūč pati siuvus, oi pavaryčiau lotuliukas.gif , o dabar kai žinau kiek reikia įdėti širdies- man visos wub.gif aišku turiu favorites, turiu mieiausią, turiu nerealiausią, turiu gražiausią- mano lotuliukas.gif ...
vienu žodžiu, nerealiai džiaugiuos šiuo konkursu, jumis visomis lotuliukas.gif ir visomis jūsų lėlytėmis wub.gif
AI, NESAKYKIT, NEREALIAI...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 01 kovo 2009 - 20:29
QUOTE(frederica @ 2009 03 01, 19:03)
Nea, nekritikuosiu...jei nebūč pati siuvus, oi pavaryčiau lotuliukas.gif ,

nu ir be reikalo tongue.gif
ash tai nepasivarzhysiu biggrin.gif
Elzyte- man labai miela, ypach ta ryzha sheveliura... Tik kam reikejo tas lupas i shypsena ishpiesht? unsure.gif valdorfines lelutes esme ir yra ta, kad ji ir linksma, ir liudna, ir pikta....ji tokia, kokia ja matys vaikas tuo metu. Net akytes klasikinems lelems nedaromos kaip tashkeliai, o tik kaip brukshniukai,- tinka tiek atsimerkusiai, tiek uzsimerkusiai lelei... ir dar ta sunkaus brokato suknele ne vietoj...grazhiau butu vien su ta 'kambinėte' lotuliukas.gif

Greta- viena mano favorichiu. Labai valdorfishka lele, gali buti tiek berniuku, tiek mergaite bigsmile.gif Viena mano favorichiu, turbut bus mano trejetuke smile.gif

Tyte- eee...lele suaugusiai moteriai, su visom voniom ir garderobu. Greichiau interjetine, nei valdorfine. Man labai baisios akys- zvaigzdes... ir nepatinka plaukai. Ir shiaip, atrodo panashi i pagyvenusia tetulyte unsure.gif

va, tiek apie sekanchias tris tongue.gif
Atsakyti
Aš siūdama patyriau nerealius jausmus, o kai ir kitas pamačiau, apskritai susileidau biggrin.gif bigsmile.gif Kažkaip neįsivaizdavau, kad apims toks keistas noras cypt ir lakstyt su ta lėle bei malt visiem po nosim lotuliukas.gif
Vž, tai apie pirmąsias

Miglė - vertinti ir išrinkti kelias gražiausias iš pateiktų lėlių man tenka pirmą kartą, todėl vertinau ne kaip kitaip, o vadovaudamasi jausmais biggrin.gif Taigi Miglė vat turi kažką tokio.... Nors išties atrodo išbalus, tačiau ta kepurytė viską paaiškina biggrin.gif Ji išties atrodo kaip šef povar ir tada baltas veidukas lyg miltuotas wub.gif
Gražios kasytės wub.gif

Kastytis - aukščiausias siuvimo pilotažas bigsmile.gif Jau vien dėlto vertas geriausio pasaulio podiumo thumbup.gif bu bet vat man jis ne toks mielas kaip kitos lelkos.... nu vat unsure.gif .... Bet pasiūta tobulai....

Morta
- kai paskaičiau apie photoshopines akis lotuliukas.gif thumbup.gif nu ir man taip atrodo g.gif , bet galvojau galvojau... O gal tos, kurias padarė pasirodė per mažos, laiko mažai, nes matosi, kad skubant siuta, tai padidino uždėjus makiažą bigsmile.gif
Apskritai, labai miela lelka biggrin.gif irgi kažką turi, tačiau man buvo dar mielesnių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 03 01, 12:28)
valdorfo pedagogika ...bishki neatitinka laiko dvasios, arkazhkatai...shitam pasiutusiai greit besisukanchiam pasaulyj... unsure.gif

Kaip ir šitos lėlytės, ką?.. rolleyes.gif Juk lengviau ir patogiau kokią Barbę ar Baby born'ą nupirkt. Pamenu, kolegės pasakojo, kaip per Naujuosius keitės dovanėlėm, na, tokiom komiškom, kad žmogų truputį per dantį patraukt. Tai Jurgai, mokytojai, kuri valdorfo lėlytes meistriškai daro, padovanojo plastmasinę už 5 Lt iš Maximos, atseit, ką ten, moteriške, krapštais iki išnaktų su žiursteliais - megztinėliais - nuėjai, ir yra... biggrin.gif
Ir man Miglė blyškoka - bet ar čia "odos" trikotažas netikusios spalvos, ar gal rūbelius kitokio kolorito reiktų apvilkt? Bet nepaprasto dailumo, ak, ir man mašinos pavydu pasidarė... blush2.gif
Kastytis... Tai kaip paauglystės berniokas, kurį esi įsikliopinus iki ausų, bet labiau negu aišku, kad jokių šansų neturi, jog jis tave pastebės lotuliukas.gif Ne, nuoširdžiai, lenkiu galvą prieš jo "mamos" kruopštumą, prieš tas statytas rankoves, apykaklę, plonučiukus plaukelius... wub.gif Iš kokios jie materijos???
Na, Mortos akytės ir man keistos pasirodė, bet neišdrįsau patikėt, kad jos pieštos, kol Uups nepasakė biggrin.gif Bet tai baika. Morta man asocijuojas su Twigi - tokia lieknutė, smulkutė... Beje, labai valdorfiška tai, kad ji turi tą "kašiuką", bene ir daikčiukas koks ten slepias?? O dėl lavinimo tai, sakyčiau, ji labai lavinanti - tiek sagyčių smulkiem piršteliam atseginėt - užseginėt.
Atsakyti
Sekanti trijulė
Elzytė
user posted image
Greta
user posted image
Tytė
user posted image
Atsakyti