QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 27, 15:47)
Iš pradžių baimė kamavo.O dabar su vyru pakalbėjom,kad visai gerai būtų antras
Vat būtent pastebėjau tendenciją. Tos, kurios turi tik vieną vaiką, antro pastojimo nebijo, o tos kurios turi du, o jei dar vienas po kito - tos jau bijo. Ir tai manau, natūralu. Juk du sugaudyti kur kas lengviau. Blogiausiu atveju su vienu labiau užsiima tėvelis, su kitu gal mamytė. Trys mažamečiai, o jei dar vienas po kito, manau, tikras išbandymas. Dar vienas dalykas, kad moteris nešioja vaikelį devynis mėnesius, paskui tarkim iki pusės metukų žindo vien tik pieneliu, taigi kaip ir pririšta prie vaikelio, tuoj vėl pastojimas, vėl devyni mėnesiai ir vėl žindymas... Apie trys metai iš moters gyvenimas reikalauja atsidavimo, nepilnavertiško poilsio, miego. Tai šiek tiek sekina, todėl trečio iš kart ir bijoma.
QUOTE(Jura_j @ 2009 02 27, 16:02)
Konsultavausi su gyd., tai KT neisrase, pasak jo: "neleisiu vaiko hormonais maitint"

Siule spirale, ale bijau, kad svetimkuni galiu ir atmesti, o visa kita - mano galva nepatikima ir viskas.. Beje, testa jau viena karta dariau
Po pirmo gimdymo tokios baimes nebuvo, o va trecio karto bijau
Aš dabar labai rami, įsidėjau Mireną ir jaučiuosi saugi ir rami. Aišku nebūna 100 proc.
QUOTE(donna bona @ 2009 02 27, 17:50)
oi, nea

aš jau laukiu nesulaukiu, kada vėl galėsim gandrus gaudyt

bet fiziškai tai kolkas neįmanoma.
jokios baimės dėl nėštumo nėr
Aš irgi kažkaip antro labai norėjau iš kart po gimdymo, o va jau trečio iš kart bijočiau. Gal todėl, kad aš ar jauna, man 24-eri. Pasiilgau miego visą naktį, kokio gero baliuko

To neturėjau jau labai seniai