Įkraunama...
Įkraunama...

Baimė vėl pastoti?

nepasakyciau, kad tokios baimes visai nera blush2.gif ne laikas dar cool.gif
Atsakyti
Kankina! Pirmagimis dar visai mazas, o pagalvojus, jei dabar ir antras "uzkibtu" - siaubas apima. Nesu dar tam pasiruosusi, isvargusi su pirmuoju ir t.t. Mane ne tik baime, greiciau paranoja jau buvo apemusi, o ypac salia gyvai matant istorijas, kaip neplanuoti pametinukai atsirana... Kaip kovojau - isidejau spirale
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 27, 15:47)
Iš pradžių baimė kamavo.O dabar su vyru pakalbėjom,kad visai gerai būtų antras blush2.gif

Vat būtent pastebėjau tendenciją. Tos, kurios turi tik vieną vaiką, antro pastojimo nebijo, o tos kurios turi du, o jei dar vienas po kito - tos jau bijo. Ir tai manau, natūralu. Juk du sugaudyti kur kas lengviau. Blogiausiu atveju su vienu labiau užsiima tėvelis, su kitu gal mamytė. Trys mažamečiai, o jei dar vienas po kito, manau, tikras išbandymas. Dar vienas dalykas, kad moteris nešioja vaikelį devynis mėnesius, paskui tarkim iki pusės metukų žindo vien tik pieneliu, taigi kaip ir pririšta prie vaikelio, tuoj vėl pastojimas, vėl devyni mėnesiai ir vėl žindymas... Apie trys metai iš moters gyvenimas reikalauja atsidavimo, nepilnavertiško poilsio, miego. Tai šiek tiek sekina, todėl trečio iš kart ir bijoma.

QUOTE(Jura_j @ 2009 02 27, 16:02)
Konsultavausi su gyd., tai KT neisrase, pasak jo: "neleisiu vaiko hormonais maitint"  biggrin.gif  Siule spirale, ale bijau, kad svetimkuni galiu ir atmesti, o visa kita - mano galva nepatikima ir viskas.. Beje, testa jau viena karta dariau  doh.gif
Po pirmo gimdymo tokios baimes nebuvo, o va trecio karto bijau  blush2.gif

Aš dabar labai rami, įsidėjau Mireną ir jaučiuosi saugi ir rami. Aišku nebūna 100 proc.

QUOTE(donna bona @ 2009 02 27, 17:50)
oi, nea schmoll.gif  aš jau laukiu nesulaukiu, kada vėl galėsim gandrus gaudyt bigsmile.gif  bet fiziškai tai kolkas neįmanoma.
jokios baimės dėl nėštumo nėr

Aš irgi kažkaip antro labai norėjau iš kart po gimdymo, o va jau trečio iš kart bijočiau. Gal todėl, kad aš ar jauna, man 24-eri. Pasiilgau miego visą naktį, kokio gero baliuko smile.gif To neturėjau jau labai seniai biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Keiti,2009 03 02, 16:41]
Vat būtent pastebėjau tendenciją. Tos, kurios turi tik vieną vaiką, antro pastojimo nebijo, o tos kurios turi du, o jei dar vienas po kito - tos jau bijo. Ir tai manau, natūralu. Juk du sugaudyti kur kas lengviau. Blogiausiu atveju su vienu labiau užsiima tėvelis, su kitu gal mamytė. Trys mažamečiai, o jei dar vienas po kito, manau, tikras išbandymas. Dar vienas dalykas, kad moteris nešioja vaikelį devynis mėnesius, paskui tarkim iki pusės metukų žindo vien tik pieneliu, taigi kaip ir pririšta prie vaikelio, tuoj vėl pastojimas, vėl devyni mėnesiai ir vėl žindymas... Apie trys metai iš moters gyvenimas reikalauja atsidavimo, nepilnavertiško poilsio, miego. Tai šiek tiek sekina, todėl trečio iš kart ir bijoma.

schmoll.gif nu ne as viena turiu ir labai bijojau ir bijau pastot, nors isidejau Mirena, tai kaip ir baimes jau ir neliko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2009 03 02, 16:26)
schmoll.gif  nu ne as viena turiu ir labai bijojau ir bijau pastot, nors isidejau Mirena, tai kaip ir baimes jau ir neliko  thumbup.gif

Aš nesakau, kad taip 100 proc. visoms, sakau, kad tokia tendencija, tokių mamų dauguma. Po pirmo daug kas iš kart planuoja lelių, o po antro - jau nebe tiek tikrai.
Atsakyti
Mane kaip po tokia baime visai nekankina. Labai netgi noreciau antro vaikucio, nors dar ir po pirmo gimdymo ne tiek jau daug laiko praeje smile.gif bet mane kankina kitokia baime del gimdymo. Ar antra karta pavyks normaliai ar ir vel kazkas bus ne taip... doh.gif
Atsakyti
o as pries pora naktu sapnavau kad laukiuosi jau 4 savaites...atsibudau ir taip gera gera buvo wub.gif nors jei pradedu galvoti logiskai tai zinoma, reikai pailseti, pamiegoti ir tt....
Atsakyti
aš irgi bailė.
kas mėn. laukiu mmm kaip saulės pavasarinės doh.gif ir vis prisigalvoju visokų nesąmonių, nestuke.gif simptomų.... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Baime gal nepavadinciau,bet tikrai nenoreciau...norisi pasidziaugti sugrizusiom kuno linijomis,bei demesi skirti auganciam pipiriukui.Antrojo noreciau po kokiu triju metu....
Atsakyti
Po pirmojo tikrai buvo nerimas, o po antro nebebijau... ax.gif Negimdyciau daugiau, jei ir uzkibtu... blush2.gif
Atsakyti
po pirmo tai dabar labai bijau antra karta pastot.nei vyras nei as normaliai negalim pasimylet verysad.gif
Atsakyti
As kazkaip nebijau pastoti,vyras noretu iskart antro o as noreciau palaukti bent kelis metus kol paaugs dukryte.
Atsakyti