Įkraunama...
Įkraunama...

Baimė vėl pastoti?

QUOTE(gritte @ 2009 03 11, 20:33)
Aš manau, kad baimė pastoti kankina tas moteris, kurios jau turi suplanuotą kiekį vaikų ir yra prieš abortus  cool.gif . Aš tarp jų.

Mes tai kažkaip nesuplanavę vaikų skaičiaus, bet jaučiu, kad dar tikrai ne laikas dar tam.
Erinata, aš turiu du biggrin.gif Anksčiau galvojau, kad vargo vakarienė bus, bet susitvarkau bigsmile.gif ir dabar galvojau, ką aš veikiau kai tik vieną teturėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2009 03 13, 17:26)

Erinata, aš turiu du biggrin.gif Anksčiau galvojau, kad vargo vakarienė bus, bet susitvarkau  bigsmile.gif ir dabar galvojau, ką aš veikiau kai tik vieną teturėjau  biggrin.gif

pas mane kazkoks superhiperaktyvus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei toks ir antras bus iskart galima nusisaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2009 03 13, 18:49)
pas mane kazkoks superhiperaktyvus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jei toks ir antras bus iskart galima nusisaut lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš tave puikiai suprantu...Mano gyvenime jau trys ir daugiau metų tokie, kad nei miego, nei poilsio...Tik spėk bėgt iš paskos...Visi, ką susitinki, klausia, kokios aš dietos laikausi... biggrin.gif Nes svoris, kaip pradėjo krist po gimdymo, tai sveriu mažiau, nei prieš nėštumą...O tada irgi nebuvau stora...Visiems labai juokinga būna, kai pasakau, kad mano dieta bėgioja aplink mane...Ir nesupranta, kaip aš, tokia savanaudė ir egoistė, nenoriu net pagalvot apie kitą vaiką... doh.gif Bepigu kalbėti tiems, kurie net nejaučia, kad vaiką turi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Mylia-: 15 kovo 2009 - 14:51
QUOTE(-Mylia- @ 2009 03 15, 13:50)
Aš tave puikiai suprantu...Mano gyvenime jau trys ir daugiau metų tokie, kad nei miego, nei poilsio...Tik spėk bėgt iš paskos...Visi, ką susitinki, klausia, kokios aš dietos laikausi... biggrin.gif  Nes svoris, kaip pradėjo krist po gimdymo, tai sveriu mažiau, nei prieš nėštumą...O tada irgi nebuvau stora...Visiems labai juokinga būna, kai pasakau, kad mano dieta bėgioja aplink mane...Ir nesupranta, kaip aš, tokia savanaudė ir egoistė, nenoriu net pagalvot apie kitą vaiką... doh.gif Bepigu kalbėti tiems, kurie net nejaučia, kad vaiką turi...

Va as noreciau,kad man taip butu...kad svoris kristu sveikai=begiojant paskui mazylius biggrin.gif
Turiu labai ramia,gera dukryte,tikra angeleli...mieganti naktimis nuo 4sav...Aisku,ji dar maziuke,dar nzn ar velniuku netaps g.gif
Taciau iskart antro tai nenoriu,nors esu nusiteikus 3-4 vaikiukams smile.gif
Dabar dar mmm veluoja,bet galvoju,kad gal po gimdymo dar nenusitvarke ciklas,nors jau 2 mmm turejau ax.gif
Atsakyti
Pusmeti po gimdymo bijojau pastot, o dabar jau ne, vistiek planuose greitu laiku antras pipiras ax.gif
Atsakyti
jei man suveluoja menesines,tai man silpna tiesiog daros nuo minties neduok dieve as nescia,teturiu viena vaikuti,bet nesveikai nenoriu antro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(radena @ 2009 03 22, 15:11)
jei man suveluoja menesines,tai man silpna tiesiog daros nuo minties neduok dieve as nescia,teturiu viena vaikuti,bet nesveikai nenoriu antro verysad.gif

o man atvirksciai, saugomes bet mintyse galvoju "galetu but" rolleyes.gif nors maziui mano trecias menuo bet jau svajoju apie antra ax.gif tik vyras dar sako palaukiam metelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Galetu taip nenutikti, bet jei jau taip atsitiktu - nebutu didziausia pasaulyje tragedija blush2.gif
Atsakyti
Kadangi turėjau "laimės" auginti pametukus sūnelius bigsmile.gif , tai klaikiai bijojau vėl pastoti. Tai po antrojo sūnelio spiralė neatrodė taip baisu, kaip kad vėl pastoti. Na o trečiasis džiaugsmelis - dukrytė - laukta ir planuota. Bet vėl bijausi klaikiai pastoti. Juk būtų ketvitytas unsure.gif, nors ir saugausi vėl spirale g.gif
Atsakyti
as manau kad po gimdymo turi praeiti siek tiek laiko ir visas skausmas uzsimirshta , kai vaikelis paauga vel norisi mazuciuko vaikucio, bet gaila dabartines salygos daugumai neleidzia tureti daugiau vaiku, nes valstybe spjauna i mamu puse
Atsakyti
Iš pradžių aš irgi bijojau ir labai nenorėjau vėl pastoti. Kadangi maitinau, saugojomės nutraukdami ltinį aktą. O dabar, gal jau ir antro norėčiau, nesisaugom, bet nepavyksta pastoti...
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2009 03 31, 12:03)
as manau kad po gimdymo turi praeiti siek tiek laiko ir visas skausmas uzsimirshta , kai vaikelis paauga vel norisi mazuciuko vaikucio, bet gaila dabartines salygos daugumai neleidzia tureti daugiau vaiku, nes valstybe spjauna i mamu puse

na jau, kur gi spjauna ta valstybe... Nereikia vyti dieno i medi... Dar paieskoti reiketu tokiu salygu vaikams auginti - du metus gali ramiai sau ciuciuoti maziuka, jei noras yra, gimdykis dar viena, ir vel mokes... 100, 85 proc atlyginimo... O jei dar noras nedingsta - ir vel... Ar tikrai taip jau ir spjaunama i mamu puse? As tik tikiuosi, kad krize artimiausiu metu neitakos pokyciu ir sioje srityje, nes tai kaip yra dabar su garantijomis auginant vaikus Lietuvoje daugiau jokioje kitoje salyje tokiu salygu nerasite... Net Skandnavijos salyse, ir tai antrus metus jau nebemoka...
Atsakyti