Įkraunama...
Įkraunama...

Baimė vėl pastoti?

QUOTE(astuliene @ 2009 03 10, 00:27)
As kazkaip nebijau pastoti,vyras noretu iskart antro o as noreciau palaukti bent kelis metus kol paaugs dukryte.

Gerai vyrui norėt, kai jam nei nėščiam vaikščiot, atsakingam jaustis už tą gyvybę, nei gimdyt ir skausmus kentėt, nei paskui maitint ir per naktis nemiegot... smile.gif
Atsakyti
Aš dabar labai rami, įsidėjau Mireną ir jaučiuosi saugi ir rami. Aišku nebūna 100 proc.

Kad saugi, tai tikiu,bet ar rami lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nes as irgi turejau verysad.gif bet ketvirtuose metuose teko skubiai isimti, po besaikio kraujavimo,kai jau atsiduriau onkologiniam schmoll.gif Tai va man ten buvo taip masakyta Ginekologai labai rekomenduoja mirena,bet onkologai grieztai pries lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na bet gal kiekvienam skirtingai
Atsakyti
Siandien prasidejo lyg ir pykinimas kazkoks, galvos svaigimas. Nulekiau i vaistine, pirmas testas - neigiamas. BET! Rytoj darysiu antra testa, tikiuosi ir jis bus neigiamas, o dabar reikia iki rytojaus nesinervinant isgyventi.. doh.gif
Paranoja uzvalde mane.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-Mylia- @ 2009 03 10, 13:12)
Gerai vyrui norėt, kai jam nei nėščiam vaikščiot, atsakingam jaustis už tą gyvybę, nei gimdyt ir skausmus kentėt, nei paskui maitint ir per naktis nemiegot...  smile.gif

Mylia, as nieko pries vaikucius, bet reikia tureti salygas juos uzauginti. Gal kazkur kitur ir imanoma gimdyt kiek Dievas duos, bet ne Lietuvoje. verysad.gif
Atsakyti
As laaaaaabai bijau pastoti user posted image naktimis kosmarai persekioja, nes man nestumas tragedija buvo. Gimdymas baikes palyginus...
Atsakyti
Aš manau, kad baimė pastoti kankina tas moteris, kurios jau turi suplanuotą kiekį vaikų ir yra prieš abortus cool.gif . Aš tarp jų.
Atsakyti
nu as gal kokia keistuole, bet dar tik pora menesiuku po gimdymo, o as jau vel noriu buti nescia doh.gif pasiilagu to jausmo, kad nesioju kita gyvybe savyje ax.gif
o MB labai dziaugiasi, kad man po gana sunkaus nestumo, 17 val. gimdymo ir galiausiai vis tiek padaryto CP - noras vel gimdyti nepraejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2009 03 10, 18:44)
Mylia, as nieko pries vaikucius, bet reikia tureti salygas juos uzauginti. Gal kazkur kitur ir imanoma gimdyt kiek Dievas duos, bet ne Lietuvoje.  verysad.gif

Tikrai pritariu tam, kad Lietuvoje vaikų negali sau leisti, kiek Dievas duoda. Čia džiaugsies, jei vienam užteks tiek materialinio, tiek dvasinio gerbūvio.Juk negalėsi sau leisti visą laiką būti namuose, auginti vaikus ir nedirbti.Taigi, automatiškai dėmesį tektų labai smulkiai vaikams dalinti, o esant kokioms nors problemoms ir apskritai iš kurio nors atimti...Liūdna, bet taip yra...
Atsakyti
mane iswis paranoja uzvalde,niekaip nesulaukiu mmm jau 45 d,bet praeita menesi pora kartu buvo mmm ,ar taip kuriai buvo?ryt darysiu testa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroone @ 2009 03 11, 23:03)
nu as gal kokia keistuole, bet dar tik pora menesiuku po gimdymo, o as jau vel noriu buti nescia  doh.gif  pasiilagu to jausmo, kad nesioju kita gyvybe savyje  ax.gif
o MB labai dziaugiasi, kad man po gana sunkaus nestumo, 17 val. gimdymo ir galiausiai vis tiek padaryto CP - noras vel gimdyti nepraejo  lotuliukas.gif

As galvojau, kad tik man taip yra biggrin.gif As netgi jau pasiteiravau gydytojo kada vis tik butu geriau pastoti po CP, kazkaip baisu, kad nieko nenutiktu, jei per greitai. Bet jau baisiai norisi antro mazylio biggrin.gif Bet tikriausiai teks kokius metelius palaukti.
Atsakyti
QUOTE(dajna @ 2009 03 12, 21:24)
mane iswis paranoja uzvalde,niekaip nesulaukiu mmm jau 45 d,bet praeita menesi pora kartu buvo mmm ,ar taip kuriai buvo?ryt darysiu testa smile.gif

Tai gal tau mėnesinių dar nebuvo,tik patepliojimai, juk neseniai pagimdžius?
Aš susirgau tik už 5,5 mėn po gimdymo.

Atsakant į temą, aš irgi bijau trečio nėštumo. O baimė pagrįsta, nes KT nenaudojam, tik NLA, bet jau virš 10 metų, ir nebuvo netyčiukų.
Manau, bent jau dabar, užteks. Reikia dvi panikes užauginti.
Atsakyti
[quote=Jurada,2009 03 13, 11:35]
Tai gal tau mėnesinių dar nebuvo,tik patepliojimai, juk neseniai pagimdžius?
Aš susirgau tik už 5,5 mėn po gimdymo.

KAD TAI BUVO MMMM tai as ttaip manau ,nes pirma karta truko 6 dienas taip normalei o po 2 sawaiciu vel 8 denas kaip niekada tokios stiprios vaje ....siandein testa dariAU NEIGIAMAS
Atsakyti
as kiekviena menesi taip laukiu menesiniu kaip niekad anksciau lotuliukas.gif nors ir geriau kontraceptines ( nei vieni netiko, dabar negeriu) vistiek bijuojau lotuliukas.gif
bijau labai pastot, su vienu vaiku vos susitvarkau nezinau ka daryciau su dviem blush2.gif
Atsakyti