Įkraunama...
Įkraunama...

Baimė vėl pastoti?

Kad baime pastoti nekankintu reikia tiesiog saugotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2009 05 16, 20:46)
Kad baime pastoti nekankintu reikia tiesiog saugotis  4u.gif

bet ne visada gali buti 100% tikras schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 16, 22:44)
bet ne visada gali buti 100% tikras  schmoll.gif  tongue.gif

Niekada negali buti 100% tikras smile.gif kaip bebutu liudna.
Atsakyti
Man tai po gimdymo pradejo kankinti ne BAIME vel pastoti, o NORAS.. ir iki siol jo neatsikratau blush2.gif
Atsakyti
Na,mano noras pastot nepraėjo biggrin.gif Tad susiorganizavom su MB pametinuką tongue.gif Tikiuos viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 16, 20:44)
bet ne visada gali buti 100% tikras  schmoll.gif  tongue.gif

Tikra tiesa drinks_cheers.gif
Va mums dabar taip atsitiko,kaip niekad nera buve..tai dabar tik tikiuosi,kad nieko nebus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 05 18, 19:00)
Na,mano noras pastot nepraėjo biggrin.gif Tad susiorganizavom su MB pametinuką tongue.gif Tikiuos viskas bus gerai ax.gif

Sveikinu thumbup.gif tikrai viskas bus gerai. Man irgi kažkaip noras pastoti nepraeina, bet ir baimės yra, nes reikia pertraukėlės, reikia tuos du kažkiek praauginti.
Atsakyti
As kai maitinau baisu buvo pastoti, bet dabar yra naujas kontraceptikas Azalia, kuris tinka maitinancioms mamytems, jame yra tik vienas hormonas kuris visiskai neturi jokios ytako nei motinos pienui, nei vaikui! thumbup.gif
Atsakyti
Kas liecia vyro, tai man baimintis nera ko. Visi trys vaikai buvo planuoti ir jei jis nenoretu tai ju ir nebutu, nes pas mus viskas priklause nuo MB. Kai pribrendau, treciam vaikeliui tai net ir ikalbyneti reikejo, kad nu gal, nu tafai ax.gif ir pan. kol jau jis pats pasvarstes nusprende su manim sutikti. mirksiukas.gif Turiu superini vyra. thumbup.gif
P.S. O siaip, jei dabar netycia gautusi netyciukas tai buciau laimingiausias zmogus zemeje. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gutjera: 21 liepos 2009 - 21:10
QUOTE(Algyte @ 2009 05 18, 19:52)
Man tai po gimdymo pradejo kankinti ne BAIME vel pastoti, o NORAS.. ir iki siol jo neatsikratau  blush2.gif

man irgi drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Manes irgi neisgasdino:) Paauginsim siek tiek dukryte - ir vel i trasa antro vaikelio lauktis smile.gif
Atsakyti
gal atvirskciai, baime kad nepastosiu antra karta smile.gif
Atsakyti