QUOTE(Dinushka @ 2009 04 01, 11:14)
na jau, kur gi spjauna ta valstybe... Nereikia vyti dieno i medi... Dar paieskoti reiketu tokiu salygu vaikams auginti - du metus gali ramiai sau ciuciuoti maziuka, jei noras yra, gimdykis dar viena, ir vel mokes... 100, 85 proc atlyginimo... O jei dar noras nedingsta - ir vel... Ar tikrai taip jau ir spjaunama i mamu puse? As tik tikiuosi, kad krize artimiausiu metu neitakos pokyciu ir sioje srityje, nes tai kaip yra dabar su garantijomis auginant vaikus Lietuvoje daugiau jokioje kitoje salyje tokiu salygu nerasite... Net Skandnavijos salyse, ir tai antrus metus jau nebemoka...
Na,žinok,aš su mielu noru jau vėl pastočiau,bet vien ta situacija mane ir gasdina.Birželį po prezidento rinkimų viskas išaiškės,ar gausim du metus pinigėlius,ar tik metus jau

Aš su mielu noru eičiau į darbą po metų.Bet kur

Daug labai niuansų šia tema.Lietuva nesuteikia salygų dirbti mamos (kaip tarkim Skandinavijos šalyse).
Kažkur perskaičiau neblogą mintį: "LIETUVOJE VĖL ARTĖJA DEMOGRAFINĖ KRIZĖ". Manau,ši mintis ne iš piršto laužta.
Nors iš kitos pusės,mūsų su MB norui turėti pametinukus,nesutrukdys nei ši nesamonė.Nes noras tikrai yra