o man darbas patinka 100 procentu. ;D
pries tai dirbau ne pagal specialybe... nepatiko, dirbau, nes maniau, kad pagal specialybe savo neuzdirbsiu ne puses tiek.
O paskui radau darba grynai specialybini darba. Ir esu labai patenkinta ir darbo salygomis, ir atlyginimu, ir kolektyvu (nelabai daug reikia su juo bendrauti, labiau individualu mano darbas), ir pobudziu, ir darbo laiku. Ir jauciuosi savo rogese, nes nereikejo mokytis dirbti nuo nulio, jau nemazai ismaniau savo studiju deka. ;)
Ir man tai yra 5-as (oficialus) darbas mano gyvenime. Kartu pirmas darbas, kuriame viskas patinka ;)
Taip kad tikiu, jog imanoma rasti patinkanti darba!
pries tai dirbau ne pagal specialybe... nepatiko, dirbau, nes maniau, kad pagal specialybe savo neuzdirbsiu ne puses tiek.
O paskui radau darba grynai specialybini darba. Ir esu labai patenkinta ir darbo salygomis, ir atlyginimu, ir kolektyvu (nelabai daug reikia su juo bendrauti, labiau individualu mano darbas), ir pobudziu, ir darbo laiku. Ir jauciuosi savo rogese, nes nereikejo mokytis dirbti nuo nulio, jau nemazai ismaniau savo studiju deka. ;)
Ir man tai yra 5-as (oficialus) darbas mano gyvenime. Kartu pirmas darbas, kuriame viskas patinka ;)
Taip kad tikiu, jog imanoma rasti patinkanti darba!

QUOTE |
pareigos...Matyt tokio darbo, kad viskas patiktu tikrai Viktualina nerasi, juk ir nuotaikos kasdien kinta... ![]() |
Aha tikrai nuotaikos kinta. va man jau nuotaika šiandien gera, ir tas darbas ne toks jua blogas atrodo...
man mano darbas tai kaip hobis - apie toki visa laika tik ir svajojau. Butu beveik tas idealus variantas, kai darai tai, kas patinka ir dar tau uz tai moka. tik va kad moka tai irgi tik kaip uz hobi (net geda giminems pasakyti - jie kitaip isivaizduoja 10 metu atstudijavusio zmogaus perspektyvas). bet kol kas galiu sau tai leisti.
O man darbas yra darbas..Nepasakyciau, kad del jo labai svaigstu..Geros salygos, geras kolektyvas, dirbu beveik pagal issilavinima..Tiesa, didele atsakomybe ir ziauri rutina (bet cia turbut todel, kad vienoj vietoj jau daugiau kaip 5 metai :-/)
Zodziu dirbu, nes reikia dirbt ir tiek..
O siaip man patinka poilsis
;D
Zodziu dirbu, nes reikia dirbt ir tiek..
O siaip man patinka poilsis

Dirbu darbą,kuris man įdomus, nes galiu pilnai save realizuoti(nors darbas ne meninės pakraipos).Ir šitoj srity dirbu nuo 1994m(vaje kaip ilgai
),pakeičiau tik vieną darbovietę,nes ankstesnė bankrutavo.O šiaip mintyse dar yra keletas darbelių, kuriuos mielai dirbčiau, jei 'užsidarytų" dabartinė darbovietė.

Kazkada pakankamai senai sau pasakiau kokio darbo noreciau : "kurybisko, nemonotonisko, tokio, kad galeciau tobuleti, vaziuoti i parodas, kursus, komandiruotes, aisku dar kad uz ji neblogai moketu"
Siandien as ta turiu...
tik nezinau ar esu 100% patenkinta
Kolektyvas - siaipsau, vadovas - kaip kada...
Gal zmogus jau toks padaras, kad jam vis kazko truksta ir truksta

Siandien as ta turiu...

Kolektyvas - siaipsau, vadovas - kaip kada...
Gal zmogus jau toks padaras, kad jam vis kazko truksta ir truksta

Visada megau savo darba. Tik va kai reikejo grizinet dabar tai atrode - uch, kaip nekenciu as jo
. Va pora savaiciu jau kaip dirbu, tai, atrodo, jau isivaziavau ir vel tas mano darbas atrodo mielas

As visada svajojau apie toki darba,koki siandien dirbu. Viskuo esu patenkinta 100% ir kolektyvu,ir atlyginimu ir darbo laiku,na viskuo. Svajones pildosi kai labai to nori...
Turiu dvi specialybes. Pagal jas nedirbu ir nenoriu. Visada norejau dirbti toki panasu darba, kuri ir teko paskutiniu metu dirbti. Taciau realiai viskas kitaip. Na, pats darbas gal ir nieko butu, bet kolektyvas (tas kolektyvas tai as+mano vadove)
, net ir darbas darosi nemielas. Taigi nutariau dar pastudijuoti tokia specialybe, kuri butu miela. Visas menuo bandau apsispresti, taciau vis nuomone keiciasi, norisi neapsirikti, kad spec. butu miela ir idomi man. Na nezinau ko as noriu, blogiausia...
Manau, kad niekad viskas nebuna idealu. Kad ir patinka darbas, kolektyvas ir t.t. bet vistiek kazkada iskyla kokiu rupesciu, gerai, kai jie laikini......

Manau, kad niekad viskas nebuna idealu. Kad ir patinka darbas, kolektyvas ir t.t. bet vistiek kazkada iskyla kokiu rupesciu, gerai, kai jie laikini......
Aš manau reikia ieškoti tokio darbo, kuris būtų mielas širdžiai. Pagal specialybe esu mokytoja. Padirbau metelius ir nusprendžiau sukti kitu keliu. Dabar dirbu neoficialiai, bet man beprotiškai patinka
, niekad nemaniau, kad galiu užsikrėsti darbo liga. Svarbiausiai dabar legalizuoti savo darbą dėl socialinių garantij, tuomet viskas bus puiku.