Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate patenkintos savo darbu?

manau, kad idealiu darbu nebuna... buna tokiu, kur kiekviena ryta pabudus norisi keiktis, kad reikia eiti i ta "baisuji" darba, kur del vienu ar kitu priezasciu jautiesi blogai... buna tokiu, kur negali sulaukti, kada vel eisi i darba, nes ten "atsigauni".... buna ir tokiu, kuri gali apibudinti kaip vidutini, tai yra turinti ir privalumu ir trukumu... ir taip toliau... taigi, ar esate patenkintos savo darbu?

sakoma, kad geras darbuotojas visada iesko naujo darbo... ar jus irgi taip elgiates? jei taip, kas nulemia, pereisit i nauja darba ar ne, vos ji suradusi?... man yra buve taip, kad ne karta buvau gavusi geresni pasiulyma, bet nesiryzau palikti to darbo, kuris man patinka...

Atsakyti
Dabartinis mano darbas būtent yra toks, kad jau vakare imu galvoti, kad rytoj bus gera eiti dirbti..Šiaip man labai nepatinka bendrauti su "svečiais", t.y. užsieniečiais, o čia tenka tai daryti labai dažnai, kartais ištisomis savitėmis, bet man taip gera šiame darbe, kad net ir tie svečiai mano nepajėgūs sugadinti nuotaiką.. smile.gif
Ne, aš nepuolu keisti darbo ir niekada nesidairau geriau, jei man mano darbas patinka. Dabartinis darbas - trečiasis. Pirmas darbas, buvo pati pradžia, džiaugiausi suradusi, dirbanti ir buvau patenkinta, vėliau ėmiau daugiau galvoti apie save..o dar pasitaikė būrėjas: prišnekėjo, kad jei kas pasiūlys kitą mėnesį keisti darbą aš neatsisakyčiau, net jei man ta idėja nepatiks, bet tai bus tobulas ėjimas į kažką tokio super, labai didelis karjeros žingsnis..naują darbo pasiūlymą gavau po 1,5 mėn. biggrin.gif Labai nepatiko, nenorėjau, bet prisiminiau patarimą ir nuėjau į antrą darbovietę..tiesiogine to žodžio prasme atkentėjau, buvau nėščia, buvau depresuota, verkdavau kaip vaikas kasryt, kad reikia eiti į darbą..Po gimdymo tik mintyse ruošiausi sugrįžti, o pati vis tikėjausi palankios progos sprukti kuo toliau..Ir man pavyko clap.gif thumbup.gif Tiesiog likimas..mylimas darbas pats mane susirado, kaip sakė būrėjas būtent antrasis darbas man atvėrė tokias puikias perspektyvas, vien ankstesnė darbovietė ir pareigos man suteikė tokį šansą palypėti dar aukščiau ir dabar esu laiminga. Nors pats darbas nedaug ir pakito (popierizmas, svečiai, valst. tarnyba..), bet darbo atmosfera ir kolektyvas toks, kad kalnus galiu nuversti..Atrodo ir be algos dirbt galėčiau, tik leiskit dirbt smile.gif
Atsakyti
Na net nezinau ka apie savo darba galiu pasakyti.Budavo dienu,kai bijojau eiti,nes zinai ,kad gausi velniu kaltas ar nekaltas...Tada slyksciausia,naktis pries darba bemiege.Bet buna,kai su dziaugsmu einu.Aisku naktinis darbas nera gerai,bet neseniai gavus gera pasiulyma eiti dienom dirbti ir dar man labiau patinkanti darba,atsisakiau.Kazkaip bijau naujoviu kaip kokia kvaila.Bet nesigailiu,kad nejau,dirbu sau toliau be stresu,dienom laisva.
Atsakyti
as myliu savo darba wub.gif

esu dirbus darbe,kuriam man buvo kancia... kitam darbe-darbas man patiko labai,bet kolektyvas... atsikelus ryte nesinorejo eiti ten,nes stresas ne nuo darbo,o nuo aplinkiniu...

Dabar turiu tai apie ka galima svajot-liux kolektyvas + idomus darbas.

sakoma, kad geras darbuotojas visada iesko naujo darbo?
kai jam sudarytos geros salygos,nemanau,kad iesko. Per 4 metus esu gavusi nemazai pasiulymu,bet nesuviliojo. Be to megstu stabiluma. Be to esu patenkinta. Na aisku,pinigu,kaip visada,galetu buti kiek daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE (zuike @ 2004 03 21, 22:35)
sakoma, kad geras darbuotojas visada iesko naujo darbo...

Na gal ne visuomet unsure.gif . Patinka man mano darbas. Ir kolektyvas visai nieko rolleyes.gif . Nee, nenoriu kito darbo.
Atsakyti
man nuo mano darbo nei šilta, nei šalta, buvo visokių momentų, ir patiko eiti, ir ėjau nenorom unsure.gif , dabar viskas nusistovėjo, paskirstau darbe laiką, kad spėju ir apsidirbt, ir savo pomėgiams atsiduot smile.gif , tik apskritai dirbt atsibodo rolleyes.gif , gal ir noris kažko kito, bet būtent ko, neaišku, ai dar pabūsiu šitose rogėse tongue.gif
Atsakyti
as irgi myliu savo darba smile.gif Aisku, kartais buna dienu, kai garsiai keikiuosi ir spjaudausi ir grasinu, kad iseisiu blink.gif , bet is esmes tai esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti

as irgi mokytoja ir savo darba labai myliu wub.gif
Atsakyti
As tai tikiu, kad yra zmoniu, kuriu isimyleje savo darba. Bet daugumai normaliu zmoniu laisvalaikis daug mielesnis uz bet koki darbo. Bet idomu, jei darbo nera ar mazai - nebejunti ir laisvalaikio skonio.

Man paciai buvo laikotarpis, kai dirbau 2 dienas per savaite - tada truko pojucio, kad kazka reikalingo, naudingo veikiu. Dabar dirbu kai visi zmones - pasigendu laisvalaikio. Darbas patinka, bet visa laik norisi patingeti (pasvajoju, kaip butu gerai, jei kokia kliente neateitu). Va, idomu, kaip rast kompromisa?
Atsakyti
As esu tikrai patenkinta savo darbu, as ji myliu ir dirbu, galima sakyti, is idejos... Aisku, gerai, kad uz ji moka laugh.gif laugh.gif laugh.gif Bet, jei vyras uzdirbtu tiek, kad nestigtu pinigeliu, galeciau savo darba ir veltui dirbti biggrin.gif
Atsakyti
Aš tą patį darbą dirbu 8 metai. Žiauriai užkniso viskas ir darbas ir kolektyvas sad.gif Šiais metais buvau rimtai apsisprendusi išeiti, bet atkalbėjo gal. Turiu dabar finansinių įsipareigojimų vėl negaliu bėgti, o be to alga daugiau negu minimumas, bet taip norėtųsi dingt iš čia. Taip ir svarstau kuda paiti kuda padatsia, o gal papildomą darbelį koki susirast? g.gif
Papildyta @ [mergetime]1095149726[/mergetime]
Aš tą patį darbą dirbu 8 metai. Žiauriai užkniso viskas ir darbas ir kolektyvas sad.gif Šiais metais buvau rimtai apsisprendusi išeiti, bet atkalbėjo gal. Turiu dabar finansinių įsipareigojimų vėl negaliu bėgti, o be to alga daugiau negu minimumas, bet taip norėtųsi dingt iš čia. Taip ir svarstau kuda paiti kuda padatsia, o gal papildomą darbelį koki susirast? g.gif
Atsakyti
kaip rinkotes profesija? ar negalvojate keisti? ar verta sirdziai miela darba keisti i perspektyvesni ,geriau apmokama. laukiu jusu pamastymu mirksiukas.gif
Atsakyti