QUOTE(*jolita* @ 2007 04 13, 15:16)
O aš neįsivaizduoju kito geresnio darbo, nei dabartinis. Visada norėjau dirbti mokykloje ir esu laaabai patenkinta - alga gera, kolektyvas

, valdžia per daug nesikiša, mokykla po langu, visa vasara atostogų...tęsčiau iki begalybės.
Aš savo 4 mėnesių darbo patirtį mokykloje prisimenu kaip košmarą

paprašė pažįstama ją pavaduot, jos vaikas labai sunkiai sirgo, tai sutikau, o jau po savaitės pasigailėjau - bet negi pavesi
Mokykla viena iš prasčiausių Kaune, apleista, kolektyvas kažkoks nenusakomas bobinčius su kažkokiom intrigom į kurias nesigilinau bet iš šalies koktu žiūrėt.. vaikai iškrentantys ar išvažiuojantys kas mėnesį po kelis, likę tokie sunkūs susikalbėt... kadangi atėjau laikinai, tai nesistengiau iš jų nieko daryt - pabuvau jiems "gera", leisdavau daugiau nei pusę pamokos tiesiog internete sėdėt, nes kitaip nesusikalbėdavau vistiek... o iš valdžios pusės apkraudavo kas savaitę kažkokiais popieriais kurių nė velnio nepildydavau

Tik tiek kad nepamaišė papildomi 700 lt per mėnesį - tai buvo mano antras darbas (pirmaeiles pareigas turėjau visai kitur laisvu grafiku), ir 12:00 val jau būdavai kasdien laisva iš ten.
Gera alga visgi niekaip negaliu to pavadint, nes tuo pat metu dirbau kitur kur vos už kelias valandas per savaitę gaudavau dvigubai tiek. Žodžiu pagal profesiją man niekaip neapsimokėjo ir niekad nesvarsčiau tokios galimybės.
Pakeičiau dar porą darbų paskui, ir pagaliau įsitaisiau kur tikrai patinka be galo. Kolektyvas - nuo seniai pažįstama ir labai faina chebra. Merginų mažuma, taigi vyrauja sveikas bendravimas. Iki gero atlyginimo dar neužaugau, dar mums visiems reikia įdėti daug darbo iki gero pelno. Tačiau planas jo kilimo yra ir gana aiškus, karjerai galimybės taip pat įvairiausios visokiausios. Svarbiausia - kad patinka, kad vis labiau sekasi, kuo labiau sekasi tuo labiau veža