Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate patenkintos savo darbu?

QUOTE(siamka @ 2006 02 01, 19:04)
As tai savo darbu gal ir buciau patenkinta, na bet kolektyvas tai ne tas zodis, pasiruose visi net gyva suest, del to i darba einu kaip i didziausia pragara doh.gif

Kiek as dirbau ar dariau praktika, tai dazniausiai tokie bobiski kolektyvai budavo. O kaip pas jus, ar turit nors pora vyriskiu?
Atsakyti
pavydziu tom, kurios surado savo megstama darba. siuo metu dirbu, bet tik tam,kad nereiketu badauti. kasdien keliuos ir kankinuos,kai reikia eiti i darba. zinoma, galima butu keisti,bet daznas darbu keitimas itartinai naujam potencialiam darbdaviui atrodo.
be to butu sunku palikti kolektyva, nes jis superinis thumbup.gif .taciau, kai pagalvoji, kad ne kolektyvas tave maitina, ne jis mokes uz busta schmoll.gif
gal kada rasiu,tai kas privers ryte su dziaugsmu keltis.....
Atsakyti
Vieną dieną atrodo, kad viskas užkniso, kitą- kad darbas fainas biggrin.gif Matyt nuo nusiteikimo ir nuo nuotakos priklauso doh.gif biggrin.gif

Be to, kiekvienas darbas turi savo pliusų ir minusų. Savam darbe galbūt norėčiau pastovesnės algos (dalis jos priklauso nuo pardavimų, nors ir nestipriai svyruoja), ir šiek tiek daugiau perspektyvų kopti karjeros laiptais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaHarta: 15 gegužės 2006 - 18:13
O aš neįsivaizduoju kito geresnio darbo, nei dabartinis. Visada norėjau dirbti mokykloje ir esu laaabai patenkinta - alga gera, kolektyvas thumbup.gif , valdžia per daug nesikiša, mokykla po langu, visa vasara atostogų...tęsčiau iki begalybės.
Atsakyti
QUOTE(*jolita* @ 2007 04 13, 15:16)
O aš neįsivaizduoju kito geresnio darbo, nei  dabartinis. Visada norėjau dirbti mokykloje ir esu laaabai patenkinta - alga gera, kolektyvas  thumbup.gif , valdžia per daug nesikiša, mokykla po langu, visa vasara atostogų...tęsčiau iki begalybės.

Aš savo 4 mėnesių darbo patirtį mokykloje prisimenu kaip košmarą smile.gif paprašė pažįstama ją pavaduot, jos vaikas labai sunkiai sirgo, tai sutikau, o jau po savaitės pasigailėjau - bet negi pavesi smile.gif

Mokykla viena iš prasčiausių Kaune, apleista, kolektyvas kažkoks nenusakomas bobinčius su kažkokiom intrigom į kurias nesigilinau bet iš šalies koktu žiūrėt.. vaikai iškrentantys ar išvažiuojantys kas mėnesį po kelis, likę tokie sunkūs susikalbėt... kadangi atėjau laikinai, tai nesistengiau iš jų nieko daryt - pabuvau jiems "gera", leisdavau daugiau nei pusę pamokos tiesiog internete sėdėt, nes kitaip nesusikalbėdavau vistiek... o iš valdžios pusės apkraudavo kas savaitę kažkokiais popieriais kurių nė velnio nepildydavau smile.gif Tik tiek kad nepamaišė papildomi 700 lt per mėnesį - tai buvo mano antras darbas (pirmaeiles pareigas turėjau visai kitur laisvu grafiku), ir 12:00 val jau būdavai kasdien laisva iš ten.
Gera alga visgi niekaip negaliu to pavadint, nes tuo pat metu dirbau kitur kur vos už kelias valandas per savaitę gaudavau dvigubai tiek. Žodžiu pagal profesiją man niekaip neapsimokėjo ir niekad nesvarsčiau tokios galimybės.

Pakeičiau dar porą darbų paskui, ir pagaliau įsitaisiau kur tikrai patinka be galo. Kolektyvas - nuo seniai pažįstama ir labai faina chebra. Merginų mažuma, taigi vyrauja sveikas bendravimas. Iki gero atlyginimo dar neužaugau, dar mums visiems reikia įdėti daug darbo iki gero pelno. Tačiau planas jo kilimo yra ir gana aiškus, karjerai galimybės taip pat įvairiausios visokiausios. Svarbiausia - kad patinka, kad vis labiau sekasi, kuo labiau sekasi tuo labiau veža biggrin.gif
Atsakyti
man darbas labai patiko kur dirbu dabar. pats darbo pobudis prie sirdies o ir kolektyvas toks, kad geresnio nerasi, vertinama labai darbuotoja buvau. bet dabar iseinu i kita darba, pagal specialybe, pasiule alga dviguba. tai ziuresiu, gal gerai bus ax.gif
Atsakyti
Darbas patiko, bet motyvacijos jokios - nei finansines, nei moralines schmoll.gif nutariau keisti - ka gausiu nezinau, bet pasiulymu turiu. belieka atsirinkti smile.gif
Atsakyti
darbas nepatinka, patinka atlyginimas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyprexa @ 2007 04 14, 16:27)
darbas nepatinka, patinka atlyginimas.  biggrin.gif

Va, sitas variantas geresnis uz manaji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyprexa @ 2007 04 14, 17:27)

Man tas pats. Patinka tik atlyginimas. Kazkada patiko ir pats darbas, bet jau ziauriai viskas atsibodo. Bet kazkaip nelabai isivaizduoju saves dirbant kur nors kitur ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lijyte: 15 balandžio 2007 - 13:46
QUOTE(Zyprexa @ 2007 04 14, 17:27)

Super pasakyta thumbup.gif .
Atsakyti
o man kol dar pati pradzia taip visai patinka, thumbup.gif kaip bus toliau kai apsiprasiu ir praeis daugiau laiko tai ir galesiu daugiau pasakyti.
Atsakyti