Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

Aš turiu tą pačią bėdą doh.gif Mat gimus vaikui atsirado įprotis be galo dažnai plautis rankas, ir dar su muilu, o kas perdaug tas nesveika doh.gif verysad.gif
Man labiausiai patiko "Barchatnyje ručki", yra Droge, Eurovaistinėse, kainuoja apie 3.50 Lt. Ir "Les Karietes". Bet sakyčiau, kad lyginant kainos-kokybės santykį, tas rusiškas net geresnis, bent jau man thumbup.gif
O visokie "Neutrogena", "Margarita", "Kapriz", na ir dar "n" kremų esu pabandžius atrasti sau tinkantį, tai man nieko gero, nepatiko. Nes kai oda labai išsausėjusi, tai jau reikia kažko ypatingo, paprasti kremai nelabai ir bepadeda schmoll.gif
O tą "Hospital" aš irgi ketinau pabandyti. Kurioje vaistinėje jo ieškoti? Nes Eurovaistinėje tao nemačiau ax.gif
Atsakyti
"Hospital" pirkdavau "Eurovaistinėje" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijelius @ 2006 01 07, 15:49)
"Hospital" pirkdavau "Eurovaistinėje"  mirksiukas.gif

Ačiū, paieškosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Reiks ir man isbandyt. O jis rusiskas?
Atsakyti
Rankas prisižiūriu darydama manikiūrą vieną kartą per savaitę. Po to per dieną matyt kokį 10 kartų tepuosi rankas kremu, nes oda labai sausa. Dabar labai įsigeidžiau rankų masažinio aliejuko su arnika. Įtariu, kad mano rankelėms turėtų patikti ax.gif .
Atsakyti
Nusipirkau "Hospital", bet kas nepatinka, jis sunkiai įsigeria g.gif Bet čia tokie pirmieji įspūdžiai, žiūrėsim, bandysiu mažiau tepti ax.gif
Atsakyti
Ruosiuosi pirkt koki gera krema rankoms, turiu margarita , bet man nepatinka.. gal pabandysiu Annos Latan g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniuke @ 2006 01 10, 12:30)
Ruosiuosi pirkt koki gera krema rankoms, turiu margarita , bet man nepatinka.. gal pabandysiu Annos Latan  g.gif

iš pradžių pabandyk Barchatnyje ručki
Atsakyti
Gal galit kas aprašyti rūpinimosi rankomis procedūra namie? Ypač žiemą jos tampa labai lepios ax.gif Kažkaip informacijos nuosekliai kaip ir ką reikia daryti kad jos būtų sveikos ir gražios nėra daug blush2.gif
Norėtųsi išsamiai - kiek ko, kaip dažnai ir pan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2006 01 11, 12:10)
Gal galit kas aprašyti rūpinimosi rankomis procedūra namie? Ypač žiemą jos tampa labai lepios  ax.gif Kažkaip informacijos nuosekliai kaip ir ką reikia daryti kad jos būtų sveikos ir gražios nėra daug  blush2.gif
Norėtųsi išsamiai - kiek ko, kaip dažnai ir pan  4u.gif

Manau, kad ta procedūra kiekvienam yra labai individuali, nes pas vienus žmones rankos sveikos ir ypatingos priežiūros nereikalauja, pas kitus oda skeldėja, o dar pas kitus - oda šerpetoja. Nuo to priklauso kokio riebumo kremus reikia naudoti, o gal rankas jau reikia gydyti.
Bum, tu parašyk kokia tavo rankų oda ir tada aš tau pabadysiu parašyti kaip reikėtų tas rankeles prižiūrėti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 01 11, 13:37)
Manau, kad ta procedūra kiekvienam yra labai individuali, nes pas vienus žmones rankos sveikos ir ypatingos priežiūros nereikalauja, pas kitus oda skeldėja, o dar pas kitus - oda šerpetoja. Nuo to priklauso kokio riebumo kremus reikia naudoti, o gal rankas jau reikia gydyti.
Bum, tu parašyk kokia tavo rankų oda ir tada aš tau pabadysiu parašyti kaip reikėtų tas rankeles prižiūrėti  mirksiukas.gif .

Mano rankų oda reaguoja į šaltį - nuo daug šalčio ji pasidaro šiurkšti, todėl stengiuosi neišeiti į lauką be pirštinių (kol kas sekėsi taip daryti). Tik apie nagus odelės amžinai pabąla ir apskylinėja. Kartais atrodo jau susitvarkė, bet po dienos kitos ir vėl sukietėja, plyšinėja doh.gif Ypač po namų tvarkymo - plovimo. Suprantu kad reikia stengtis su guminėm pirštinėm viską daryti, bet gi nesimausiu pirštinių kiekvienai lėkštei ar puodeliui plauti ar dulkėm nuvalyti unsure.gif Manikiūra stengiuosi daryti kartą į savaitę - nagų odeles atstumdau, pakarpau kai man atrodo reikia.. ax.gif Naudoju rankų kremą, bet mąstau ko tom odelėm reikia. Gal kaukių kokių ar kažką?
Atsakyti
Karta i menesi einu darytis manikiuro,karta i savaite darau namuose vonele su juros druska,kiekviena diena po pora kartu tepu rankas kremu (labai patinka LesKeretis) ir jei netingiu tai aliejuku odeles,namus tvarkau su pirstinem.
Atsakyti