Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

o gal zinot koki kuris ir gydytu odos itrukimus ant pirstu? vyrui sutrukineja laiks nuo laiko sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Smilte @ 2004 04 23, 10:28)
As naudoju LES Karites su sviestmedziu,man jis super thumbup.gif thumbup.gif ir turiu margaritos su glicerinu,kuris labai irgi geras thumbup.gif

Man ir LES Karites thumbup.gif
Atsakyti
kamill naudoju jau ilga laika, perku tutele - patogu rankinuke nesiot, naudot patogu.
kartais juo ir veida patepu - nuostabus efektas wink.gif

siaip perdaug nesirupinu veido oda, nesidazasu, taigi sid kremas labai super susvelnina oda thumbup.gif
ir kai pas kosmetologe buvau, tai stebejos, kad ranku kremu tepant tokia oda thumbup.gif
Atsakyti
as tai isigijau toki ranku krema pavadinimo dabar neatsimenu. ber yra vaistinese pirkti ir neseniai reklamavo. kremo pakuote nera didele. kaina apie 15 litu. ant tuteles yra norvegu ar svedu ar suomiu veliava. pats kremas panasus i vazelina, bet jis pats kruciausias koki turejau kada nors o turejau tikrai visokiu ir pigesniu ir brangesniu. rankos buna svelnios kaip aksomas o ir nelieka riebaluotos rankos. tikrai super. manau nei viena nesigailesite isigijusios. na gal veliau parasysiu ir pavadinima kai namuose paskaitysiu
Atsakyti
LES KARITES!!! clap.gif clap.gif LES KARITES!!! clap.gif clap.gif LES KARITES!!! clap.gif clap.gif LES KARITES!!! clap.gif cia tai super kremas,geresnio niekur nemaciau ir nagam labai geraj ir rankytes tokios svelnios pasidaro smile.gif netycia ikrito jis man i rankas is uosvienes rankinuko tai jau taip ir nebegrazinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE (silvijak @ 2004 06 18, 12:38)
as tai isigijau toki ranku krema pavadinimo dabar neatsimenu. ber yra vaistinese pirkti ir neseniai reklamavo. kremo pakuote nera didele. kaina apie 15 litu. ant tuteles yra norvegu ar svedu ar suomiu veliava. pats kremas panasus i vazelina, bet jis pats kruciausias koki turejau kada nors o turejau tikrai visokiu ir pigesniu ir brangesniu. rankos buna svelnios kaip aksomas o ir nelieka riebaluotos rankos. tikrai super. manau nei viena nesigailesite isigijusios. na gal veliau parasysiu ir pavadinima kai namuose paskaitysiu

gal neutrogena vadinasi?

As tai rusiskus kremus rankoms naudoju, papigiai, ir visai gerai padrekina.
Atsakyti
QUOTE (sunnyday @ 2004 06 16, 15:04)
Man tai mama kazkada patare rankoms naudot KAMILL CLASSIC krema su naturaliu ramuneliu ekstraktu. Po siai dienai ji naudoju ir labai dziaugiuosi thumbup.gif

Va va , ir man anyte, bei drauge rekomendavo butent sita krema. Bet vis nenusiperku.

O pati vis neissirenku tokio, kad vel noretusi pirkt toki pat. Pirkau ir brangesnius ir pigesnius - bet "gerumas" trumpam...

Papildyta @ [mergetime]1087587820[/mergetime]
QUOTE (sunnyday @ 2004 06 16, 15:04)
Man tai mama kazkada patare rankoms naudot KAMILL CLASSIC krema su naturaliu ramuneliu ekstraktu. Po siai dienai ji naudoju ir labai dziaugiuosi thumbup.gif

Va va , ir man anyte, bei drauge rekomendavo butent sita krema. Bet vis nenusiperku.

O pati vis neissirenku tokio, kad vel noretusi pirkt toki pat. Pirkau ir brangesnius ir pigesnius - bet "gerumas" trumpam...
Atsakyti
o man tai labai patiko is Oriflame "soft& silk" berods vadinasi, tokia rausva tubele, jau kaip maloniai kvepia ir greit susigeria, oda tokia lygi ir svelni svelni buna thumbup.gif tik dabar neturiu jo sad.gif dabar naudoju Kamile soft berods, irgi labai neblogas. na siaip tai kremus rankom daznai perku ir pigesnius, nes tepu gal kokius 5-7 kartus per diena, tai tubele labai greit pasibaigia, perkant brangius tai bankrotas butu huh.gif
Atsakyti
CLINIQUE arba LANCOME daugiau nieko nepripazistu. nemegstu riebaluotu ranku , o sitie kremai neriebaluoja
Atsakyti
QUOTE (Brazile @ 2004 06 18, 13:55)
gal neutrogena vadinasi?

As tai rusiskus kremus rankoms naudoju, papigiai, ir visai gerai padrekina.

aha taip ir vadinasi clap.gif . tikrai siulau pabandyti, nes kiek bande mano draugiu visoms super thumbup.gif
Atsakyti
Man labai patinka Dove. Labai fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Mazyte blusyte @ 2004 06 22, 13:36)
Man labai patinka Dove. Labai fainas thumbup.gif

o kur tu ji perki? pas mus medijoj nera ir vaistinej nemaciau
Atsakyti