Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

QUOTE(gussste23 @ 2009 03 05, 15:20)
butinai imesk nuotraukele ir jei nesunku parasyk su kuo dazeisi, man irgi knieti tokia mintis atsiauginti naturalia pelenu spalvyte g.gif

as kazkur skaiciau kad tu lyg atsiauginei savo naturalia spalvyte, o gal te netu tada buvaij, nickas kazkoks panasus . g.gif
kokios tavo spalvos dbr plaukai..?
as ant sviesiu esu seniai dazius pelenu spalva su keune, gaijla kad neturiu fotkiu is tada , ech, taijp noris pasiziureti. taij lb graziai atrode gerai nusidaze, ir laijke lyg gerai..
o dbr as ruda esu, idomu kaip ant tamsesniu nusidazys ta pelenu spalva . g.gif lb neramina .
Papildyta:
QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 05, 15:38)
as zadu dazyt su loreal casting smile.gif 810 lygtais smile.gif bent mano naturalia labai atitikti turetu smile.gif man viena drauge irgi yra daziusis is tos firmos.. smile.gif tik i tamsia spalva, nors irgi ant blond smile.gif praejo 5 menesiai, bet nenusiplove smile.gif o tie dazai be amoniako.. smile.gif tausoja plaukus  smile.gif ir tos drauges plaukai blizga nuo to nudazymo smile.gif ziuresiu kaip man bus tongue.gif

o paletes nera nete loreal castingo.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 03 05, 16:51)
Va ten pvz. Kokosis aliejus - rafinuotas, tai jau netinka?
Labai graziai raso apie makamidiju riesutu alieju ten smile.gif

geriau yra nerafinuotas smile.gif nors as kokosu nusipirkau rafinuotas.. bet dar nespejau pabandyt smile.gif pirkau is ten linu semenu alieju nerafinuota.. wink.gif kadangi bandziau dar tik karta negaliu tiksliai pasakyt smile.gif
Atsakyti

o paletes nera nete loreal castingo.? g.gif
[/quote]

ivesk i google loreal casting, buvau radus palete ju psl kazkada, bet man spalvos toj paletej tai nelabai kokios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 05, 16:55)
as kazkur skaiciau kad tu lyg atsiauginei savo naturalia spalvyte, o gal te netu tada buvaij, nickas kazkoks panasus . g.gif
kokios tavo spalvos dbr plaukai..?
as ant sviesiu esu seniai dazius pelenu spalva su keune, gaijla kad neturiu fotkiu  is tada , ech, taijp noris pasiziureti. taij lb graziai atrode gerai nusidaze, ir laijke lyg gerai..
o dbr as  ruda esu, idomu kaip ant tamsesniu nusidazys ta pelenu spalva . g.gif lb neramina .
Papildyta:

o paletes nera nete loreal castingo.?  g.gif

jo norejau atsiauginti.. ataugo iki smilkinio.. mano blondiniska spalva.. tai jau man ji vezi varo.. tai naturalia dazysiu smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 05, 17:00)
jo norejau atsiauginti.. ataugo iki smilkinio.. mano blondiniska spalva.. tai jau man ji vezi varo.. tai naturalia dazysiu smile.gif)

o del paletes internete tai neteko paziuret.. kosmadoj as pirkau jeigu ka smile.gif ten gali prisideti prie naturalios ir paziuret ar atitinka smile.gif man atitiko wink.gif as tikiu kad neramina.. as pati lb bijau ;(
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 03 05, 12:44)

O kur kokosu alieju perkat? Kokioj maximoj jau nebus?

atsiunte is USA blush2.gif sumokejau uz 200ml 40lt (nerafinuotas) wub.gif
Atsakyti
o man kirpeja sake,kad geriausias sezamu aliejus,eisiu pirkti
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 05, 16:32)
Aš žiūrėjau, tai 8 buvo kaina tos kaukės  lotuliukas.gif

buvau as siandien irgi i eurokos uzsukus, tai milmil 6 lt, o ten ta kokosine uz 8 lt ne is mil mil serijos, bet nusipirkau ja, isbandyti, ziuresim kuri geresne thumbup.gif
dar is mil mil nusipirkau ta susviestu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 03 04, 22:47)
o kaip tu dazaisi? su keune?nes mano saknys i juoduma,bet keune net nekibo,kimba tik milteliais doh.gif

as saknis dazau taip. imu puse tuteles kiaunes ir 60 ml. keunes oksidatoriaus 9 procentu, istepu saknis tada laikau 40 minuciu, po to vos suslapinu (uzpilu stikline vandens) ir istrinu visus plaukus taip palaikau keleta minuciu, tada isplaunu, ir man gaunasi labai gerai, atsigauna spalvyte, per visa ilgi,....
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 03 04, 22:54)
o koki fluida pirkai?

na turim savo albuma, jei nori pasakysim kur gali atsiust foto, idesim tavo foto ir duosim visus prisijungimo duomenis  mirksiukas.gif

Gerai merginos atsiuskit duomenis, idesiu savo spalvyte, nera stebuklinga, bet man patinka
Papildyta:
fluida pirkau CRISTALLI FLUIDI su linu semenu aliejumi
Atsakyti
QUOTE(saulele xs @ 2009 03 05, 23:00)
as saknis dazau taip. imu puse tuteles kiaunes ir 60 ml. keunes oksidatoriaus 9 procentu, istepu saknis tada laikau 40 minuciu, po to vos suslapinu (uzpilu stikline vandens) ir istrinu visus plaukus taip palaikau keleta minuciu, tada isplaunu, ir man gaunasi labai gerai, atsigauna spalvyte, per visa ilgi,....
Papildyta:
Gerai merginos atsiuskit duomenis, idesiu savo spalvyte, nera stebuklinga, bet man patinka
Papildyta:
fluida pirkau CRISTALLI FLUIDI su linu semenu aliejumi

as taip irgi dazau thumbup.gif
na gali siust man astukss@yahoo.com arba rasyti i az cherry_ mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas Zavios Blondines thumbup.gif
Atsakyti
na ka merginos, norit bajeri? jau manau itariat ka as vel papasakosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 05, 23:38)
na ka merginos, norit bajeri? jau manau itariat ka as vel papasakosiu  lotuliukas.gif

skelk biggrin.gif
Atsakyti