Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

tai va, siandien sugalvojau, kad man vel reikia nudazyti tuos savo galinius plaukus ax.gif na ka, si karta as jau tvarkingai, atvaziavau pas mama, uzsitaisem keunes daziukus, palaikiau 40 min.
na ir spekit rezultata?
o gi NIEKO doh.gif
tai sedim su mama ir mastom, saknis tai nudazo? na nudazo...o kazi kodel i tuos galinius visiskai nekimba, nors ten puse natural g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 05, 23:47)
tai va, siandien sugalvojau, kad man vel reikia nudazyti tuos savo galinius plaukus  ax.gif  na ka, si karta as jau tvarkingai, atvaziavau pas mama, uzsitaisem keunes daziukus, palaikiau 40 min.
na ir spekit rezultata?
o gi NIEKO  doh.gif
tai sedim su mama ir mastom, saknis tai nudazo? na nudazo...o kazi kodel i tuos galinius visiskai nekimba, nors ten puse natural  g.gif

mistika blink.gif
Atsakyti
Na vat siandien jau nusipirkau 1517, 25Lt kainavo, tai savaitgali pirksiu oksidatorius ir jau nekantrauju kada galesiu isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
dar turiu prisipazinti ax.gif
nenulaikiau nagu kiseneje ir vel padaziau visus plaukucius blush2.gif
ir tuo esu labai patenkinta,plaukuciu spalva dar pagrazejo thumbup.gif
imeciau kelias foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 03 05, 23:52)
Na vat siandien jau nusipirkau 1517, 25Lt kainavo, tai savaitgali pirksiu oksidatorius ir jau nekantrauju kada galesiu isbandyti bigsmile.gif

o vat man klausimas, kokiose talpose oksidatoriai parduodami ir kaip zinot kokiu santykiu maisyt?viska raso ten? blush2.gif sorry uz durna kl, bet as irgi ketinu pirkti situos dazus kita savaite, oksidatoriu zinau kad kirpeja deda 9% blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 05, 22:47)
tai va, siandien sugalvojau, kad man vel reikia nudazyti tuos savo galinius plaukus  ax.gif  na ka, si karta as jau tvarkingai, atvaziavau pas mama, uzsitaisem keunes daziukus, palaikiau 40 min.
na ir spekit rezultata?
o gi NIEKO  doh.gif
tai sedim su mama ir mastom, saknis tai nudazo? na nudazo...o kazi kodel i tuos galinius visiskai nekimba, nors ten puse natural  g.gif

lotuliukas.gif gal trecias kartas nemeluos (juokauju), nu tikrai kazkokia nesamone, i jau tamsintus plaukus suprantu kad nekimba, bet i naturalius, bent ryzi gautusi vis kazkas, o cia nieko blink.gif
Papildyta:
QUOTE(migdoline @ 2009 03 05, 22:55)
o vat man klausimas, kokiose talpose oksidatoriai parduodami ir kaip zinot kokiu santykiu maisyt?viska raso ten? blush2.gif sorry uz durna kl, bet as irgi ketinu pirkti situos dazus kita savaite, oksidatoriu zinau kad kirpeja deda 9% blush2.gif

raso lyg, bet mes jau mintinai zinom biggrin.gif Kad reik maisyt 1:2 t.y. 1 dalis dazu ir 2 dalys oksidatoriaus, dazu buna 60ml, tai oksidatoriaus tau reiks 120 ml 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 03 05, 22:54)
dar turiu prisipazinti  ax.gif
nenulaikiau nagu kiseneje ir vel padaziau visus plaukucius  blush2.gif
ir tuo esu labai patenkinta,plaukuciu spalva dar pagrazejo  thumbup.gif
imeciau kelias foto  mirksiukas.gif

na palyginus 2 foto ir siais paskutinias, skirtumas kaip diena ir naktis, nes cia tavo kaip suprantu 2-3 foto neperseniausiai buvo? tikrai dabar liuks atrodo, pas mane tokiu kaip tavo galiniu ir pilna galva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 06, 00:01)

raso lyg, bet mes jau mintinai zinom  biggrin.gif  Kad reik maisyt 1:2 t.y. 1 dalis dazu ir 2 dalys oksidatoriaus, dazu buna 60ml, tai oksidatoriaus tau reiks 120 ml  4u.gif

o labai aciu uz informacija 4u.gif mano bus pirmas "naminis" dazymasis po geru 2 metu pertraukos, kai vis bijodavau ir eidavau i kirpykla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 05, 20:57)
buvau as siandien irgi i eurokos uzsukus, tai milmil 6 lt, o ten ta kokosine uz 8 lt ne is mil mil serijos, bet nusipirkau ja, isbandyti, ziuresim kuri geresne  thumbup.gif
dar is mil mil nusipirkau ta susviestu  ax.gif

Nu nee, aš dar ne tokia blondinė, ten mil mil buvo parašyta lotuliukas.gif o gal.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 03 05, 22:47)
na ir spekit rezultata?
o gi NIEKO  doh.gif

Įdomu kas ten su tais tavo plaukais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 03 05, 22:54)
dar turiu prisipazinti  ax.gif
nenulaikiau nagu kiseneje ir vel padaziau visus plaukucius  blush2.gif
ir tuo esu labai patenkinta,plaukuciu spalva dar pagrazejo  thumbup.gif
imeciau kelias foto  mirksiukas.gif

negaila plaukų taip dažnai dažyti? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 05, 23:11)
Nu nee, aš dar ne tokia blondinė, ten mil mil buvo parašyta  lotuliukas.gif  o gal..  lotuliukas.gif
Papildyta:
Įdomu kas ten su tais tavo plaukais  biggrin.gif
Papildyta:
negaila plaukų taip dažnai dažyti?  g.gif  biggrin.gif

ta akcija mim mil uz 6lt tik nuo siandien prasidejo, ar ir tu buvai siandien? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 05, 23:12)
ta akcija mim mil uz 6lt tik nuo siandien prasidejo, ar ir tu buvai siandien?  biggrin.gif

Nee, aš buvau antradienį.. g.gif o čia visose eurokose akcija? Reikės tada gal ryt užbėgt nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 06, 00:06)
na palyginus 2 foto ir siais paskutinias, skirtumas kaip diena ir naktis, nes cia tavo kaip suprantu 2-3 foto neperseniausiai buvo? tikrai dabar liuks atrodo, pas mane tokiu kaip tavo galiniu ir pilna galva  doh.gif

na paziurejau ir as, nu geras, rimtai kaip skiriasi thumbup.gif dabar nera tiek geltonuma ir daug sviesesne thumbup.gif net nepalyginsi kaip geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kur tas nuotraukeles jus galit pasiziuret? blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti