QUOTE(Deissy @ 2009 03 05, 22:47)
tai va, siandien sugalvojau, kad man vel reikia nudazyti tuos savo galinius plaukus

na ka, si karta as jau tvarkingai, atvaziavau pas mama, uzsitaisem keunes daziukus, palaikiau 40 min.
na ir spekit rezultata?
o gi NIEKO
tai sedim su mama ir mastom, saknis tai nudazo? na nudazo...o kazi kodel i tuos galinius visiskai nekimba, nors ten puse natural

gal trecias kartas nemeluos (juokauju), nu tikrai kazkokia nesamone, i jau tamsintus plaukus suprantu kad nekimba, bet i naturalius, bent ryzi gautusi vis kazkas, o cia nieko
Papildyta:
QUOTE(migdoline @ 2009 03 05, 22:55)
o vat man klausimas, kokiose talpose oksidatoriai parduodami ir kaip zinot kokiu santykiu maisyt?viska raso ten?

sorry uz durna kl, bet as irgi ketinu pirkti situos dazus kita savaite, oksidatoriu zinau kad kirpeja deda 9%
raso lyg, bet mes jau mintinai zinom

Kad reik maisyt 1:2 t.y. 1 dalis dazu ir 2 dalys oksidatoriaus, dazu buna 60ml, tai oksidatoriaus tau reiks 120 ml
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 03 05, 22:54)
dar turiu prisipazinti
nenulaikiau nagu kiseneje ir vel padaziau visus plaukucius
ir tuo esu labai patenkinta,plaukuciu spalva dar pagrazejo
imeciau kelias foto
na palyginus 2 foto ir siais paskutinias, skirtumas kaip diena ir naktis, nes cia tavo kaip suprantu 2-3 foto neperseniausiai buvo? tikrai dabar liuks atrodo, pas mane tokiu kaip tavo galiniu ir pilna galva