Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

QUOTE(Melajja @ 2009 03 06, 01:45)
dekui  ax.gif del sveikumo kai pradejau rimtesnes priemones naudot tai nesiskundziu, bet kad pas mane ju 3 ant galvos  cry.gif slenka kuokstais  verysad.gif

as tai po gimdymo, labai bijojau tu 3 menesiu krizes, tfu tfu, plaukuciai biski paslenka, bet ne kuokstais ax.gif
Atsakyti
man ir labai vienu metu slinko, bet pas mane ju ir taip labai gausiai ant galvos, tai nelabai jautesi, o siaip pradejau vartoti Pantogar, 3 menesius pavartojau ir ka galiu pasakyt, jau kokia puse metu sukuojant vienas du plaukai iskrenta, pfu pfu pfu thumbup.gif
lygiai tas pats ir mamai buvo, pagere pora menesiuku, dabar labai dziaugiasi 4u.gif
tik tiek kad kaina kandziojasi labai.. doh.gif
Atsakyti
Mikdoline, šviesūs plaukučiai bent man gražiau atrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 06, 11:17)
Mikdoline, šviesūs plaukučiai bent man gražiau atrodo  wink.gif

aciu 4u.gif ilga laika sokinejau nuo tamsios ir vel prie blondines, nuo tamsios ir vel.. bet jau pora metu esu blonde biggrin.gif vis kirba tokios mintys gal vel nusidazyt.. doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 03 06, 10:21)
aciu 4u.gif ilga laika sokinejau nuo tamsios ir vel prie blondines, nuo tamsios ir vel.. bet jau pora metu esu blonde biggrin.gif vis kirba tokios mintys gal vel nusidazyt.. doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

Aš tai kai pasiekiau pagaliua sviesia spalva, tai nekyla jokiu minciu apie dazymus, nes po to sugalvojus blondine tapti vel reiketukankintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 06, 11:35)
Aš tai kai pasiekiau pagaliua sviesia spalva, tai nekyla jokiu minciu apie dazymus, nes po to sugalvojus blondine tapti vel reiketukankintis  biggrin.gif

aha zinau 4u.gif is tamsios i grazia sviesia spalva pereit ir likt nenusiurusiais plaukais- ilga vargo vakariene doh.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 03 06, 10:09)
man ir labai vienu metu slinko, bet pas mane ju ir taip labai gausiai ant galvos, tai nelabai jautesi, o siaip pradejau vartoti Pantogar, 3 menesius pavartojau ir ka galiu pasakyt, jau kokia puse metu sukuojant vienas du plaukai iskrenta, pfu pfu pfu thumbup.gif
lygiai tas pats ir mamai buvo, pagere pora menesiuku, dabar labai dziaugiasi 4u.gif
tik tiek kad kaina kandziojasi labai.. doh.gif

as dvi pakuotes pantogor esu sunaudojus, galima sakyt efekto nepastebejau, tai 3 pirkt jau nebekilo ranka... smile.gif
Atsakyti
hmmm g.gif na cia auksine taisykle,kad kas tinka vienam, tas kitam visai gali netikt, bet vistiek turi but priezastis del ko taip slenka... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 06, 00:45)
dekui  ax.gif del sveikumo kai pradejau rimtesnes priemones naudot tai nesiskundziu, bet kad pas mane ju 3 ant galvos  cry.gif slenka kuokstais  verysad.gif

kokias priemones naudoji? blush2.gif
Atsakyti
Tai gal kas paaiškins kas yra fluidas? biggrin.gif
Va ką internete radau: „Labai veiksminga priemonė yra plaukų fluidas. Jis gaminamas aliejiniu pagrindu, todėl neleidžia plaukui išsausėti, neskilinėja plaukų galiukai, plaukas maitinamas. Fluidas labai tinka žiemos metu. Dirbant sausoje patalpoje, fluidas visada turėtų būti po ranka. Jei naudosite jį bent kartą per dieną, po kelių mėnesių matysite akivaizdų rezultatą. Plaukai bus gražūs ir žvilgės. Jis yra ir puikus antistatikas“, – patarė kirpėja Rasa Mikalopienė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 kovo 2009 - 10:24
QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 05, 16:38)
as zadu dazyt su loreal casting smile.gif 810 lygtais smile.gif bent mano naturalia labai atitikti turetu smile.gif man viena drauge irgi yra daziusis is tos firmos.. smile.gif tik i tamsia spalva, nors irgi ant blond smile.gif praejo 5 menesiai, bet nenusiplove smile.gif o tie dazai be amoniako.. smile.gif tausoja plaukus  smile.gif ir tos drauges plaukai blizga nuo to nudazymo smile.gif ziuresiu kaip man bus tongue.gif

Nu skaitau ir negaliu nepapasakoti, ant blond plauku labai daug naturaliu atspalviu tokiu kaip lietuviska pilkoji, iseina samanu atspalvio. Ziurek neiseik zalia. Man taip yra buve. Kai is blond uzsimaniau susigrazinti savo naturalia spalva (pilka tamsiai) tai gavausi labai grazasu zalio atspalvio.
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 03 06, 12:34)
Nu skaitau ir negaliu nepapasakoti, ant blond plauku labai daug naturaliu atspalviu tokiu kaip lietuviska pilkoji, iseina samanu atspalvio. Ziurek neiseik zalia. Man taip yra buve. Kai is blond uzsimaniau susigrazinti savo naturalia spalva (pilka tamsiai) tai gavausi labai grazasu zalio atspalvio.

oj as irgi pora sykiu esu zalia zalia palikus biggrin.gif biggrin.gif ziaurus variantas doh.gif
Atsakyti