Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

Migdoline..> man labai patiko ir tamsiai plaukai ir sviesiai.
Tamsus kazkaip paryskina tavo bruozus , o sviesus kaip nedazyti, o naturaliai tavo atrodo.

Nezinau jei butu kokie stebuklingi dazai vienai dienai, tai galetum keistis pagal proga, viena diena tamsi, kita sviesi biggrin.gif
Papildyta:
Deissy..> o tie tavo galiniai naturalus ar kazkiek sviesinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .NAJ.A: 06 kovo 2009 - 10:47
[quote=.NAJ.A,2009 03 06, 12:47]
Tamsus kazkaip paryskina tavo bruozus , o sviesus kaip nedazyti, o naturaliai tavo atrodo.

Nezinau jei butu kokie stebuklingi dazai vienai dienai, tai galetum keistis pagal proga, viena diena tamsi, kita sviesi biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif o realiai tai nei tamsi nei sviesi naturali nera mano spalva, mano rusvi plaukai, del to raudono pigmento daug vargo yra, nes jis man islenda visada doh.gif
Atsakyti
Deissy, graži spalvytė thumbup.gif
Db su pilkintoju prilaikyk atspalviuką ir daugiau nekankink plaukučių nono.gif
Papildyta:
QUOTE(migdoline @ 2009 03 06, 11:07)
biggrin.gif  biggrin.gif o realiai tai nei tamsi nei sviesi naturali nera mano spalva, mano rusvi plaukai, del to raudono pigmento daug vargo yra, nes jis man islenda visada doh.gif

na jau su tuo pigmentu, tai dažna turim problemų. pas mane jis irgi yra bjaurybė, nors atrodo natūralūs tai nė kiek neturi ryžo atspalvio.
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 03 06, 12:47)
Tamsus kazkaip paryskina tavo bruozus ,  o sviesus kaip nedazyti, o naturaliai tavo atrodo.

Nezinau jei butu kokie stebuklingi dazai vienai dienai, tai galetum keistis pagal proga, viena diena tamsi, kita sviesi  biggrin.gif
Papildyta:
Deissy..> o tie tavo galiniai naturalus ar kazkiek sviesinti?

na ten turejo buti naturalus, bet gal kazkiek ryztelejo vietomis tie plaukai, bet tik tiek ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 06, 13:22)
Deissy, graži spalvytė thumbup.gif
Db su pilkintoju prilaikyk atspalviuką ir daugiau nekankink plaukučių nono.gif
Papildyta:

na jau su tuo pigmentu, tai dažna turim problemų. pas mane jis irgi yra bjaurybė, nors atrodo natūralūs tai nė kiek neturi ryžo atspalvio.

aciukas mirksiukas.gif

klausau thumbup.gif daugiau bandysiu nebeliesti tu plaukuciu, uzteks kankyniu, dabar tik saknis dazydama reiks pasiekt grazios spalvytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 06, 12:38)
klausau  thumbup.gif  daugiau bandysiu nebeliesti tu plaukuciu, uzteks kankyniu, dabar tik saknis dazydama reiks pasiekt grazios spalvytes  ax.gif

aš tai neleidžiu daug ataugti šaknims, tai paskui normaliai visai gaunasi. pasidažo antrą kartą jau tie šviesinti per praeitą šanų dažymą. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos blondines 4u.gif o mil mil kokia jus perkat? nes vakar eurokose maciau 3 rusiu biggrin.gif tai nusipirkau kokosine pabandyt kazi ar gera bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 03 06, 15:35)
sveikos blondines 4u.gif  o mil mil kokia jus perkat? nes vakar eurokose maciau 3 rusiu biggrin.gif  tai nusipirkau kokosine pabandyt kazi ar gera bus  smile.gif

superine kauke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 05, 15:55)
as kazkur skaiciau kad tu lyg atsiauginei savo naturalia spalvyte, o gal te netu tada buvaij, nickas kazkoks panasus . g.gif
kokios tavo spalvos dbr plaukai..?
as ant sviesiu esu seniai dazius pelenu spalva su keune, gaijla kad neturiu fotkiu  is tada , ech, taijp noris pasiziureti. taij lb graziai atrode gerai nusidaze, ir laijke lyg gerai..
o dbr as  ruda esu, idomu kaip ant tamsesniu nusidazys ta pelenu spalva . g.gif lb neramina .
Papildyta:

o paletes nera nete loreal castingo.?  g.gif

nu noriu atsiauginti bet nezinau ar uzteks kantrybes doh.gif dabar sviesus, blondiniski o naturalus sviesus pelenu. gal prisimeni koks numeriukas tu keune pelenu spalvos? butu gal paprasciau nusidazyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 03 06, 13:56)
nu noriu atsiauginti bet nezinau ar uzteks kantrybes doh.gif  dabar sviesus, blondiniski o naturalus sviesus pelenu. gal prisimeni koks numeriukas tu keune pelenu spalvos? butu gal paprasciau nusidazyti g.gif

nea , nzn numeriuko, nes visada kirpykloje dazau, o ten nepasidomiu kokiu nr dazo.. doh.gif
as jauciu eisiu pas ta pacia kirpeja , jei ji vis dar dyrba , senai buvau,,jeij tada atrinko mano spalva, gal ir dbr taip nudazys.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 03 06, 14:35)
sveikos blondines 4u.gif  o mil mil kokia jus perkat? nes vakar eurokose maciau 3 rusiu biggrin.gif  tai nusipirkau kokosine pabandyt kazi ar gera bus  smile.gif

O aš šiandien užėjau į mados eurokos, tai buvo tik vienos rūšies - su karite sviestu, tai ir paemiau aš jį smile.gif kvapas labai fainas, tikiuosi gera bus smile.gif gal kas turit?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 06, 21:31)
O aš šiandien užėjau į mados eurokos, tai buvo tik vienos rūšies - su karite sviestu, tai ir paemiau aš jį  smile.gif  kvapas labai fainas, tikiuosi gera bus  smile.gif  gal kas turit?

as ne mil mil o kitos firmos perku su karite sviestu tai pries eidama i pirti uzsitepu ta kauke tai zinokit plaukam super! ir atsigauna ir blizga plaukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 03 06, 20:38)
as ne mil mil o kitos firmos perku su karite sviestu tai pries eidama i pirti uzsitepu ta kauke tai zinokit plaukam super! ir atsigauna ir blizga plaukai  bigsmile.gif

Tai tikiuosi ir mano mil mil bus gera smile.gif
Eisiu va į vonią ir išbandysiu, negaliu laukti, parašysiu tada vėliau ar gera ir šita lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 kovo 2009 - 19:49