Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

QUOTE(Deissy @ 2009 03 06, 23:22)
o, vouuuu  drinks_cheers.gif
na ir kaip isejo? gal foto imetei?  smile.gif

nu kaip, įdėt neidėjau, gal ryt mirksiukas.gif mirksiukas.gif sakyčiau kaip pirmam kartui po tamsių pusė bėdos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 03 06, 23:48)
nu kaip, įdėt neidėjau, gal ryt  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif sakyčiau kaip pirmam kartui po tamsių pusė bėdos  ax.gif

bantuk, is kokio tamsumo sviesinai.? kaip gavaisi.?kadangi ne blondine esu, neturiu ka deti i foto albuma ..
gal gali apibudinti tiesiog, ma tas aktualu, nes pati noriu sviesinti pirma syki gyvenime is tamsiu, taip neramu , kad negaliu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 06, 23:54)
bantuk, is kokio tamsumo sviesinai.? kaip gavaisi.?kadangi ne blondine esu, neturiu ka deti i foto albuma ..
gal gali apibudinti tiesiog, ma tas aktualu, nes pati noriu sviesinti pirma syki gyvenime is tamsiu, taip neramu , kad negaliu.  doh.gif

Atsiųsiu foto į AŽ ryt bigsmile.gif arba įdėsiu ryt trumpam čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 03 07, 00:24)
Atsiųsiu foto į AŽ ryt  bigsmile.gif arba įdėsiu ryt trumpam čia  mirksiukas.gif

ok, mirksiukas.gif lauksiu , gal uztiksiu .smile.gif
Atsakyti
[quote=Deissy,2009 03 07, 01:22]

o kokios tos aliejines kaukes? ax.gif
Papildyta:

naudoju makadamiju alieju, kokosu alieju (nerafinuota), alieju plaukams is Weleda, sezamu,sviestmedziu alieju 4u.gif ax.gif

p.s. plaukams labiausiai patinka kokosai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migdoline: 07 kovo 2009 - 09:33
QUOTE(migdoline @ 2009 03 06, 22:41)
dekuj 4u.gif man siaip irgi prie sirdies tamsus blush2.gif  biggrin.gif

Tai kam tada blondinintis nori, jei paciai prie sirdies tamsus? lotuliukas.gif

Papildyta:
[quote=Deissy,2009 03 07, 00:22]
as irgi ja pasiemiau mirksiukas.gif
galvoju darysiu kas antrus plovimus - viena karta su kokosu, o kita su tuo sviestu.
patiko man ir ji thumbup.gif

Aha, as vakar irgi pasidariau ta kauke, neblogai tikrai plaukuciams smile.gif isvis dabar kiekviena diena darau kauke, o ne balzama, nebent kai labai skubu ir nebespeju kaukes laikyt, tada pasibalzamuoju lotuliukas.gif zymiai geriau plaukuciai jauciasi po kaukiu, nepalyginsi su balzamu.. doh.gif o anksciau prisiruosdavau tik karta per savaite darytis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 07, 00:54)
gal gali apibudinti tiesiog, ma tas aktualu, nes pati noriu sviesinti pirma syki gyvenime is tamsiu, taip neramu , kad negaliu.  doh.gif

Gali mano foto paziureti kaip as is raudonu perejau i blondiniskus smile.gif sunkokas procesas doh.gif
Atsakyti
[quote=aistuliaa,2009 03 07, 11:54]
Tai kam tada blondinintis nori, jei paciai prie sirdies tamsus? lotuliukas.gif

tai kad as zinau save, nusidazysiu tamsiai ir vel noresiu but blonde biggrin.gif biggrin.gif pas mane toks uzburtas ratas jau ilga laika, kazkaip jau pagailo plauku savo tokiem eksperimentam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 07, 09:54)
Tai kam tada blondinintis nori, jei paciai prie sirdies tamsus?  lotuliukas.gif

Papildyta:
Gali mano foto paziureti kaip as is raudonu perejau i blondiniskus  smile.gif  sunkokas procesas  doh.gif

kad neturiu priejimu i albuma .. blush2.gif taij kaip paziuresiu..
Atsakyti
Labas rytas mielosios smile.gif nu niekaip negaliu atsidziaugti linu aliejumi, butini pabandykite, efektas superinis thumbup.gif tik kvapales nelabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 07, 13:48)
Labas rytas mielosios smile.gif nu niekaip negaliu atsidziaugti linu aliejumi, butini pabandykite, efektas superinis  thumbup.gif  tik kvapales nelabai smile.gif

rafinuotas ar ne?:)kur pirkai?:)visai noreciau isbandyt, megstu terliones su aliejais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 03 07, 13:02)
rafinuotas ar ne?:)kur pirkai?:)visai noreciau isbandyt, megstu terliones su aliejais biggrin.gif

Nerafinuotas salto spaudimo smile.gif Maxima-6 lt smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 07, 14:41)
Nerafinuotas salto spaudimo smile.gif Maxima-6 lt smile.gif

user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif oo reiktu isigyti 4u.gif
Atsakyti