Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 22, 02:23)
gal del to kad jis lengvutis labai, jei yra ganetinai tamsus paakiai reiktu rinktis ka nors kito manau (bent jau man jis 100% neusmaskuoja, dar naudotu Benefit Powderflage thumbup.gif )

Pas mane tamsesni nei noreciau, bet is bedos ir taip galiu eit i gatve... Tarte man uzmaskuoja pilnai, o vat YSL teko skaityt, kad puikiai tam skirtas, bet deja deja...
Atsakyti
Na perskaičius, matosi,kad dauguma merginu naudoja Artdeco ir YSL maskuoklius. Bet gal yra merginų, kurios naudoja Clinique maskuoklius. Pasidalinkit įspūdžiais mirksiukas.gif
Atsakyti
oas isigijau mac studio finish maskuokli ir tikrai galiu pasakyti kad atitiko visus mano lukescius thumbup.gif puikiai maskuoja,nesimato ant veido(spalvyte puikiai atsitaikiau) ir kas dar gerai,kad jis nera skystas ir laabai gerai issilaiko ant mano super riebios odos,zodziu 10balu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 08 07, 18:37)
oas isigijau mac studio finish maskuokli ir tikrai galiu pasakyti kad atitiko visus mano lukescius  thumbup.gif puikiai maskuoja,nesimato ant veido(spalvyte puikiai atsitaikiau) ir kas dar gerai,kad jis nera skystas ir laabai gerai issilaiko ant mano super riebios odos,zodziu 10balu biggrin.gif

kuria spalvyte emei,kiek gavosi su siuntimu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 07 23, 18:55)
Na perskaičius, matosi,kad dauguma merginu naudoja Artdeco ir YSL maskuoklius. Bet gal yra merginų, kurios naudoja Clinique maskuoklius. Pasidalinkit įspūdžiais mirksiukas.gif

turiu dabar artdeco, š paskutinis. aš tą išsukamą su teptuku turiu. nepatinka, kad blogai maskuoja. kiek betepi, vistiek persišviečia.
o Clinique labai patiko, labai gerai maskuoja ir spalvą buvau atitaikius idealiai.
Atsakyti
O kaip jus maskuokli naudojat? Tepant ant odos ir tada pudra ar atvirksciai? Siandien zurnale grozio skyrelyje perskaiciau, kad reiketu pudra, o tik tada maskuokli, nes matosi kur jo reikia ir gal isvis nereikia.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 07, 17:43)
kuria spalvyte emei,kiek gavosi su siuntimu?smile.gif

pirkau maskuokli,mineraline presuota ir pora seseliu bet be dezuciu tu,tai su siuntimu iki Lt ir su mokesciu tarpininkei gavosi kazkur apie180lt berods g.gif spalvyte NC30 mirksiukas.gif
QUOTE(shopingas @ 2009 08 07, 19:16)
O kaip jus maskuokli naudojat? Tepant ant odos ir tada pudra ar atvirksciai? Siandien zurnale grozio skyrelyje perskaiciau, kad reiketu pudra, o tik tada maskuokli, nes matosi kur jo reikia ir gal isvis nereikia....  g.gif

as tepu po krempudra,man kazkaip geriau biggrin.gif na jei uztepus krempudra matosi kazkas dar,tada tas vieteles dar pamaskuoju su maskuokliu ax.gif kaip kada i stikruju ax.gif
tik vat sito mac nerekomenduociau sausiaodems,nes jis toks siek tiek sausokas,na bent man riebiai odai tai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 08 07, 20:40)
as tepu po krempudra,man kazkaip geriau biggrin.gif na jei uztepus krempudra matosi kazkas dar,tada tas vieteles dar pamaskuoju su maskuokliu ax.gif kaip kada i stikruju ax.gif
tik vat sito mac nerekomenduociau sausiaodems,nes jis toks siek tiek sausokas,na bent man riebiai odai tai liuks thumbup.gif

As naudoju tik biria pudra, bet tepu po ja - gaunasi tokie etapai, kad maskuoklis, tada pudra (nes kitaip turbut uzmirsciau). Tiesa sakant esu bandzius ir ant virsaus (kai tik nusipirkau maskuokli, o tuo metu buvau pasidazius) - visai gerai ir taip.

O MAC jau buvo mane pradejes gundyt, bet as sausiaode.... doh.gif O dar truputi gal ne i tema, bet man nuo MAC blizgio pradejo sauset lupytes - nera jos sausos visiskai, atrodo dregmes uztenka, bet odele vietom pasilupus, tai negraziai po to tepasi blizgis.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2009 08 07, 19:43)
turiu dabar artdeco, š paskutinis. aš tą išsukamą su teptuku turiu. nepatinka, kad blogai maskuoja. kiek betepi, vistiek persišviečia.
o Clinique labai patiko, labai gerai maskuoja ir spalvą buvau atitaikius idealiai.

O kokį Clinique tu naudoji? Jei gali gal nuotraukyte įdėk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinamonas*: 09 rugpjūčio 2009 - 09:37
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 08 09, 10:36)
O kokį Clinique tu naudoji? Jei gali gal nuotraukyte įdėk smile.gif

All About Eyes Concealer
user posted image

Papildyta priemonės pavadinimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 birželio 2010 - 17:50
user posted image

pries pora dienu nusipirkau va toki...
Mary Kay® Concealer
kol kas patenkinta, ziuresiu kaip bus toliau.

pakankamai skystos krempudros konsistencijos.

maskuoja, sakyciau, stipriai. (Kai reikalingas lengvas maskavimas naudoju Guerlain Issima pieshtuka)

bandysiu tept po ivairiais makiazo pagrindais. Svarbiausias dalykas - kad susilietu spalvos ir jo visiskai nesimatytu. Ir kad ilgai laikytusi smile.gif

daugiau sitos firmos nieko neturiu ir nezadu isigyt, bet sitas daikts visai patiko kai pabanzdiau ant rankos ir skruosto.

Papildyta priemonės pavadinimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 birželio 2010 - 17:52
Ar man vienai taip atrodo ar is tikruju taip yra kad maskuokliu LT rinkoje beveik neliko unsure.gif . Pereita savaite apibegau gal 3 kosmetikos parduotuves ir tik ketvirtoj radau maskuokliu ir tai tik poros atspalviu. Nerealiai mane erzina tas musu kaimas - Lietuva.

O maskuokli as naudoju darydama "nude" lupas smile.gif . Man taip gaunasi griausiai. Nes velgi musu kaime niekur nepavyksta uzmatyti nude lupdaziu, o konsultantes sarmu, kristianu ir drogu tik peciais patrauko jei paklausi unsure.gif .
Atsakyti