Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

As naudoju Nivea "STAY ON cover stick" maskuokli, man tai puikiai paakius maskuoja ar seip kokias demeles ir ilgai islieka smile.gif
Atsakyti
Sakykit, kas naudojat Benefit boi-ing'a ar 02 medium spalvyte realiai labai tamsi?
Atsakyti
Nusipirkau ir aš benefit boi-ing...bet turbūt nemoku juo naudotis blush2.gif blush2.gif blush2.gif , tai man nelabai jis. tepu pirštais-gal todėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2010 04 14, 18:29)
Nusipirkau  ir aš benefit boi-ing...bet turbūt nemoku juo naudotis blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif , tai man nelabai jis. tepu pirštais-gal todėl g.gif

O man tai visai patiko thumbup.gif As tai irgi tepu su pirstais, nes su sepeteliu tepti manau butu per riebiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2010 04 14, 18:29)
Nusipirkau  ir aš benefit boi-ing...bet turbūt nemoku juo naudotis blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif , tai man nelabai jis. tepu pirštais-gal todėl g.gif

O kas konkreciai netinka? Spalva gal netinkama ir neuzmaskuoja ar gal per storai/plonai uztepat?

As ji irgi pirstu tepu, tai man labai patinka. Nors dabar vis dazniau naudoju Maybelline mineralini maskuokli - jis man graziau sporte issilaiko, nes Benefit 'boi-ing' jei tepu ant veido, tai po sporto matosi....
Atsakyti
Mano favoritas - Helenos Rubinstein skystas maskuoklis. Tobulas jis man, trečią pakuotę jau baigiu (tai reiškia, turbūt 5 metus naudoju, jei ne daugiau...).
Bet jis tik JAV doh.gif Vis būdavo progų ar atsivežti, ar kažkas parveždavo, o dabar nežinau, ar ieškoti siųstis, ar kokią kitą priemonę reiks bandyt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 15, 03:48)
As ji irgi pirstu tepu, tai man labai patinka. Nors dabar vis dazniau naudoju Maybelline mineralini maskuokli - jis man graziau sporte issilaiko, nes Benefit 'boi-ing' jei tepu ant veido, tai po sporto matosi....

Grožio guru youtubėj labai išgirtas šis "Maybelline" maskuoklis. Ką juo maskuojat? Ar tinkamas jis paakiams?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 04 15, 11:28)
Grožio guru youtubėj labai išgirtas šis "Maybelline" maskuoklis. Ką juo maskuojat? Ar tinkamas jis paakiams?

As tai maskuoju paprastai paakius ir paraudimus ant skruostu - nors paakiam jis kudokas (boi-ing labiau pamaskuoja).... Kai netingiu, tai vienu viena, kitu kita uzmaskuoju ir tobulai man. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 15, 02:48)
O kas konkreciai netinka? Spalva gal netinkama ir neuzmaskuoja ar gal per storai/plonai uztepat?

nežinau kaip su spalva g.gif na aš šviesiaodė, tai ėmiau nr.1. jei mažai užtepu, tai nemaskuoja, jei storiau-labai jau matosi doh.gif bandžiau tepti paakius, tai gavosi kaip su fanarais, gal sakau todėl. kad odos atspalvis rausvas mano verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2010 04 15, 19:59)
nežinau kaip su spalva g.gif na aš šviesiaodė, tai ėmiau nr.1. jei mažai užtepu, tai nemaskuoja, jei storiau-labai jau matosi doh.gif  bandžiau tepti paakius, tai gavosi kaip su fanarais, gal sakau todėl. kad odos atspalvis rausvas mano verysad.gif

As sviesiaode, tonas mano neutralus, bet jei nera is ko rinktis, tai renkuosi i ruzavuma produktus.... Turiu nr1, tai man idealus - gal pabandykit issklaidyt daugiau, nes itariu del to ir matosi, kad per daug vienoj vietoj uztepta. Bent man issklaidzius net pudros nereikia.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 15, 15:39)
As tai maskuoju paprastai paakius ir paraudimus ant skruostu - nors paakiam jis kudokas (boi-ing labiau pamaskuoja).... Kai netingiu, tai vienu viena, kitu kita uzmaskuoju ir tobulai man.  thumbup.gif

Apie tokį kalba? Pas mus "Sarmoj", "Douglas"neradau jo doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 04 20, 15:32)
Apie tokį kalba? Pas mus "Sarmoj", "Douglas"neradau jo  doh.gif

Aha, sitas pats. Net nezinau ar jo LT yra (o gal pakuote kitokia) g.gif
Atsakyti