As naudoju Nivea "STAY ON cover stick" maskuokli, man tai puikiai paakius maskuoja ar seip kokias demeles ir ilgai islieka

Sakykit, kas naudojat Benefit boi-ing'a ar 02 medium spalvyte realiai labai tamsi?
Nusipirkau ir aš benefit boi-ing...bet turbūt nemoku juo naudotis
, tai man nelabai jis. tepu pirštais-gal todėl

QUOTE(furyy @ 2010 04 14, 18:29)

O man tai visai patiko

QUOTE(furyy @ 2010 04 14, 18:29)

O kas konkreciai netinka? Spalva gal netinkama ir neuzmaskuoja ar gal per storai/plonai uztepat?
As ji irgi pirstu tepu, tai man labai patinka. Nors dabar vis dazniau naudoju Maybelline mineralini maskuokli - jis man graziau sporte issilaiko, nes Benefit 'boi-ing' jei tepu ant veido, tai po sporto matosi....
Mano favoritas - Helenos Rubinstein skystas maskuoklis. Tobulas jis man, trečią pakuotę jau baigiu (tai reiškia, turbūt 5 metus naudoju, jei ne daugiau...).
Bet jis tik JAV
Vis būdavo progų ar atsivežti, ar kažkas parveždavo, o dabar nežinau, ar ieškoti siųstis, ar kokią kitą priemonę reiks bandyt...
Bet jis tik JAV

QUOTE(shopingas @ 2010 04 15, 03:48)
As ji irgi pirstu tepu, tai man labai patinka. Nors dabar vis dazniau naudoju Maybelline mineralini maskuokli - jis man graziau sporte issilaiko, nes Benefit 'boi-ing' jei tepu ant veido, tai po sporto matosi....
Grožio guru youtubėj labai išgirtas šis "Maybelline" maskuoklis. Ką juo maskuojat? Ar tinkamas jis paakiams?
QUOTE(Victorious @ 2010 04 15, 11:28)
Grožio guru youtubėj labai išgirtas šis "Maybelline" maskuoklis. Ką juo maskuojat? Ar tinkamas jis paakiams?
As tai maskuoju paprastai paakius ir paraudimus ant skruostu - nors paakiam jis kudokas (boi-ing labiau pamaskuoja).... Kai netingiu, tai vienu viena, kitu kita uzmaskuoju ir tobulai man.

QUOTE(shopingas @ 2010 04 15, 02:48)
O kas konkreciai netinka? Spalva gal netinkama ir neuzmaskuoja ar gal per storai/plonai uztepat?
nežinau kaip su spalva

QUOTE(furyy @ 2010 04 15, 19:59)
nežinau kaip su spalva
na aš šviesiaodė, tai ėmiau nr.1. jei mažai užtepu, tai nemaskuoja, jei storiau-labai jau matosi
bandžiau tepti paakius, tai gavosi kaip su fanarais, gal sakau todėl. kad odos atspalvis rausvas mano 

As sviesiaode, tonas mano neutralus, bet jei nera is ko rinktis, tai renkuosi i ruzavuma produktus.... Turiu nr1, tai man idealus - gal pabandykit issklaidyt daugiau, nes itariu del to ir matosi, kad per daug vienoj vietoj uztepta. Bent man issklaidzius net pudros nereikia.
QUOTE(shopingas @ 2010 04 15, 15:39)
As tai maskuoju paprastai paakius ir paraudimus ant skruostu - nors paakiam jis kudokas (boi-ing labiau pamaskuoja).... Kai netingiu, tai vienu viena, kitu kita uzmaskuoju ir tobulai man. 

Apie tokį kalba? Pas mus "Sarmoj", "Douglas"neradau jo

QUOTE(Victorious @ 2010 04 20, 15:32)
Aha, sitas pats. Net nezinau ar jo LT yra (o gal pakuote kitokia)