Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(shopingas @ 2010 08 03, 15:51)
Amazing Cosmetics
user posted image

shopingas-aciu uz neigiamus atsiliepimus biggrin.gif reiskia reiks pristabdyt itr nepirkt sito biggrin.gif nes jau taip gundziausi blush2.gif o gal kas si bandet(girdejau kim kardashian ji naudoja ax.gif ) idomu ar kaina atitinka kokybe(as tai visika maskuokliu maniake biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
Aš bandžiau swisso logical maskuoklį, tai gan gerai užmaskuoja.
user posted image
The body shop
user posted image
tai man labai nepatiko, nesitepa gražiai su tuo teptuku, gal ir spalvos neatitaikiau g.gif, nu nepatiko.
Kai pabaigsiu reiks pabandyti išgirtą maybelline. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 10 rugpjūčio 2010 - 10:47
QUOTE(Dovkyte @ 2010 08 04, 15:58)
shopingas-aciu uz neigiamus atsiliepimus biggrin.gif reiskia reiks pristabdyt itr nepirkt sito biggrin.gif nes jau taip gundziausi blush2.gif 

Tai gal jums kitaip butu - man jis gerai maskuoja iki tiek, kol maskuojama nelieciamos ar nedaug per diena lieciamos vietos. O vat nosis ir smakras matosi dar ir kaip - nuplaukia maskuoklis nuo tu vietu ir matosi negraziai. doh.gif Galvoju visgi nest ji atgal i Sephora, nes kankintis puse vienu maskuojant, puse kitu neturiu noro - turbut pasikeisiu si i Tarte maskuokli, kuri kazkada turejau. Nelabai pamenu kas kaip, bet rodos patikes jis man.
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galite patarti gera maskuokli pajuodusiems pajuodusiems paakiams? Be to, mano akiu oda sausa ir rauksleliu aplink turiu unsure.gif

Reiktu, kad gerai maskuotu. Esu bandziusi sita paakiams, bet man nelabai jis. Labai jau matosi.
Make up for ever lift concealer
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Netavoreikalaite @ 2010 08 17, 23:12)
Sveikos merginos, gal galite patarti gera maskuokli pajuodusiems pajuodusiems paakiams? Be to, mano akiu oda sausa ir rauksleliu aplink turiu  unsure.gif

Reiktu, kad gerai maskuotu. Esu bandziusi sita paakiams, bet man nelabai jis. Labai jau matosi.

http://www.beautyjun...t-concealer.jpg

Reikia jo nedaug tepti ir nesimatys mirksiukas.gif

i 
Sumažinta foto iki nuorodos.
Stenkimės cituoti taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės. Paprastai juk atsiliepiama į vieną ar kitą mintį nario žinutėje, todėl vertėtų citatą tumpinti. Nėra prasmės cituoti keliasdešimties eilučių žinutę tik tam, kad didelės citatos apačioje parašytumėte: "Pritariu", "Jėga " ir pan. Tokios žinutės laikomos SPAM'u ir bus trinamos be perspėjimo."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 rugpjūčio 2010 - 23:54
QUOTE(Rethimna @ 2010 08 17, 23:51)
Reikia jo nedaug tepti ir nesimatys    mirksiukas.gif

bet tada gali ir nemaskuot.
juk rašo, kad paakiai pajuodę, pajuodę

Papildyta:
yra tema Kuo maskuojate pajuodusius paakius?
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 08 17, 23:51)
Reikia jo nedaug tepti ir nesimatys    mirksiukas.gif

Ne visada tas padeda. Nors as butent ta pati turejau MUFE maskuokli kaip foto, tai man jo neismatydavo, bet nemaskavo idealiai (bet ir spalva nebuvo ideali).

O vat pvz neseniai mano pakomentuotas amazing Cosmetics maskuoklis matesi ant nosies, dar ant smakro kazkiek, o skruostams kaip tik. Bet zaist su keliais nesiruosiu, kad vienu viena vieta pamaskuot, kitu kita doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 18, 00:50)
bet tada gali ir nemaskuot.
juk rašo, kad paakiai pajuodę, pajuodę

Papildyta:
yra tema Kuo maskuojate pajuodusius paakius?

Aciu, Vitulka, uz nuoroda. 4u.gif Einu tenai.
Tai o su tuo maskuokliu ir yra beda, kad negaliu tepti maziau, nes tada "melynes" po akimis nepasislepia.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 18, 02:52)
Ne visada tas padeda. Nors as butent ta pati turejau MUFE maskuokli kaip foto, tai man jo neismatydavo, bet nemaskavo idealiai (bet ir spalva nebuvo ideali).

O vat pvz neseniai mano pakomentuotas amazing Cosmetics maskuoklis matesi ant nosies, dar ant smakro kazkiek, o skruostams kaip tik. Bet zaist su keliais nesiruosiu, kad vienu viena vieta pamaskuot, kitu kita  doh.gif

Gal pabandykit bazę užtepti pirmiau, o tada maskuoklį g.gif Manau išvengsit to "matomumo" ir neatrodys "cakey".
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 08 18, 21:16)
Gal pabandykit bazę užtepti pirmiau, o tada maskuoklį g.gif Manau išvengsit to "matomumo" ir neatrodys "cakey".

Tai jau nebeturiu to maskuoklio, tai ner ka ir bandyt... ax.gif Bet pvz su pamegtu Maybelline to nebuna, tai ir naudoju ji.

Dabar pamegau naudot krema su spalva arba Tarte 'illuminating' krema su spalva is rinkinio (sita isskyriau, nes jis toks su blizgiom dalelem ir vieno neina tept, butina pudra ant virsaus, tai tada pasakiskai atrodo oda) - po jais maskuoklio man nereikia, nebent nosi pamaskuot lengvai. Bet problema ta, kad su baze man negraziai tepasi sitie kremai doh.gif

O ir siaip kazkodel man baze nelabai ka padaro - pudra man puikiai issilaiko visa diena ir be jos, didelio skirtumo (ir isvis skirtumo) nematau naudojant baze. Ir nors pas mane oda sausa, bet po bazes naudojimo kelias dienas is eiles pradeda poros uzsikimst.... ax.gif Nors dabar turiu besilikoniu baziu, nu bet velgi kai nelabai reikalingas diaktas, tai retai naudoju.
Atsakyti
Ateinu pasidalinti mintimis apie keleta maskuokliu. Ilgai laukiau geru Maybelline nuolaidu ir sulaukiau, tai griebiau kruva maskuokliu, bet vistiek lieku istikima pamegtam 'mineral power'. ax.gif

'dream mousse' - patiko tekstura, labai idomus jausmas tepant ji ant odos, po maskuoklio odyte pasakiskai svelni, aksomine lieka wub.gif BET... graziai man jis atrodo tik ant skruostu (paraudimus pamaskuot) ir paakiu - ant nosies ir smakro islenda gana greitai ir labai matosi, kad tepta ('cakey'). Man uzteko i darba nuvaziuot per karscius (nuo pasidazymo apie 2val. buvo praeje), tai nuo nosies ir smakro nuplaukes buvo ir vaizdas nekoks likes. doh.gif Tai dabar mastau pasilikt ar ne, bet turbut pasiliksiu lengviems skruostu pamaskavimams. Beje, dar pamirsau paminet, kad jis toks labiau isryskinantis visokias rauksleles ir manau ilgainiui gali pasausint oda (bent apie tos serijos pudra ta teko girdet ir labiau sako ji tinkama ne sausiaodems).
user posted image

'instant age rewind' - viename gale maskuoklis, kitame highlighter'is. Velgi mastau reikia man ar ne, nes maskuoklis nesuzavejo, o highlighter'is patiko paakiams patepti. Maskuoklis dengia normaliai, bet neislieka taip graziai kaip 'mineral power'.
user posted image

'super stay' irgi nesuzavejo (tikejausi panasaus i 'mineral power'). Pasirode neitin laikantis (islenda po kurio laiko), o tas 24 reklamuojamas valandas islaikytu nebent sapne... biggrin.gif
user posted image

Dar 'Mineral power' buvau sekancia po sviesiausios spalvos nusipirkus, nes nebuvo sviesiausios su akcija, tai man netiko, per geltonas atspalvis. Bet tik atspalvis trukde, o sviesiausia (jau kaip n kartu sakiau) mano megstamiausias maskuoklis thumbup.gif

Siandien dar isbandziau Stila 'perfecting' maskuokli - spalva idealiai pritaikiau, tepasi smagiai, bet keistai (gana tirstai ir lyg guma). Dabar reikes ziuret kaip atlaikys diena. Dar toks pastebejimas, kad blizga odyte su juo, tia pudra neisvengiama (na su kitais uztenka tik maskuokliu patvarkyt kelias demeles ir galima eit be pudros). Kolkas tai labai patiko 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 30 rugpjūčio 2010 - 16:05
as turiu 'super stay' pirkau ji JAV, man super geras, gerai laiko, puikiai padengia.. nezinau gal produktai i Lietuva atvezami prastesni ar ka, bet tikrai man 'super stay' labai liuks!!
Atsakyti