Ateinu pasidalinti mintimis apie keleta maskuokliu. Ilgai laukiau geru Maybelline nuolaidu ir sulaukiau, tai griebiau kruva maskuokliu, bet vistiek lieku istikima pamegtam 'mineral power'.
'dream mousse' - patiko tekstura, labai idomus jausmas tepant ji ant odos, po maskuoklio odyte pasakiskai svelni, aksomine lieka

BET... graziai man jis atrodo tik ant skruostu (paraudimus pamaskuot) ir paakiu - ant nosies ir smakro islenda gana greitai ir labai matosi, kad tepta ('cakey'). Man uzteko i darba nuvaziuot per karscius (nuo pasidazymo apie 2val. buvo praeje), tai nuo nosies ir smakro nuplaukes buvo ir vaizdas nekoks likes.

Tai dabar mastau pasilikt ar ne, bet turbut pasiliksiu lengviems skruostu pamaskavimams. Beje, dar pamirsau paminet, kad jis toks labiau isryskinantis visokias rauksleles ir manau ilgainiui gali pasausint oda (bent apie tos serijos pudra ta teko girdet ir labiau sako ji tinkama ne sausiaodems).
'instant age rewind' - viename gale maskuoklis, kitame highlighter'is. Velgi mastau reikia man ar ne, nes maskuoklis nesuzavejo, o highlighter'is patiko paakiams patepti. Maskuoklis dengia normaliai, bet neislieka taip graziai kaip 'mineral power'.
'super stay' irgi nesuzavejo (tikejausi panasaus i 'mineral power'). Pasirode neitin laikantis (islenda po kurio laiko), o tas 24 reklamuojamas valandas islaikytu nebent sapne...

Dar 'Mineral power' buvau sekancia po sviesiausios spalvos nusipirkus, nes nebuvo sviesiausios su akcija, tai man netiko, per geltonas atspalvis. Bet tik atspalvis trukde, o sviesiausia (jau kaip n kartu sakiau) mano megstamiausias maskuoklis
Siandien dar isbandziau
Stila 'perfecting' maskuokli - spalva idealiai pritaikiau, tepasi smagiai, bet keistai (gana tirstai ir lyg guma). Dabar reikes ziuret kaip atlaikys diena. Dar toks pastebejimas, kad blizga odyte su juo, tia pudra neisvengiama (na su kitais uztenka tik maskuokliu patvarkyt kelias demeles ir galima eit be pudros). Kolkas tai labai patiko