QUOTE(Dovkyte @ 2010 09 04, 21:29)
hm as dabar nepamenu tiksliai kaip mano spalva vadinasi,berods warm ivory

tai man ji tinka idealiai.Paakiams jis isvis nerealus,geresnio neturejau,taip naturaliai atrodo ir puikiai maskuoja

as naudoju ir spuogeliam irgi puikiai
As po jusu komentaro apie BB jau seniau juo gundziausi. Dabar dar smalsiau isbandyt. Reikes nueit pasizvalgyt iki BB stendo, nes internetu man per sudetingi ju atspalviai.
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 04, 23:09)
Aš Benefit Boi-ing antrą kartą nepirkčiau.
spuogeliam maskuot gerai, bet reik storiau tept, jei dėmė ryški, o tada čiut matos. Paakius maskuot su juo

man per sausas paakiams, negražiai atrodo
O man jis patiko - nors sausiaode esu, bet labai gerai tiko, nesimatydavo

Ir konsistencija tokia idomi. Naudojau tiek paakiams, tiek paraudimams nosies sonuose ar ant skruostu, tiek retsykiais uzpuolantiems spuogeliams - viskam jis man tiko ir uztekdavo visai mazai
Bet antrakart nepirkau ir nezadu del pakuotes - man nepatinka pirstu tept - tokia visa nehigieniska jauciuosiu

O paskui kai nedaug liko sonuose ir pirstu nejo iskabint, tai sepeteliu isimdavau, bet vistiek pirstu sklaidydavau. Siaip bendrai paemus man jis vienas is geresniu turetu. Tiksliau kolkas nr1 islieka Maybelline 'mineral power', nr2 Benefit 'boi-ing' (dar labai savo laiku Tarte patiko+tai, kad is naturalesniu jis, bet nepamenu jo tiek, kad galeciau lygint su kitais).