Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

jei gerai pataikai atspalvi, tada maskuoja gerai ir pats jis nesimato. o burjois paieskok stende zaliam tiubike arba isparduotuvej forumo dar maciau
Atsakyti
nusipirkau artdeco camuflage nr1, bet mėginys kitoks pasirodė negu iš tikrųjų g.gif
šiaip spalva per tamsi man, bet jeigu ant viršaus šviesesnė pudra tai visai nieko, nors jaučiu reik šviesesnio maskuoklio bent jau dabar, o vasarai tiks ir tas nr1 rolleyes.gif
rodos nr2 šviesesnis,reiks vėl žiūrėt blush2.gif
Atsakyti
Aš tj Manhattan naudoju, man visai nieko wub.gif nu aisq pas mane nelabai reikia daug maskuoti, tj man jis kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
as paakius maskuoti naudodavau piestukus maskuojamus, bandziau Rimmel ir dar kelis, dabar turiu maskuojamaji kremuka butent paakiams Oriflame, esu juo patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Kam negaila pinigų, labai gerai maskuoja Elizabeth Arden Flawless-Finish Concealer, skystas, teptukas kaip lūpų blizgesio. Iš pradžių nemokėjau naudotis, bet kai išmokau, tai visi paraudimai, spuogai ir inkštirai puikiai paslepiami good.gif

Vis galvoju, kuo jį reikės pakeisti, kai baigsis, nes draugė atidavė, pačiai pirkti per brangu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 05 kovo 2007 - 14:33
QUOTE(emmute @ 2007 02 02, 13:19)
nusipirkau artdeco camuflage nr1, bet mėginys kitoks pasirodė negu iš tikrųjų g.gif
šiaip spalva per tamsi man, bet jeigu ant viršaus šviesesnė pudra tai visai nieko, nors jaučiu reik šviesesnio maskuoklio bent jau dabar, o vasarai tiks ir tas nr1 rolleyes.gif
rodos nr2 šviesesnis,reiks vėl žiūrėt blush2.gif

pabandykit nr.6 jis nemažai kam iš forumiečių tiko. Turiu šią spalvytę. Šiaip man šiek tiek per šviesoka, bet ant viršaus jei pudrytę užtepus tai visai liuks. Maskuoja tai puikiai, bet jei kokia sausesnė vieta, tai nelabai schmoll.gif

QUOTE(prieblanda)
Kam negaila pinigų, labai gerai maskuoja Elizabeth Arden Flawless-Finish Concealer, skystas, teptukas kaip lūpų blizgesio. Iš pradžių nemokėjau naudotis, bet kai išmokau, tai visi paraudimai, spuogai ir inkštirai puikiai paslepiami

o įdomu kaip jis paakiams? g.gif norėtusi ką nors išbandyt. Šiaip vis ruošiuos išbandyt YR concealear'į bet pamirštu doh.gif
niekas nesat bandžiusios?
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 03 05, 19:17)
o įdomu kaip jis paakiams?  g.gif norėtusi ką nors išbandyt. Šiaip vis ruošiuos išbandyt YR concealear'į bet pamirštu  doh.gif 
niekas nesat bandžiusios?

Paakiams puikiai tinka. Draugės paakiai labai juodi, tai jai irgi puikiai maskuoja smile.gif
Atsakyti
nusipirkau skysta Be ju: maskuokli. Patiko, kad yra itin sviesiu spalvu. esu juo visai patenkinta, kai nesu turejusi kitu geresniu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,
as neseniai nusipirkau LUMENE triju spalvu maskuokli pabandyti, nes iki siol tik svajojau ir grozejausi kaip kaip kitu graziai veidukai atrodo, tai dabar ir as neatslieku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
is maskuokliu naudoju artdeco zalia piestuka, jis man labai geras, kai reikia slepti spuogelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpia @ 2007 03 07, 15:51)
is maskuokliu naudoju artdeco zalia piestuka, jis man labai geras, kai reikia slepti spuogelius thumbup.gif

niekad nesu bandziusi tu zaliu stebuklu. ar nebuna po to zalia..? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 03 07, 13:20)
sveikos mergaites,
as neseniai nusipirkau LUMENE triju spalvu maskuokli pabandyti, nes iki siol tik svajojau ir grozejausi kaip kaip kitu graziai veidukai atrodo, tai dabar ir as neatslieku thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kas čia toks per daikčiukas, kiek kainuoja?
Atsakyti