Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

Nieko geriau nesu radusi uz Artdeco camouflage, taip puikiai uzmaskuoja thumbup.gif thumbup.gif ir ilgam uztenka biggrin.gif
Atsakyti
As turiu Avono, man visai patinka, ir spuogelius dziovina. Man kaip sviesiaodei visai neblogai tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 01 05, 22:08)
Nieko geriau nesu radusi uz Artdeco camouflage, taip puikiai uzmaskuoja  thumbup.gif  thumbup.gif  ir ilgam uztenka  biggrin.gif

o kokia kaina..? Yra sviesiu numirelisku spalvu..?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 01 09, 22:07)
o kokia kaina..? Yra sviesiu numirelisku spalvu..?biggrin.gif

jei austux2000 nesupyks tai atsakysiu as bigsmile.gif 4u.gif biggrin.gif kainuoja 23lt o spalvu pasirinkimas nera labai jau didelis ir siaip spalvos gana tamsokos g.gif bet nr.6 yra toks rusvas i pilkuma tai jei jau ketini pirkti tai parduotuveje atkreipk demesi i sita numerioka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2006 11 17, 08:39)
Man irgi tik ARTDECO maskuoklis toks kaip lūpdažis patinka thumbup.gif

kaip tik vakar nusipirkau, rinkausi rinkausi - ir ishsirinkau Artdeco, man visa Artdeco kosmetika kazkaip pasitikejima kelia tik thumbup.gif neesu nusivylus nei seseliais nei laku schmoll.gif dar kazka turejau nepamenu
Atsakyti
o man kamufliazas tiko nr3, o 3 atrode labai pilkas
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2006 11 17, 10:39)
Man irgi tik ARTDECO maskuoklis toks kaip lūpdažis patinka thumbup.gif

Pabandziau ir as Artdeco zalia piestuka. Bet nelabai moku naudotis. Pabandziau uztept, paskui dejau krempudra MAx Faxtor. Nu vaizdelis kazkodel nekoks gavosi, toks storas sluoksnis atrodo ant veido, gal labiau ir smarkiau krempudra reikejo itepliot???
Atsakyti
O pasakykit,ar ant pacio Artdeco maskuoklio yra tas numeriukas uzrasytas,nes as tai nerandu...o atitaikiau labai gera spalva,tik nezinau kelintas numeriukas cia biggrin.gif
Atsakyti
Man visai ir Herbinos patiko pieštukas:ir maskuoja,ir gydo.
Atsakyti
noriu paklaust 4u.gif
o ar yra artdeco camouflage maskuoklis žalios spalvos?
bet ne kaip lūpdažis , toks kaip lūpdažis mačiau yra,bet ten parašyta,kad jis antiseptinis, na spuogeliam....o man reiktų išsiplėtusiems kapiliarams maskuot rolleyes.gif
Atsakyti
nera zalio, tik tas piestukinis. o jei ir antiseptinis,a tai ko bijai? gal isbandyk burjois zalia krema?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 21, 15:44)
nera zalio, tik tas piestukinis. o jei ir antiseptinis,a tai ko bijai? gal isbandyk burjois zalia krema?

na antiseptinis kaip spuogiukam tai turi turbūt alkoholio, dar ko nors džiovinančio ir pan, o jautriai odai nelabai...dar labiau įjautrins g.gif turiu piere rene žalia maskuoklį tokiam buteliuke kaip lūpų blizgesys tai netinka paraudusiom vietom, tik spuogiukam, irgi parašyta antiseptinis...
kas per borjois žalias kremas? rolleyes.gif
o gal tas artdeco camouflage ir kitokių spalvų maskuoja kapiliarus? rolleyes.gif labai jau jį išgyrė...blush2.gif
Atsakyti