Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(Apvalute @ 2007 03 07, 19:30)
niekad nesu bandziusi tu zaliu stebuklu. ar nebuna po to zalia..? g.gif  schmoll.gif

Ant viršaus dar reikia ko nors tepti, kitaip tos žalsvos spalvos lieka biggrin.gif aš turiu uriage, anksčiau naudojau skystą Oriflame, bet dabar jie nustojo jį gaminti sad.gif Skysti žali maskuokliai man labiau patiko verysad.gif
Atsakyti
kartaais naudoju dr eris zaliu maskuokliu, skystas, saikingai uztepus, ant virsaus nebutina ko nors teptis, nes zalios spalvos nesimato
Atsakyti
gal kuri bandet is YSL piestukini maskuokli?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 03 07, 19:30)
niekad nesu bandziusi tu zaliu stebuklu. ar nebuna po to zalia..? g.gif  schmoll.gif

as darau taip - pirma kiekviena spuogeli juo padengiu, tada krempudra, tada meteorai ir kartais ez, tai jokiu zalumu neislenda:)

turiu ir bourjois zalia kremuka, tai jis visam veidukui labiau,lengvas, o artdeco piestukas tik spuogam, ne jis toks daug labiau maskuojantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 03 07, 13:20)
sveikos mergaites,
as neseniai nusipirkau LUMENE triju spalvu maskuokli pabandyti, nes iki siol tik svajojau ir grozejausi kaip kaip kitu graziai veidukai atrodo, tai dabar ir as neatslieku thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kalbi apie sita ? smile.gif

Prasom is savo patirties papasakoti, kuo jis ypatingas? 4u.gif
Atsakyti
As naudoju is manhattan maskuojama tai labai patenkinta esu, nes puikiai prie odos spalvos prisitaiko ir nesimato, kad esi pasitepus tongue.gif dar turiu is oriflame, bet nelabai man jis patinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 03 20, 16:25)
Kalbi apie sita ? smile.gif

Prasom is savo patirties papasakoti, kuo jis ypatingas?  4u.gif

taip, apie sita mirksiukas.gif mirksiukas.gif

na galiu pasirinkti maskuojamaji atspalvi toki, kokio reikia, nes yra sviesiai ir tamsiai rudos konsistencijos spalvu. taip pat yra rausva dar spalvele... nu zodziu nelbcia iskalbingai papasakojau, bet man tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 03 18, 18:05)
kartaais naudoju dr eris zaliu maskuokliu, skystas, saikingai uztepus, ant virsaus nebutina ko nors teptis, nes zalios spalvos nesimato

o kur jo galima isigyti?kokia kaina?
jis tiktu kapiliarams maskuoti?kazin nedziovina odos? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kazkada senaiiiiiii,turejau Oriflame piestuka, kaip lupdazis-puse zalio, puse rudo. zalias spuogelius naikino , o rudas maskavo- man patiko, bet dabar jo nebera...
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 06, 16:24)
o kur jo galima isigyti?kokia kaina?
jis tiktu kapiliarams maskuoti?kazin nedziovina odos?  4u.gif  4u.gif

isigyti droge sarmoj, kaina apie 13 lt, odos nedziovina, kaertais juo maskuoju kapiliarus

o oriflame vis dar yra lupdazinis maskuoklis pusiau zalias pusiau rudas
Atsakyti
Turėjau avon maskuojamą pieštuką, vidutinis toks. Vakar nusipirkau manhattan,atrodo,kad geresnis;)
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 03 19, 16:54)
gal kuri bandet is YSL piestukini maskuokli?

taip as turiu ta TOUCHE ECLAT
Atsakyti