Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai: už ar prieš?

reikia sukurti nauja tema-gero uzpakalio ypatumai biggrin.gif arba-ar geru uzpakaliu savininkes laimingesnes? arba-mano vyras isejo pas gero uzpakalio savininke...
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 01 05, 14:03)
reikia sukurti nauja tema-gero uzpakalio ypatumai biggrin.gif  arba-ar geru uzpakaliu savininkes laimingesnes? arba-mano vyras isejo pas gero uzpakalio savininke...

nu jei aktualu tai jums-aisku kurkit,ateisim patarsim kaip gera uzpakaliuka uzsikacialint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 01 05, 15:09)
nu jei aktualu tai jums-aisku kurkit,ateisim patarsim kaip gera uzpakaliuka uzsikacialint  lotuliukas.gif

nzn , kad as jau esu gero uzkapaliuko savininke, bet jei reiketu patarti kaip smegenu vingius pagilinti-prasom, kreipkites mirksiukas.gif
Atsakyti
as uz sortukus
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 01 05, 14:10)
nzn , kad as jau esu gero uzkapaliuko savininke, bet jei reiketu patarti kaip smegenu vingius pagilinti-prasom, kreipkites mirksiukas.gif

sakot kas nesioja stringus-snegenu vingius gilintis reikia?? ar cia nuoskauda is senu temu nesiojates visur biggrin.gif
biski juokinga lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 01 05, 15:13)
sakot kas nesioja stringus-snegenu vingius gilintis reikia?? ar cia nuoskauda is senu temu nesiojates visur  biggrin.gif
biski juokinga  lotuliukas.gif

ax.gif ne, nesakau. pati tema-gincai del triusiku, juokinga. triusikai pries smegenis. du krastutinumai. mirksiukas.gif o kokios nuoskaudos? ar buvau su jumis susidurusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 01 05, 14:18)
ax.gif ne, nesakau. pati tema-gincai del triusiku, juokinga.

nematau jokiu gincu,kiekvienas su savo nuomone apie tai ateina cia.. as ir be kelnaiciu vaikstau vasara kai kada ,ir man vienodai kaip eina kitos cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 01 05, 15:27)
nematau jokiu gincu,kiekvienas su savo nuomone apie tai ateina cia.. as ir be kelnaiciu vaikstau vasara kai kada ,ir man vienodai kaip eina kitos  cool.gif

na, jei nesviecia kopustas, tai ir man vienodai, kas po kelnem lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš už stringus nail.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fen-berry: 05 sausio 2010 - 15:07
As uz ivairove, vienodi atsibosta. Visokiu reikia(sortuku, stringu). Tik tu klasikiniu nemegstu, nebent super grazus.
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 01 05, 14:29)
na, jei nesviecia kopustas, tai ir man vienodai, kas po kelnem lotuliukas.gif

apie kokius tu kopustus kalbi blink.gif lotuliukas.gif
nei stringai nei sortukai neuzdengs, jei kopusta uzdegt bandysi..
as uz stringus, neriniuotus ir ne tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2010 01 05, 21:29)
apie kokius tu kopustus kalbi blink.gif  lotuliukas.gif
nei stringai nei sortukai neuzdengs, jei kopusta uzdegt bandysi..
as uz stringus, neriniuotus ir ne tik  ax.gif

koks koks lotuliukas.gif sijonelis pustas, matosi kopustas... yra gi dainuska... biggrin.gif
Atsakyti