QUOTE(dange29 @ 2010 01 05, 14:03)
reikia sukurti nauja tema-gero uzpakalio ypatumai
arba-ar geru uzpakaliu savininkes laimingesnes? arba-mano vyras isejo pas gero uzpakalio savininke...

nu jei aktualu tai jums-aisku kurkit,ateisim patarsim kaip gera uzpakaliuka uzsikacialint

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 01 05, 15:09)
nu jei aktualu tai jums-aisku kurkit,ateisim patarsim kaip gera uzpakaliuka uzsikacialint 

nzn , kad as jau esu gero uzkapaliuko savininke, bet jei reiketu patarti kaip smegenu vingius pagilinti-prasom, kreipkites

as uz sortukus
QUOTE(dange29 @ 2010 01 05, 14:10)
nzn , kad as jau esu gero uzkapaliuko savininke, bet jei reiketu patarti kaip smegenu vingius pagilinti-prasom, kreipkites 

sakot kas nesioja stringus-snegenu vingius gilintis reikia?? ar cia nuoskauda is senu temu nesiojates visur

biski juokinga

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 01 05, 15:13)
sakot kas nesioja stringus-snegenu vingius gilintis reikia?? ar cia nuoskauda is senu temu nesiojates visur
biski juokinga

biski juokinga

QUOTE(dange29 @ 2010 01 05, 14:18)

nematau jokiu gincu,kiekvienas su savo nuomone apie tai ateina cia.. as ir be kelnaiciu vaikstau vasara kai kada ,ir man vienodai kaip eina kitos

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 01 05, 15:27)
nematau jokiu gincu,kiekvienas su savo nuomone apie tai ateina cia.. as ir be kelnaiciu vaikstau vasara kai kada ,ir man vienodai kaip eina kitos 

na, jei nesviecia kopustas, tai ir man vienodai, kas po kelnem

Aš už stringus
.

As uz ivairove, vienodi atsibosta. Visokiu reikia(sortuku, stringu). Tik tu klasikiniu nemegstu, nebent super grazus.
QUOTE(dange29 @ 2010 01 05, 14:29)
apie kokius tu kopustus kalbi

nei stringai nei sortukai neuzdengs, jei kopusta uzdegt bandysi..
as uz stringus, neriniuotus ir ne tik

QUOTE(neringute22 @ 2010 01 05, 21:29)
apie kokius tu kopustus kalbi

koks koks