Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai: už ar prieš?

Aš irgi už patogumą bigsmile.gif
Atsakyti
kai rubas muvimas ne taip kaip reikia tai pries, ne pries kai stringai devimi po kelnemis, kurios ismusa kelnaiciu ribas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2010 01 13, 15:50)
as uz tai kas yra patogu. siaip labiau patinka iprastos kelnaites, bet pries stringus neturiu nieko pries, jeigu jie patogus.

Tiutiute 4u.gif tiu su tais stringais seksualiai atrodai, bet graziausia pasaulyje butum tai be ju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta-akis @ 2010 01 14, 12:05)
Tiutiute  4u.gif  tiu su tais stringais seksualiai atrodai, bet graziausia pasaulyje butum tai be ju  blush2.gif

ei ei ei... prasyciau garsiai neskelbti kaip as atrodau su kazkuo ar be kazko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2010 01 14, 13:06)
ei ei ei... prasyciau garsiai neskelbti kaip as atrodau su kazkuo ar be kazko  bigsmile.gif

wub.gif ups tongue.gif
Atsakyti
As uz ivairove.Kai salta galima paprastus nesioti,o kai vasara-stringiukus!!! smile.gif
Atsakyti
Man patinka stringai, bet ne kasdienai schmoll.gif mieliau man šortukai ir aš visada tik už juos ! wub.gif ax.gif
Atsakyti
jeigu stringai patogus, tai valio. Bet gal geriau vasara. Ziema geriau paprasti ir grazus, juk silciau bigsmile.gif siaip nepatinka kur isirezia i "zandukus" tada pro kelnes matosi. negaliu pakest doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
as tai uz tai ir tai, pagal situacija, metu laika, ruba:)
Atsakyti
As uz patoguma, man patogiau - stringiukai, visokiu sortuku negaliu pernest schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 01 21, 17:06)
As uz patoguma, man patogiau - stringiukai, visokiu sortuku negaliu pernest  schmoll.gif

Man irgi lygiai taip pat... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 01 21, 17:06)
As uz patoguma, man patogiau - stringiukai, visokiu sortuku negaliu pernest  schmoll.gif

man ir drinks_cheers.gif
Atsakyti