Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai: už ar prieš?

QUOTE(dange29 @ 2010 01 05, 20:31)
koks koks lotuliukas.gif sijonelis pustas, matosi kopustas... yra gi dainuska... biggrin.gif

Prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Už stringus, o ypač vasarą thumbup.gif .
Atsakyti
turbut nera nieko baisesnio, kai moterys uzsideda aptemtas kelnias ar sijona, o ten aiskiai matosi triusikeliu juosteles doh.gif tokiu atveju, man graziau stringiukai..
Atsakyti
Manau,kad taip.Juos patarciau nesioti kuo reciau.Geriausia ypatingomis progomis.Dazniausiai nesioju vasara,nes tada ir rubai kitokie,ir nera tokios tikimybes,kad persalsiu.Beja,kai sergu menesinemis taip pat nesioju paprasatas trikampes kelnaites,taip patogiau.
Stringai man patinka daugiau del sexualumo,o ne del patogumo.
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2010 01 11, 14:47)
turbut nera nieko baisesnio, kai moterys uzsideda aptemtas kelnias ar sijona, o ten aiskiai matosi triusikeliu juosteles  doh.gif tokiu atveju, man graziau stringiukai..

O tipo stringų tai jau nesimato doh.gif Tada iš vis be triūsikų vaikščiokit, jei juostelės negražu tongue.gif
Atsakyti
Man tai labai ne kaip atrodo, kai moterys pasilenkia ir tada pasimato visi stringai ties strėnomis arba pasimato puse pliko užpakalio. Kažkaip neestetiškai brrr....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 01 11, 21:38)
O tipo stringų tai jau nesimato  doh.gif  Tada iš vis be triūsikų vaikščiokit, jei juostelės negražu  tongue.gif

nesupratai manes...
norejau pasakyt, kad trikampiai triusikeliai isirezia i abu zandukus.. ir gaunais baisu.. strimgai siuo atveju nesimato, nera kur isirezt smile.gif
Atsakyti
As tai ziauriai pries stringus . Nupirko vyras tokius grazius ir ejom i gimtadieni tai man visa svente sugadino gaila neturejau persivilkti i kitus , tai parejusi is kart i kibira fuuuuuuuuu tie stringai
Atsakyti
Stringai, stringai ir tik jie!!! Trikampiu triusikeliu pas mane ir su ziburiu nerasi, na dar sortukus tuos megstu, bet cia miegui.
Nieko patogesnio uz stringus dar neteko deveti, tik reikia rasti savo kirpima, kuris butu patogus, kaip nekeista jie tikrai ne visi vienodi. Na bet cia skonio reikalas.
O del ligu, aptemptos kelnes irgi gali issaukti liga, bet jas nesioja daug moteru.Svarbiausia ka nesiotumete, viskas turi buti tinkamo dydzio, ar tai stringai, ar tie senoviski trikampiai, ar kaip juos ten, tos pacios liemeneles, viskas turi ant jusu gulti laisvai, o neisispausti i oda, tada nebus jokiu problemu mirksiukas.gif
O svarbiausia nekreipti demesio, juk gyvenam viena karta ir sau, o ka devime ant saves, lai ir lieka -musu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanore @ 2010 01 12, 18:52)
Stringai, stringai ir tik jie!!! Trikampiu triusikeliu pas mane ir su ziburiu nerasi, na dar sortukus tuos megstu, bet cia miegui.
Nieko patogesnio uz stringus dar neteko deveti, tik reikia rasti savo kirpima, kuris butu patogus, kaip nekeista jie tikrai ne visi vienodi. Na bet cia skonio reikalas.
O del ligu, aptemptos kelnes irgi gali issaukti liga, bet jas nesioja daug moteru.Svarbiausia ka nesiotumete, viskas turi buti tinkamo dydzio, ar tai stringai, ar tie  senoviski trikampiai, ar kaip juos ten, tos pacios liemeneles, viskas turi ant jusu gulti laisvai, o neisispausti i oda, tada nebus jokiu problemu  mirksiukas.gif
O svarbiausia nekreipti demesio, juk gyvenam viena karta ir sau, o ka devime ant saves, lai ir lieka -musu  tongue.gif

sveikutes as tau pritariu 100 %. kad svarbiausia del patogumo yra apatiniu dydis . as stringu net nejauciu kai bunu uzsidejus jie man yra patogus . aisku jei uzsideciau dviem dydziais mazesniu tai tikrai ilgai ju nepanesiociau ir noreciau kuo greiciau nusiimti.
Atsakyti
Man stringai labai patogus blush2.gif ne kasdien, bet daznai juos nesioju ax.gif
Atsakyti
as uz tai kas yra patogu. siaip labiau patinka iprastos kelnaites, bet pries stringus neturiu nieko pries, jeigu jie patogus.
Atsakyti