Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

na busiu rekordininke matyt,kai parasysiu kad priaugau 18 kg tongue.gif
visi mano nestumai be 30kg nesibaigdavo..bet gydytoja patikino kad svoris jau dabar nelabai svarbu,anksciau bardavo del kiekvieno lisno kilo..jauciuosi tikras mamutas biggrin.gif .kartais net verkt norisi kad jis taip auga,bet tokia jau esu,10kjg priaugau per pirmus menesius,kai pikino-pikinimas praeidavo pavalgius..
Atsakyti
mes jau priaugom 19 kg... blush2.gif meslungis irgi velniskai kamuoja,bet labiau nugaros skausmas ypac vakare,kai atsigulu.ir dar labai nervina kai reikia lenktis ka nors nuo zemes paimti...kojas statau laaaaabaaaaiiii placiai.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 04 18, 22:12)
mes jau priaugom 19 kg... blush2.gif meslungis irgi velniskai kamuoja,bet labiau nugaros skausmas ypac vakare,kai atsigulu.ir dar labai nervina kai reikia lenktis ka nors nuo zemes paimti...kojas statau laaaaabaaaaiiii placiai.... blush2.gif

Na man spagatas nesigauna,bet lenkiuosi issizergusi ,nesulenkus keliu,atrodo ziauriai,bet gi kitaip neiseina,nes jei atsitupciau tai su pilvu nebeatsistociau hihihi.gif O jei parduotuvei kas nors nukrenta nuo prekystalio tai nekeliu irnesakyk.gif
Atsakyti
Man 30sav,priaugau 17 kg,esu stora,visur kliunu,sunku pasilenkti,skauda nugara,negaliu nei ilgai guleti,nei sedeti,nei vaikscioti.Tai turiu visko po biski daryti jai noriu kad neskaudetu nugara,sunku miegoti.Na bet jau nebedaug ir liko.
Atsakyti
Man 30 sav., priaugau 9 kg (max), apimtys apie 100 - 100 - 100, tiesiog sex bomba doh.gif Šiaip jaučiuosi gerai, visas svoris susikaupė pilvo srityje, nors pilvas palyginus nėra labai didelis. Tik vieną kartą sutraukė mėšlungis doh.gif
Vienintelė problemelė - tai pastovus nuovargis, miegočiau ir miegočiau, tingiu ką nors daryti... ir dar pasidariau labai jautri, irzli, kartais net baigiu išprotėt... blink.gif
Atsakyti
Sveikute,
Paskaiciau cia apie jusu priaugtus svorius, tai net susirupinau...Man vos ne vos 5 kg priaugo...nors nesu sakaliukas, leskutes kaip backutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eosta @ 2008 04 22, 15:40)
Sveikute,
Paskaiciau cia apie jusu priaugtus svorius, tai net susirupinau...Man vos ne vos 5 kg priaugo...nors nesu sakaliukas, leskutes kaip backutes  ax.gif

Kai yra per mažai, tai irgi nieko gero.... nes didžiausia dalis to svorio tenkia leliukui...
Atsakyti
QUOTE(Nightwish19 @ 2008 04 22, 18:03)
Kai yra per mažai, tai irgi nieko gero.... nes didžiausia dalis to svorio tenkia leliukui...

Neaisku koks nestumas pas ja,kiek savaiciu,jeigu jinai turi ansvori tai tiek priaugti nera blogai,7klg.visai normalu,beje as irgi priaugau tik 5klg. del ko labai dziaugiuosi nes pries tai du nestumai paliko savo kilogramus 4u.gif
Atsakyti
As per paskutini menesiuka net 4kg priaugau,viso turiu sukaupusi jau 10kg,tai jau man ir nemazai atrodau,kadangi esu plonute,tai labai pasijaute,ypac per slaunis ir uzpakaliuka isstorejau.Na o pilvukas nera jau toks didelis,dar lengvai galiu batus uzsiristi ir pasilenkti,lovoj vartytis tik kiek sunkiau,o va vonioj,tai problemos,nes pas mus ji maza ir siaura,tai jau nebeitelpu blink.gif .
Mazius kaip visada labai aktyvus,niekada neduoda pamirsti,kad pilvelyje gyvena,retai jis ten snaudzia,dazniausiai sokius rengia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 04 22, 18:36)
Neaisku koks nestumas pas ja,kiek savaiciu,jeigu jinai turi ansvori tai tiek priaugti nera blogai,7klg.visai normalu,beje as irgi priaugau tik 5klg. del ko labai dziaugiuosi nes pries tai du nestumai paliko savo kilogramus 4u.gif

Na, man jau beveik 30 sav, antsvorio buvo apie 5 kg, tai gal ir jusu tiesa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eosta @ 2008 04 24, 18:24)
Na, man jau beveik 30 sav, antsvorio buvo apie 5 kg, tai gal ir jusu tiesa  ax.gif

Oi,tai dar tikrai nera ko nerimauti,svoris auks,o ypac paskutiniais menesiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightwish19 @ 2008 04 22, 17:03)

kaip tai nieko gero bigsmile.gif kiekviena priaugam ivairiai,kiek mamu yra visai nieko nepriaugusiu per nestuma ir augina sveikus grazius leliukus bigsmile.gif
mes visos labai skirtingos,organizmai skirtingi..net juokingos tos normu lenteles doh.gif ,taigi mes ne robotes kokios,o skirtingi zmones bigsmile.gif
Atsakyti