Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Ar darote AT ir APT?
Atsakyti
Žiūriu aš čia viena bendrauju lotuliukas.gif

Kada mokesčių egzą laikysit?
Atsakyti
Nieko nedarau.. schmoll.gif Prie viso palaikymo dar namie kompas parėjo.. Tai net ir užmigdžius maliavką nėr kaip dirbt.. Net nežinau ką daryt.
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 05 29, 09:26)
Nieko nedarau..  schmoll.gif  Prie viso palaikymo dar namie kompas parėjo.. Tai net ir užmigdžius maliavką nėr kaip dirbt.. Net nežinau ką daryt.

Tai gal rugsėjo mėnesiui atidėsi? Nes jau nespėsi AT ir APT padaryti, nebent eiti tik į egzus g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
tik parvažiavom iš kelionės, antradienį jau grįžtu į Lietuvą, tada jau bus tikrai egzaminai ir tikrai reikės viską daryti....
Atsakyti
O mokesčių egzo bent jau apytikrė data yra paskelbta g.gif ? Aš tai nieko nerandu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 05 31, 22:36)
O mokesčių egzo bent jau apytikrė data yra paskelbta  g.gif  ? Aš tai nieko nerandu  schmoll.gif

Yra 4 ir 25
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 01, 12:22)
Yra 4 ir 25

tada aš 25-tą laikysiu, dar darbą reikia pabaigti.
O dokumentalistiką laikėt?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 01, 15:09)
tada aš 25-tą laikysiu, dar darbą reikia pabaigti.
O dokumentalistiką laikėt?

Aš tik rašto darbus visokius dariau, dar nieko egzaminams nesiruošiau doh.gif laikysiu dokumentalistiką 19d.,o mokesčius bandysiu 25d.
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 01, 15:34)
Aš tik rašto darbus visokius dariau, dar nieko egzaminams nesiruošiau  doh.gif laikysiu dokumentalistiką 19d.,o mokesčius bandysiu 25d.

thumbup.gif kartu laikysim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 01, 16:50)
thumbup.gif  kartu laikysim  drinks_cheers.gif

labai gerai, bus linksmiau ir drąsiau lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mokesčių egzamino kokia forma bus?
Geros naujienos- mums kainos nesikeičia biggrin.gif ir tikriausiai programa nesikeis (kreditų skaičius) bigsmile.gif vargšai neakivaizdininkai, po 6 metus turės mokytis doh.gif
Atsakyti