Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(vaidicita @ 2009 09 17, 17:03)
nusprendziau registruotis tai dabar bandau ka nors suprasti biggrin.gif
ziuriu istestiniu studiju teises programa ir tikriausiai pagal ja rinktis dalykus reiktu is eiles mazdaug.
o kaip su uzsienio kalba, anglu vok prancuzu..
tai cia ka studijavau ta ir toliau rinktis, taip?
tikiuosi tik 1 kalba reikia? biggrin.gif

gal dar ka protingo galit patart naujokei?

Papildyta:
ir kur alternatyviai pasirenkamas tai teisingai supratau renkames arba etika arba psichologija, o kita pamirstam, jo nereikes? smile.gif
o kas lengviau? smile.gif

Taip, rinkis pagal ištęstinių stuydijų programą, nors gal nėra skirtumo pagal kurią mastau.gif turi tikti ir dieninių, ištęstinės paskaičiuotos 6-iems mokslo metams, o dieninės - 4-iems.
O užsienio kurią pasirinksi, tą ir mokinsies, užteks ir vienos kalbos hihihi.gif o pasirinkti gali kokią nori, aš prancūzų m-loje mokinausi, o dabar anglų imsiu. doh.gif
iš alternatyvių reikia pasirinkti tiek, kiek šalia yra parašyta skliausteliuose. Aš abi jas laikiau, nebuvo sunki nei viena, nei kita, tai ir patarti nelabai ką galiu g.gif

O ką patarti mastau.gif jei turi noro ir užsispyrimo mokytis, tai imk iš karto kokius 20-22 kreditus, gausis kokie 5-6 dalykai, greičiau pabaigsi visus mokslus. Gaila, kad nuo rugsėjo nespėjai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 17, 19:25)
Taip, rinkis pagal ištęstinių stuydijų programą, nors gal nėra skirtumo pagal kurią  mastau.gif turi tikti ir dieninių, ištęstinės paskaičiuotos 6-iems mokslo metams, o dieninės - 4-iems.
O užsienio kurią pasirinksi, tą ir mokinsies, užteks ir vienos kalbos  hihihi.gif o pasirinkti gali kokią nori, aš prancūzų m-loje mokinausi, o dabar anglų imsiu.  doh.gif
iš alternatyvių reikia pasirinkti tiek, kiek šalia yra parašyta skliausteliuose. Aš abi jas laikiau, nebuvo sunki nei viena, nei kita, tai ir patarti nelabai ką galiu  g.gif

O ką patarti  mastau.gif jei turi noro ir užsispyrimo mokytis, tai imk iš karto kokius 20-22 kreditus, gausis kokie 5-6 dalykai, greičiau pabaigsi visus mokslus. Gaila, kad nuo rugsėjo nespėjai  verysad.gif

mhm... kokiuose skliausteliuose? blush2.gif
tai taip supratau lendu i interneta uzsiregistruoju tada gaunu emailu sutarti su kvitu susimoku ir laukiu kazko doh.gif

gaila aisku kad nespejau, as nebuvau nieko apie tai girdejus, nesidomejau tiesiog. buvau istojus i neakivaizdini ir nesimokiau. o 5-6 dalykai manau sunkiai gausis.. 1) noriu pabandyt ar man isvis kazkas gausis
2) mano dviem vaikam niekaip nepaaiskinsi kad mamai reikia mokytis doh.gif
o noro aisku kad turiu, teise man tiesiog labai labai idomu. manau kad nemazai ir zinau jau po kolegijos, bet vis tik universitetinis diplomas savo priduotu smile.gif

Mama Egle, jei kada susitiksim busiu skolinga dideli saldaini 4u.gif
Atsakyti
Atsispausdinau anglų jau, tai gavosi apie 50 psl.tai ten nieko baisaus nematau smile.gif kreditai ir bankai tai jau daugiau medžiagos, o lotynų ir spec.kalbos net nekopijavau, nes kažkaip daugoka atrodo ir sudėtinga doh.gif
Gijagi, kokios tau skolos likę?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 09 18, 08:40)
Atsispausdinau anglų jau, tai gavosi apie 50 psl.tai ten nieko baisaus nematau  smile.gif kreditai ir bankai tai jau daugiau medžiagos, o lotynų ir spec.kalbos net nekopijavau, nes kažkaip daugoka atrodo ir sudėtinga  doh.gif
Gijagi, kokios tau skolos likę?

Jei nori, lotynų ir spec galiu persiųsti sukelta į wordą. Tik spec. kalbos kirčiavimas man neatsidaro normaliai, net ir tuo gudriu šriftu.. Kai kurios raidės nuėję kvadratėliais.. g.gif
Man likę Adm. teisė, adm proceso teisė, konfliktai ir STRATEGINIS! doh.gif
O Tau? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gijagi: 18 rugsėjo 2009 - 09:02
QUOTE(Gijagi @ 2009 09 18, 08:55)
Jei nori, lotynų ir spec galiu persiųsti sukelta į wordą. Tik spec. kalbos kirčiavimas man neatsidaro normaliai, net ir tuo gudriu šriftu.. Kai kurios raidės nuėję kvadratėliais..  g.gif
Man likę Adm. teisė, adm proceso teisė, konfliktai ir STRATEGINIS!  doh.gif
O Tau?  rolleyes.gif

noriu bigsmile.gif man tai dokumentalistika, vadyba, logika doh.gif mokesčių teisė ir strateginis. Strateginį reiks kartu su tavim ir mamaEgle kooperuotis ir bandyti laimę ax.gif
Gal nori atsiųsiu anglų? Pažiūrėsi kaip ten viskas atrodo, dar yra klausymo medžiaga, bet dar neklausiau aš jos.
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 09 17, 19:48)
mhm... kokiuose skliausteliuose?  blush2.gif
tai taip supratau lendu i interneta uzsiregistruoju tada gaunu emailu sutarti su kvitu susimoku ir laukiu kazko  doh.gif

gaila aisku kad nespejau, as nebuvau nieko apie tai girdejus, nesidomejau tiesiog. buvau istojus i neakivaizdini ir nesimokiau. o 5-6 dalykai manau sunkiai gausis.. 1) noriu pabandyt ar man isvis kazkas gausis
2) mano dviem vaikam niekaip nepaaiskinsi kad mamai reikia mokytis  doh.gif
o noro aisku kad turiu, teise man tiesiog labai labai idomu. manau kad nemazai ir zinau jau po kolegijos, bet vis tik universitetinis diplomas savo priduotu  smile.gif

Mama Egle, jei kada susitiksim busiu skolinga dideli saldaini  4u.gif

kai yra parašyta "alternatyviai pasirenkami" (2) arba laisvai pasirenkami mastau.gif
Beveik teisingai supratai. Tiki sutartį gausi tada, kai apmokėsi kvitą už pasirinktus dalykus. Tenai bus nedidelė suma, už kiekvieną pasirinktą dalyką 10 litų. Tada geriau būtų kvito kopiją nusiųsti Margaritai (gali emailu) ir gausi sutartį. Pasirašai sutartį (2 egz.), prašymą ir neši į MRU Margaritai su savo dokumentais.
QUOTE(Gijagi @ 2009 09 18, 07:55)
Jei nori, lotynų ir spec galiu persiųsti sukelta į wordą. Tik spec. kalbos kirčiavimas man neatsidaro normaliai, net ir tuo gudriu šriftu.. Kai kurios raidės nuėję kvadratėliais..  g.gif
Man likę Adm. teisė, adm proceso teisė, konfliktai ir STRATEGINIS!  doh.gif
O Tau?  rolleyes.gif

Aš kopinu palengva doh.gif vakar bankus atsispausdinau, spec. kalbą sustojau kopintis prie kirčiavimo, neskaito mano kompas gun_rifle.gif , reikia to Palemono, o jo negaliu instaliuoti bash.gif reikės dar šiandien pažiūrėti.
Gijagi, tą Palemoną reikia instaliuoti prie fontų visų.
Aš nematau strateginio, logikos ir admin. proceso doh.gif doh.gif rašysiu Margaritai user posted image
QUOTE(Blogytė @ 2009 09 18, 08:12)
noriu  bigsmile.gif  man tai dokumentalistika, vadyba, logika  doh.gif mokesčių teisė ir strateginis. Strateginį reiks kartu su tavim ir mamaEgle kooperuotis ir bandyti laimę  ax.gif
Gal nori atsiųsiu anglų? Pažiūrėsi kaip ten viskas atrodo, dar yra klausymo medžiaga, bet dar neklausiau aš jos.

mokesščiai nebaisu, vadyba gal kiek sunkiau.
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 09 18, 09:12)

Aha bigsmile.gif

QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 18, 09:27)
Gijagi, tą Palemoną reikia instaliuoti prie fontų visų.

Yra pas mane palemonas. Kai ką normaliai rodo, kai ką - kvadračiukais.. verysad.gif
Persiųsiu ir Tau ką nors biggrin.gif
Atsakyti
Gijagi dėkui 4u.gif smile.gif išsiunčiau anglų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 09 18, 08:41)
Aha  bigsmile.gif
Yra pas mane palemonas. Kai ką normaliai rodo, kai ką - kvadračiukais..  verysad.gif
Persiųsiu ir Tau ką nors  biggrin.gif

gerai, siųsk thumbup.gif maniau mane jau visai pamiršai..... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 18, 10:00)
gerai, siųsk  thumbup.gif maniau mane jau visai pamiršai.....  hihihi.gif

Kaip aš galėčiau!? doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 09 18, 09:31)
Kaip aš galėčiau!?  doh.gif  mirksiukas.gif

Jau gavau aciuks.gif ot, gerai, kopintis nereikės assa.gif
Atsakyti
Na baikit su ta anglų gązdintis biggrin.gif kaip ir kiekvienam dalykui reiks mokytis, tik vieniems mažiau, o kitiems daugiau reiks laiko skirti, šiuo atveju daugiau laiko skirti reiks anglų gramatikai, tarimui, žodžiams, terminams, bet juk viskas įmanoma, be to vyks konsultacijos (mačiau, kad skype bendrauja su dėstytoja, tai viskas paprasčiau, lengviau pavyks išsiaiškinti). Žiūrėsim kaip man seksis su anglų, gal po manęs ne taip bijosit biggrin.gif
Atsakyti