Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

QUOTE(Voxi @ 2009 10 11, 11:30)
Man be konkurencijos TBS sviestas kunui. O va pries viena kelione nusipirkau toki (buvo mazo kiekio)
user posted image

O cia kunui? blink.gif nes toki zinau tik veidui 4u.gif tai ant veido jis lengvai susitepa ir pas ka sausa oda tai nepamainomas dalykas
Atsakyti
na, pas mane buvo tokiam statmenam indely - universalus kremas. Rase, kad tinka ir kunui ir veidui.
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2009 10 12, 00:17)
na, pas mane buvo tokiam statmenam indely - universalus kremas. Rase, kad tinka ir kunui ir veidui.

Turėjau Himalaya herbals kūno pienelį ir Eucerin. Šie tikrai patiko. Gerai drėkino oda ir susigerdavo lengvai.
Dabar naudoju Garnier hydralock. Erzina jo kvapas, o kartais pasitepus dar ir graužia. Dar naudoju L'angelica krema nuo celiulito. Gerai susigeria, sudrėkina na kažkiek pastagrina odą. Rašo, kad jis 100% natūralus.
Atsakyti
Esu labai dėkinga mergaitei, kuri rekomendavo šį kremą:
user posted image
Neilgai dar turiu, bet labai džiaugiuosi. Manau radau savo favorit kūno kremą thumbup.gif
Atsakyti
man be galo patiko the body shop kuno kremas (vadinosi ne kremu, bet kazkokiu imantriu prancuzisku zodziu, ale neatsimenu biggrin.gif) su imbierais, ir kvepejo maloniai, ir oda svelnutele likdavo smile.gif bet ji amerikoj buvau pirkusi, o Lietuvoj ir nera tokio sad.gif
Atsakyti
4u.gif siuo metu naudoju TBS kuno sviesta braskini ax.gif siaip paatenkinta , drekina oda ir skaniai kvepia, dar bandziau neseniai Iwostin kuno krema jautriai odai irgi labai patiko thumbup.gif (kita kart nupirksiu butent ji) ax.gif dar megstu panaudot vaikiskus aliejukus, kaip johnson's baby blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 10 18, 14:31)
4u.gif  siuo metu naudoju TBS kuno sviesta braskini ax.gif  siaip paatenkinta , drekina oda ir skaniai kvepia, dar bandziau neseniai Iwostin kuno krema jautriai odai irgi labai patiko thumbup.gif  (kita kart nupirksiu butent ji)  ax.gif  dar megstu panaudot vaikiskus aliejukus, kaip johnson's baby blush2.gif

sakyk kuom taip patiko Iwostin? tavo oda jautri? sausa?
Atsakyti
thumbup.gif ax.gif na taip sausoka ir gan jautri blush2.gif pabandziau meginuka tai labai kazkaip man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 10 18, 21:14)
thumbup.gif  ax.gif na taip sausoka ir gan jautri blush2.gif  pabandziau meginuka tai labai kazkaip man patiko thumbup.gif

o drėkinimą kaip gali įvertint? man nepatinka tokie kurie riebumo jausmą sukelia, geriausi tie kurie greit susigeria ir gerai drėkina. gal kainą žinai?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 10 18, 22:36)
o drėkinimą kaip gali įvertint?  man nepatinka tokie kurie riebumo jausmą sukelia, geriausi tie kurie greit susigeria ir gerai drėkina. gal kainą žinai?

na matai cia labai individualus dalykas smile.gif kas vienam tinka kitam nebutinai g.gif na riebumo jausmo tikrai nejutau schmoll.gif o del kainos tai tiksliai nezinau, manau kazkur iki 30 litu kainuoja, eurovaistineje gausu sio gamintojo prekiu bigsmile.gif
Atsakyti
Kosmetologe patare,kad geriausias kuno drekinimas: istepti dregna oda alijosiaus zele,po to ant virsaus nerafinuoto aliejaus:)
Atsakyti
Ziema naudoju TBS pasiju kvapo sviesta wub.gif o va mango losjonas visai nepatiko salsvo kvapo, lipnus, ir nelabai drekino unsure.gif
Dabar galvoju apie
user posted image user posted image
Atsakyti