Sviestus naudoju iš TBS, bet kažkaip man jie
Kūnui naudoju Nuxe aliejukus arba Weledos masažinius
kartais vaikišką Hipp
geresni - Delon... labai dar patinka Eucerin losjonas su šlapalu
kurio jau suvartojusi esu ne vieną butelką ir planuoju dar pirkti ir pirkti kol gamins
jei nerasiu ko nors geresnio
QUOTE(SiVidz @ 2009 10 27, 16:52)
kartais vaikišką Hipp
kurio jau suvartojusi esu ne vieną butelką ir planuoju dar pirkti ir pirkti kol gamins
as EUCERIN su slapalu naudojau,kai oda buvo labai sausa,jau labai sausa
QUOTE(SiVidz @ 2009 10 27, 16:52)
kartais vaikišką Hipp
labai siulau isbandyti si losjona su slapalu, jis naturalus, ekologiskas man dauk geresnis uz eucerino slapalini
patiko labiau nes riebesnis, labai taupus, greit susigeria ir sudetis be blogybiu, na o kadangi ji pirkau prie dermatito tai mazina niezuli, raudonuma, svelnina oda, zodziu bus perkamas dar N kartu QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 28, 01:16)
labai siulau isbandyti si losjona su slapalu, jis naturalus, ekologiskas man dauk geresnis uz eucerino slapalini
patiko labiau nes riebesnis, labai taupus, greit susigeria ir sudetis be blogybiu, na o kadangi ji pirkau prie dermatito tai mazina niezuli, raudonuma, svelnina oda, zodziu bus perkamas dar N kartu 
patiko labiau nes riebesnis, labai taupus, greit susigeria ir sudetis be blogybiu, na o kadangi ji pirkau prie dermatito tai mazina niezuli, raudonuma, svelnina oda, zodziu bus perkamas dar N kartu O pavadinimas koks, nuotrauka per maža, kad matyt ką nors, ir kur ieškoti? Aš excipial'i naudoju su šlapalu blauzdoms, nes jos nuolat sausos būdavo, tai labai patinka.
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 28, 01:28)
O pavadinimas koks, nuotrauka per maža, kad matyt ką nors, ir kur ieškoti?
cia Bioturm 10% urea lotion, pigiausias is Violey.com
oi, kaip šaunu, kad yra ir kitų su šlapalu
o jį galima įsigyti tik internetu ar ir kitais būdais Lietuvoje
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 28, 02:32)
Bet brangokas uz 100ml/12e
O as mastau apie Eucerin alieju kunui, nes ziema sildymo sezonu blauzdos net pleiskanoja. Ir taip visa kuna niezi nusiprausus
QUOTE(SiVidz @ 2009 10 28, 01:41)
oi, kaip šaunu, kad yra ir kitų su šlapalu
o jį galima įsigyti tik internetu ar ir kitais būdais Lietuvoje 
neesu 100% uztikrinta bet berods LT sios firmos dar nera, tenka siustis, o beto jei ir atsirastu butu zymiai brangiau
QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 28, 16:17)
Bet brangokas uz 100ml/12e
Bet is kitos puses, naturalus produktas brangesnis
Madaros produkcija irgi brangi
O as mastau apie Eucerin alieju kunui, nes ziema sildymo sezonu blauzdos net pleiskanoja. Ir taip visa kuna niezi nusiprausus
siulyciau isbandyti sita eucerino nebesinores :4u:nea jis ne 100ml o 200ml ir yra labai skalsus tereikia labai nedauk, riebesnis uz eucerina ir skalsesnis
As tai naudoju Mery kay
Šiandien nusipirkau iš savo kosmetologės profesionalios prancūzų kosmetikos Collin losjoną Beauty Hydrating Fluid, vakare nusiprausus po dušu pasitepiau, nu nerealus
Kvepia išvis super, labai nedaug, bet labai skaniai. Oda švelni švelni, atrodo net lygesnė. Žiūrėsiu, kaip ryte bus. Manau nusipirkau geriausią kremą (losjoną? fluid'ą? nežinau, kaip įvardinti) iš visų gyvenime naudotų.
Sveikos mergaiciukes 
Ot tos musu mergaiciu Amzinos bedos,visokie kremai,aliejai ir tt,ir vis negana
as asmeniskai siuo metu naudoju Is the Body Shop Greifurtu losjona su dozatoriumi,turiu ir sviestu ,bet as kazkaip nemegeja kai man ant kuno riebalai lieka,patinka kai isigeria,o su tais sviestais issitepus ,poto i dzinsus sunku ilysti
Ot tos musu mergaiciu Amzinos bedos,visokie kremai,aliejai ir tt,ir vis negana
as asmeniskai siuo metu naudoju Is the Body Shop Greifurtu losjona su dozatoriumi,turiu ir sviestu ,bet as kazkaip nemegeja kai man ant kuno riebalai lieka,patinka kai isigeria,o su tais sviestais issitepus ,poto i dzinsus sunku ilysti
pries kelias dienas nusipirkau stai sita kuno krema:
geresnio dar neesu turejus,oda lieka svelni,neriebi ir kvapas neerzinantis
nestiprus
jisai yra plaktas,tai tepasi labai lengvai

geresnio dar neesu turejus,oda lieka svelni,neriebi ir kvapas neerzinantis