Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

Tuoj turėčiau gauti šį. Žiūrėsiu kaip man patiks smile.gif Taip pat pasiėmiau Hempz'o ir gelį nuo nudegimo ar sudirgimo. MB vasarai pravers, o tai tas kaip vėžys raudonai svyla doh.gif:

user posted image

Hempz Hydrosilk Herbal Moisturizer - 16 oz.
Delivers compelling, multifaceted skin care
Specially formulated with an advanced Silicone Blend and Silk Amino Acids, this ultra-rich formula embraces moisture and leaves skin with an undeniably soft, silky sensation
Hempz 5 Hydration Complex combined with premium levels of Pure Hemp Seed Oil and Extracts help condition the skin while providing 12 hour continuous moisturization
Powerful antioxidants provide age defying benefits by dramatically helping to combat the signs of aging while skin firming ingredients help promote a more sleek and toned appearance
Cosmetic Silicone Blend plus Silk Amino Acids condition the skin as it hydrates and provides a sensuously smooth, instant finish
Shea Butter, Exotic Extracts and Essential Oils nourish the skin, replenish moisturization and promote skin rejuvenation
Tripeptides and Phospholipids help maintain elasticity of skin for a more firm and toned texture
Vitamin-rich formula helps reduce the look of fine lines and wrinkles, promoting a more youthful-looking appearance
Radiant, silky soft skin with up to 12 hour continuous moisture
THC Drug Free Hemp Seed Oil and Extracts
Atsakyti
wub.gif sitas marco jacobs parfumuotas kuno kremas,nereik net kvepalu,kvapas ilgiau uz kaikuriuos kvepalus issilaiko thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Parfumuoti kūno losijonai geras dalykas, ir beveik visų kiek bandžiau, kvapas labai gerai laikosi ax.gif Tik man ilgainiui jie sausina odą. Be to labiau mėgstu silpniau kvepiančius. Ypač vakare prieš miegą.
Atsakyti
vakarui pries miega as irgi renkuosi tik bekvapius,o sita taupau vasarai smile.gif
Atsakyti
o ka patartumet is pigesniu kad kunas kvepetu? 4u.gif beje oda sausa,tai norejau pasiimti pieneli maitinamaji,bet atsiminiau kad droge kazkada buvau radus toki sviestuka uz 10lt,ir taip kvepejo... wub.gif gal kas bandet? kaip jis?
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 05 04, 20:41)
o ka patartumet is pigesniu kad kunas kvepetu? 4u.gif  beje oda sausa,tai norejau pasiimti pieneli maitinamaji,bet atsiminiau kad droge kazkada buvau radus toki sviestuka uz 10lt,ir taip kvepejo... wub.gif  gal kas bandet? kaip jis?

Aš perku NATURALS kūno losijoną Droge, kokosu su kakavos sviestu kvapo, tai kvepia nerealiai ir kainuoja tik apie 8 lt., o drėkina tikrai super, yra ir kitokių kvapų, visi man jie patinka, bet labiausiai prie šio pripratau, išbandyk neturėtum gailėtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 05 04, 21:47)
Aš perku NATURALS kūno losijoną Droge, kokosu su kakavos sviestu kvapo, tai kvepia nerealiai ir kainuoja tik apie 8 lt., o drėkina tikrai super, yra ir kitokių kvapų, visi man jie patinka, bet labiausiai prie šio pripratau, išbandyk neturėtum gailėtis mirksiukas.gif

aha turbut sita ir turejau omeny biggrin.gif maciau vienas smardesnis apie 6lt o kiti kvapai tai pakerejo wub.gif ar jie maloniai laikosi ant kuno? neikyri? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2009 03 07, 15:00)
Gal kuri naudojate Hempz kuno losjonus kokie atsiliepimai, ar gerai drekina?

as turiu thumbup.gif wub.gif super patenkinta ir kvapu ir drekinimo efektu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 14, 22:44)
Man suminkstinti odai ir palaikyti jos dregmei labai padeda kuno sviestas SUPERDRUG, jo galima rasti tik DROGE, maza kaina,o sviestas  thumbup.gif greitai susigeria, nepalieka riebalu, skaniai kvepia

AS irgi ji turiu smile.gif man patinka wub.gif tik vat dabar droge jau nebematau jo g.gif nupirkciau dar! gal kas mane kokiam Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 05 04, 22:24)
as turiu  thumbup.gif  wub.gif  super patenkinta ir kvapu ir drekinimo efektu wink.gif
Papildyta:

AS irgi ji turiu smile.gif man patinka  wub.gif  tik vat dabar droge jau nebematau jo g.gif nupirkciau dar! gal kas mane kokiam Vilniuje?

kokia sio kaina? g.gif maximoj kuno prieziurai kaip tik nuolaidos biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 05 04, 21:26)
kokia sio kaina? g.gif  maximoj kuno prieziurai kaip tik nuolaidos biggrin.gif  thumbup.gif

HEMPZ gaminiai kiek zinau parduodami SARMOJ arba KRIATIANOJ g.gif na bent jau as tik ten juos maciau... blush2.gif kainuoja ivairiai 60-80 lt, bet ten 530ml.
Reiktu didelej maximoj pasiziuret...
O tas kur droge, tai as uz 5 lt nupirkau 475 ml lotuliukas.gif ziausriai kainos skiriasi biggrin.gif bet ir vieno su kito nepalyginsi kvapo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 04 gegužės 2009 - 21:34
QUOTE(skarbonke @ 2009 05 04, 21:08)
aha turbut sita ir turejau omeny biggrin.gif  maciau vienas smardesnis apie 6lt o kiti kvapai tai pakerejo wub.gif  ar jie maloniai laikosi ant kuno? neikyri? biggrin.gif

Tikrai nei limpa, nei įkyri thumbup.gif

QUOTE(nippe @ 2009 05 04, 21:24)
AS irgi ji turiu smile.gif man patinka  wub.gif  tik vat dabar droge jau nebematau jo g.gif nupirkciau dar! gal kas mane kokiam Vilniuje?

Cia tos pačios serijos, tik kūno sviestas, o SUPERDRUG tai firmos pavadinimas, o pats kremas vadinasi NATURALS, Droge tikrai mačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 04 gegužės 2009 - 22:01
QUOTE(ernesin @ 2009 05 04, 21:56)
Tikrai nei limpa, nei įkyri thumbup.gif
Cia  tos pačios serijos, tik kūno sviestas, o SUPERDRUG tai firmos pavadinimas, o pats kremas vadinasi NATURALS, Droge tikrai mačiau  mirksiukas.gif

user posted image toki turiu, droge 5 lt mokejau lotuliukas.gif bet cia ne sviestas ir visai nesmirdi blush2.gif
Atsakyti