Įkraunama...
Įkraunama...

moteris+tatuiruotės

as turiu tatuituote ant nugaros, virs uzpakalio, tai buvo vyro dovana gimtadienio proga. as pati jos nematau, net pamirstu kad yra. mano vyrui labai patinka, man irgi. nemanau kad ji gyvenime trukdys darbui ar dar kam nors. juk solidziam darbe siaip ar taip ta kuno dalis bus visada uzdengta smile.gif
siuo metu apie dar viena tatoo negalvoju, bet ir nesakau kad nebesidarysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE((april) @ 2009 06 27, 13:35)
as turiu tatuituote ant nugaros, virs uzpakalio, tai buvo vyro dovana  gimtadienio proga. as pati jos nematau, net pamirstu kad yra. mano vyrui labai patinka, man irgi. nemanau kad ji gyvenime trukdys darbui ar dar kam nors. juk solidziam darbe siaip ar taip ta kuno dalis bus visada uzdengta  smile.gif

Dovana vyrui?
Atsakyti

mergaites,nebukit pilkos pelytes,darykites tato,jei tik apsisprendet ir turit noro mirksiukas.gif Grazu,grazu,grazu thumbup.gif zinoma,ant nosies nesiulau biggrin.gif ,o kitur-jusu fantazija
Atsakyti
kažkada ir aš norėjau tatu. džiaugiuosi, jog nepasidariau. tiesiog pamąsčiau kaip tai atrodys pasenus, sulaukus solidaus amžiaus. nu nesakykit, neskaniai atrodytu sutežęs senikės užpakaliukas su apdribusiu drugeliu...
žinoma, galima lazeriu naikint, bet nepigus malonumas. o darytis tatu gerai matomoje vietoje gali sau leisti tik menininkai ar karjeros nesiekiantys asmenys, nes jokia rimta darbovietė netoleruos darbuotojos, kurios visos rankos ištatuiruotos. net auskarų skaičius ribojamas, tai ką kalbėt apie piešinius...
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 07 03, 02:29)
kažkada ir aš norėjau tatu. džiaugiuosi, jog nepasidariau. tiesiog pamąsčiau kaip tai atrodys pasenus, sulaukus solidaus amžiaus. nu nesakykit, neskaniai atrodytu sutežęs senikės užpakaliukas su apdribusiu drugeliu...
žinoma, galima lazeriu naikint, bet nepigus malonumas. o darytis tatu gerai matomoje vietoje gali sau leisti tik menininkai ar karjeros nesiekiantys asmenys, nes jokia rimta darbovietė netoleruos darbuotojos, kurios visos rankos ištatuiruotos. net auskarų skaičius ribojamas, tai ką kalbėt apie piešinius...

Dar viena sene su drugeliu doh.gif kazin kai busi sene ir su drugeliu kam tu ta savo sutezusia subine demonstruosi kad taip pergyveni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 06 07, 19:44)
Tatuiruote rodo ne originaluma, o lekstuma ir saviraiskos stoka, todel dazniausiai jas pasidaro paaugles.

Gal statistika kokia yra kokio amžiaus daugiausiai pasidaroma tatoo?
Mes su B vienas kitam 30-mečio proga dovanojom kuponą taturuotei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 06 27, 15:52)
Dovana vyrui?

vyro dovana man rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(TOCAMI @ 2009 07 03, 01:29)

as tai manau, kad jei atsiras problema del tatoo atrasiu ir iseiti. o dabar gyvenu taip kaip noriu siandien nail.gif
Atsakyti
Daug cia musu rasanciu kad turi tattoo bet nuotraukeliu taip ir neikeliat...Taigi drasiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliuse: 12 liepos 2009 - 10:43
QUOTE(andreja24 @ 2009 07 03, 08:22)
Dar viena sene su drugeliu doh.gif  kazin kai busi sene ir su drugeliu kam tu ta savo  sutezusia subine demonstruosi kad taip pergyveni? g.gif

Zinok amzinai jauna nebusi ir tu busi sene doh.gif doh.gif Demonstruos na gal jaunam gyditojui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as taip pat viena turiu ant kojos, bet labai noreciau dar vienos ant sprando, viena maciau tai tokia super wub.gif ikeliu nuoroda http://www.vanishing...rihanna_004.jpg
tokia nedidute man patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sima341 @ 2009 07 12, 11:57)
as taip pat viena turiu ant kojos, bet labai noreciau dar vienos ant sprando, viena maciau tai tokia super  wub.gif ikeliu nuoroda http://www.vanishing...rihanna_004.jpg
tokia nedidute man patinka  ax.gif

as irgi ant sprando svajoju dar pasidaryti..graziai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliuse: 12 liepos 2009 - 12:07
Gal ir nieko jei ka plaukai uzdenks Nezymi g.gif
Atsakyti