Įkraunama...
Įkraunama...

moteris+tatuiruotės

QUOTE(Svajojanti @ 2009 07 13, 20:50)
Turiu dvi,noreciau ju netureti.Negrazu...

o gal jus tiesiog jas senai darete pvz paauglysteje?
ir dabar jos nublukusios arba labai primityvios?
mano drauge turi tattoo is paauglystes, sako kazkada isgeriau per daug ir kazkoks ale "meistras" pasiule, tai ji ir pasidare, o dabar tikrai atrodo nekaip unsure.gif zadejo eiti persidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima341 @ 2009 07 13, 22:26)
o gal jus tiesiog jas senai darete pvz paauglysteje?
ir dabar jos nublukusios arba labai primityvios?
mano drauge turi tattoo is paauglystes, sako kazkada isgeriau per daug ir kazkoks ale "meistras" pasiule, tai ji ir pasidare, o dabar tikrai atrodo nekaip  unsure.gif zadejo eiti persidaryti  smile.gif

Viena turiu jau 11metu,kita kokius 5.Bet ne tame esme,jos ryskios,viskas tvarkoj ir su reiksme.Bet nezalociau daugiau niekada savo kuno.O jis sensta,nepamirskim.Busiu nukriosus boba su tatoo viena ant kojos kita ant nugaros lotuliukas.gif Ar cia grazu?
Atsakyti
Va būtent, kad sensta kūnas, oda glemba, piešinukas keičia formą ir spalvą ir t.t. Turiu ir aš vieną, tokią nedidukę, na jinai labai jau nematomoje vietoje - ją tik mano vyras mato ax.gif O kai viena diena bebūsiu tik graži bigsmile.gif - tas plotelis natūraliai pasislėps po plaukeliais blush2.gif

Šiaip man gražu subtilios, nedidukės tatu tiek pas moteris, tiek pas vyrus, tačiau nelabai matomoje vietoje. Man netgi darbe trukdytų - kai dirbi įstaigoj, kur griežtai paisoma aprangos kodo.
Atsakyti
QUOTE(ištekėjusi @ 2009 07 14, 10:12)
Va būtent, kad sensta kūnas, oda glemba, piešinukas keičia formą ir spalvą ir t.t. Turiu ir aš vieną, tokią nedidukę, na jinai labai jau nematomoje vietoje - ją tik mano vyras mato  ax.gif  O kai viena diena bebūsiu tik graži  bigsmile.gif  - tas plotelis natūraliai pasislėps po plaukeliais  blush2.gif

Šiaip man gražu subtilios, nedidukės tatu tiek pas moteris, tiek pas vyrus, tačiau nelabai matomoje vietoje. Man netgi darbe trukdytų - kai dirbi įstaigoj, kur griežtai paisoma aprangos kodo.

O zinojai kad senatveje ten plinka biggrin.gif tad bet kokiu atveju nepasisleps po plaukeliais schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 07 14, 07:44)
O zinojai kad senatveje ten plinka biggrin.gif  tad bet kokiu atveju nepasisleps po plaukeliais schmoll.gif  mirksiukas.gif

smile.gif žinau ir tikiuosi labai nenupliks - apskritai pas mane vešlūs plaukai... o ten jei nieko nedaryčiau - Varėnos girininkija, skant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ištekėjusi @ 2009 07 14, 11:17)
smile.gif  žinau ir tikiuosi labai nenupliks - apskritai pas mane vešlūs plaukai... o ten jei nieko nedaryčiau - Varėnos girininkija, skant  blush2.gif

Nu va kaiptik tau tiktu ten "grybuku" tatuiruote thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 07 14, 08:20)
Nu va kaiptik tau tiktu ten "grybuku" tatuiruote thumbup.gif

jau eilę metų atlieku pl.šalinimo ritualą porą kartų per savaitę, nepatogu man kitaip, o kai "grožis" atsirado - tuo labiau...
nesigailiu kad ją turiu.. ir vyrą vis dar žavi thumbup.gif
tik gydytojas akis išpūtęs žiūrėjo žiūrėjo, nelabai smagiai man takart ax.gif
Atsakyti
o as i metus nekreipiu demesio, uzsienyje maciau ne viena senyva moteriske su tattoo ir ka man tai visiskai normalu, as kaip sakau busiu "šustra" močiute biggrin.gif . Dabar kaip tik ir mano uosviene pradejo kalbeti apie tattoo bet taip pat nediduke ir as ja palaikau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima341 @ 2009 07 14, 16:10)
o as i metus nekreipiu demesio, uzsienyje maciau ne viena senyva moteriske su tattoo ir ka man tai visiskai normalu, as kaip sakau busiu "šustra" močiute biggrin.gif . Dabar kaip tik ir mano uosviene pradejo kalbeti apie tattoo bet taip pat nediduke ir as ja palaikau  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ištekėjusi @ 2009 07 14, 09:12)
Va būtent, kad sensta kūnas, oda glemba, piešinukas keičia formą ir spalvą ir t.t. Turiu ir aš vieną, tokią nedidukę, na jinai labai jau nematomoje vietoje - ją tik mano vyras mato  ax.gif  O kai viena diena bebūsiu tik graži  bigsmile.gif  - tas plotelis natūraliai pasislėps po plaukeliais  blush2.gif

Va jum pritariu,grazu yra subtilios ir nedidukes tatoo.Pati kolkas neturiu dar.
Atsakyti
pati tikrai nedaryčiau nei mažos nei didelės,nes oda nešvari,sesuo turi drakoniuką ant kojos,sunus prašo ant rankos-pinigus susitaupė,bet dar vis neišsirenka
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2009 07 15, 15:32)
pati tikrai nedaryčiau nei mažos nei didelės,nes oda nešvari,sesuo turi drakoniuką ant kojos,sunus prašo ant rankos-pinigus susitaupė,bet dar vis neišsirenka

Tikiuosi issirinks 4u.gif as zinojau ko noriu ir penkis metus gyvenau su ta mintim...tik tada sau leidau pasidaryti thumbup.gif
Atsakyti