matyt dar nelabai noriu, nes nezinau kokios noreciau ,aisku, tik mazytes, ir kokioje nors seksualioje vieteleje

QUOTE(ierika @ 2009 07 19, 15:52)
istatuiruot smegenis labai brangiai kainuos
Kas čia per stumimas dabar ?
Mano mamukas va beveik įpusėjus amžiui pasidarė tattoo. Laiminga. Mane vis kalbino. Bet atsisakiau.
O dabar mąstau apie kažką įdomaus ant šonkaulių... Kažkas pailgo... Maždaug, kad jei rankos nuleistos, tai net nesimatytų
Bet skausmelis, sakė, ant kaulo kai darais ...
Manau, porą metelių dar pamąstysiu kaip čia ką daryt
Man nepatinka grubios tatuiruotės moteriškajai lyčiai ir tos, kurių niekaip neįmanoma paslėpti drabužiais... Tikrai nedailu vilkėti vakarinę suknelę, batelius ir ant pvz. rankos tattoo: driežas, ar koks spyglių vainikas

Mano mamukas va beveik įpusėjus amžiui pasidarė tattoo. Laiminga. Mane vis kalbino. Bet atsisakiau.
O dabar mąstau apie kažką įdomaus ant šonkaulių... Kažkas pailgo... Maždaug, kad jei rankos nuleistos, tai net nesimatytų

Man nepatinka grubios tatuiruotės moteriškajai lyčiai ir tos, kurių niekaip neįmanoma paslėpti drabužiais... Tikrai nedailu vilkėti vakarinę suknelę, batelius ir ant pvz. rankos tattoo: driežas, ar koks spyglių vainikas

QUOTE(*Alicija* @ 2009 07 20, 09:35)
O as vis dvejojau ir dvejojau - darytis ar ne
o pries kelis menesius isoperavo apendicita ... tai dabar galvoju pjuvio vietoje ka nors nusipiesti ... kazka pailgo ir laabai nedidelio ... 

QUOTE(andreja24 @ 2009 07 20, 09:41)
Maniskiui labai patinka nedidels tatuiruotes, jis mane senai jau kalbina

Tik palaukti reikes, nes meistras sake, kad po oeracijos reikia, kad nors metai praeitu, kol audiniai galutinai sugys

QUOTE(*Alicija* @ 2009 07 20, 10:48)
Maniskiui labai patinka nedidels tatuiruotes, jis mane senai jau kalbina
Tik palaukti reikes, nes meistras sake, kad po oeracijos reikia, kad nors metai praeitu, kol audiniai galutinai sugys
... lauksiu 

Niu va o pas atvirksciai

QUOTE(andreja24 @ 2009 07 20, 10:04)
Geras

Asmeniskai man negrazu. Nei vyrui, nei juolab moteriai. Bet jei zmogui norisi, tai prasom...bet galbut geriau kokioj po drabuziais paslepiamoj vietoj (jei prireiktu) ir pries tai bent metus su savo noru pagyventi ir isitikinti, jog tas noras tureti piesini ant kuno nekinta. pries tai rekomenduotina perskaityti skyreli "kaip isnaikinti tatuiruotes"

QUOTE(ives @ 2009 07 20, 15:53)
Asmeniskai man negrazu. Nei vyrui, nei juolab moteriai. Bet jei zmogui norisi, tai prasom...bet galbut geriau kokioj po drabuziais paslepiamoj vietoj (jei prireiktu) ir pries tai bent metus su savo noru pagyventi ir isitikinti, jog tas noras tureti piesini ant kuno nekinta. pries tai rekomenduotina perskaityti skyreli "kaip isnaikinti tatuiruotes" 

Tai butent todel ir nenoriu issitatuiruoti dramblio ar smauglio per puse nugaros

QUOTE(*Alicija* @ 2009 07 20, 06:35)
O as vis dvejojau ir dvejojau - darytis ar ne
o pries kelis menesius isoperavo apendicita ... tai dabar galvoju pjuvio vietoje ka nors nusipiesti ... kazka pailgo ir laabai nedidelio ... 

as as toje vietoje nieko nedaryciau, nes jau ne viena komplimenta esu gavusi, kad tas randelis taip seksualiai atrodo, ypac kai nesioju kelnes labai zemu liemeniu, ir jis truputi islenda

QUOTE(ierika @ 2009 07 19, 15:52)
Man patinka

Panasiai atrodo kaip pas Oksana Pikul ,ti kitokia ir grazesne