Įkraunama...
Įkraunama...

moteris+tatuiruotės

Priklauso nuo to ar tatuiruotė tai moteriai tinka, ar būtent tokia tinka, ar būtent toje kūno vietoje, ar ji harmoningai atrodo su visa moters asmenybe, gyvenimo būdu, požiūriu ir t.t.
Šiaip tai už bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paukšte: 21 liepos 2009 - 19:29
Neturiu ,ir nesiruošiu niekada darytis ,man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
As neturiu tatuiruotes ir nenoriu darytis,bet ant kitu moteru man visai grazu,ziurint kur,kokia.. na,daug niuansu. O MB pamates moteri su tatuiruote iskart sako,kad ji ku*va,net nesigilindamas biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 07 22, 17:11)
As neturiu tatuiruotes ir nenoriu darytis,bet ant kitu moteru man visai grazu,ziurint kur,kokia.. na,daug niuansu. O MB pamates  blink.gif moteri su tatuiruote iskart sako,kad ji ku*va,net nesigilindamas  biggrin.gif rolleyes.gif

blink.gif doh.gif
Atsakyti
Pati neturiu tatuiruotes, bet kurios moterys turi mazytes, skoningas, stilingas..., tai man grazu, nieko blogo nematau. smile.gif
Atsakyti
As neturiu tatuiruotes ir nenoriu darytis,bet ant kitu moteru man visai grazu,ziurint kur,kokia.. na,daug niuansu. O MB pamates moteri su tatuiruote iskart sako,kad ji ku*va,net nesigilindamas  biggrin.gif rolleyes.gif

Jau nesupykite, bet toks požiūris taip lietuviškai diediškas doh.gif doh.gif
Na, ar kam skauda, jei žmogus turi tatuiruotę nors ir ant kaktos. Žinoma, šeimoje reikia derintis ir tartis, bet kai dėl kolegų, giminių ar pavaldinių, na, nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saloniki @ 2009 07 23, 13:19)
Jau nesupykite, bet toks požiūris taip lietuviškai diediškas  doh.gif  doh.gif
Na, ar kam skauda, jei žmogus turi tatuiruotę nors ir ant kaktos. Žinoma, šeimoje reikia derintis ir tartis, bet kai dėl kolegų, giminių ar pavaldinių, na, nesuprantu  doh.gif

drinks_cheers.gif

As izvis nesuprantu ka taturuote turi kurvisko g.gif nu pati turiu reiksminga simboli ne drugelius ar delfinukus visai ne seksuolioj vietoj vaikstau neisaukianciais drabuziais dirbu padoru darba su kliantais nu ir ka keicia tatuiruote ant mano kuno g.gif
Kad ir kiek stengiaus suprasti nesuprantu doh.gif net seksualesne nesijauciu ja turedama tai apie kurviskuma as izvis patyliu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
O MB pamates moteri su tatuiruote iskart sako,kad ji ku*va,net nesigilindamas  biggrin.gif rolleyes.gif

Nu ir ribotas tavo MB blink.gif Įlindęs į kažkokius nesuprantamus rėmus doh.gif doh.gif
Užjaučiu.
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 03 07, 09:54)
Siuo metu gyvename Švedijoje,cia labai daug  issitotuiravusiu moteru ir merginu. Man labai grazu thumbup.gif  viena nedidele esu pasidariusi ant kojos, noreciau dar vienos, bet baisu kad Lietuvoje toks reiskinys netoleruojamas ir gali net buti problemu ieskan darbo verysad.gif . Kokia jusu nuomone apie tai?

man irgi grazu, ir nieko tokio jeigu nelabai matomoj vietoj - ten kur galima pridengti rubais.
Atsakyti
Kitiems vyrams kaip tik patinka panos su tatoo.. Zinoma ne visoms aplamai tai tinka, bet jei graziai dera, tai tik prideda zavesio.. As taip galvoju smile.gif Ir pati turiu viena, visi sako kad grazu, nesu isgirdusi blogo zodzio. Na nebent uz akiu kasnors sneka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
baigia uzgyti mano tatoo biggrin.gif esu savim labai patenkinta, o ir vyras sako-be galo grazu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2009 07 28, 21:43)
baigia uzgyti mano tatoo  biggrin.gif  esu savim labai patenkinta, o ir vyras sako-be galo grazu  cool.gif

Šaunuoliai thumbup.gif
Atsakyti