Įkraunama...
Įkraunama...

Iššūkis: visai neperku naujų rūbų

QUOTE(perfekta @ 2011 09 26, 11:42)
Aš tai dar pridurčiau kad kai imi propaguoti požiūrį kuo mažiau pirkti tai pastebi kad iš tikrųjų mums daiktų ir drabužių išties reikia labai nedaug smile.gif aš jau senokai perku tik tada kai tikrai reikia ir kažkaip ir namuose vietos daugiau ir viduje lengviau ir pinigų susitaupo kuriuos gali skirti prasmingesniems tikslams įgyvendinti ax.gif

Kiek tas nedaug? Kiek jum uztenka rubu?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 09 26, 11:54)

Čia turbūt kiekvienam skirtingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 09 26, 13:54)

Dveji džinsai, vieneri bridžai, sijonai tik vasariniai, žiemai neturiu ir neperku nes nenešioju ir turiu keletą mėgstamų megztukų bei palaidinių, kaip ir viskas g.gif 4u.gif
Atsakyti
tikrai saunu 4u.gif

o darbo apranga kaip, ar i svecius kaip? na, i svecius ir dzinsai tiks, bet siaip kokia dar viena geresne suknele turetu buti...

turbut darbinis kostiumelis, moteriskos kojines, apat triko ir batai , dar kokia viena nauja striuke/paltukas - va, sitie tai nauji turi buti (aplinka reikalauja)-bet VISA KITS?---tikrai nebutina pirkti NAUJU......
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2011 09 27, 07:26)
Dveji džinsai, vieneri bridžai, sijonai tik vasariniai, žiemai neturiu ir neperku nes nenešioju ir turiu keletą mėgstamų megztukų bei palaidinių, kaip ir viskas g.gif  4u.gif

pamineti rubai jokiu budu man netiktu, kaip eiti i darba su dzinsais, bridzais? blink.gif
Vadinasi rubu kiekis dar priklauso nuo veiklos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 09 27, 09:48)
tikrai saunu  4u.gif

o darbo apranga kaip, ar i svecius kaip? na, i svecius ir dzinsai tiks, bet siaip kokia dar viena geresne suknele turetu buti...

turbut darbinis kostiumelis, moteriskos kojines, apat triko ir batai , dar kokia viena nauja striuke/paltukas - va, sitie tai nauji turi buti (aplinka reikalauja)-bet VISA KITS?---tikrai nebutina pirkti NAUJU......

Kadangi dirbu namuose tokios kaip darbines aprangos man nereikia, i svecius...su dzinsais bigsmile.gif man tikrai labai geda taciau be vasariniu sijonu daugiau nieko neturiu nes tiesiog nenesioju blush2.gif apie apatinius, ju turiu keleta poru o ziemai viena paltuka ir viena striuke ax.gif , apatinius zinoma perku naujus taip pat ir palta, tiesiog neislaiduju, perku tik tiek kiek is tikruju reikia
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2011 09 27, 10:23)
pamineti rubai jokiu budu man netiktu, kaip eiti i darba su dzinsais, bridzais?  blink.gif
Vadinasi rubu kiekis dar priklauso nuo veiklos. g.gif

Na taip, priklauso zinoma nuo to ka veiki gyvenime, bet ir kalbant apie darbinius drabuzius manau galima pirkti protingai g.gif
Atsakyti
kuo paprastesnis stilius tuo ir dabuzeliu reikia maziau, as pvz visiskai nemoku pirkti, nes prisiperku visokiu nesamoniu kuriu nenesioju, nervuojuosi atsidarius spinta kad niekas netelpa o apsirengt nera ka, todel dabar nusprendziau bandyt derint drabuzius, nepirkt pernelyg ryskiu ar margu, kad galeciau lengvai derinti viena prie kito, kai parduotuves luzta nuo visokiu groziu, nusiperki kokia marga maikute kuri labai grazi atrode ir dar su akcija, o paskui nenesioju nes neprisiderinu niekur doh.gif ir is tikruju nesiojamu drabuziu juk tiek nedaug spintoj doh.gif
Atsakyti
Kaip čia jau kažkuri forumietė rašė, kaina, kokybė ir atlyginimai Lietuvoj tikrai stipriai prasilenkia. Nuėjus į drabužių parduotuvę visada mintyse lyginu, kiek mano nuomone, rūbas vertas ir kokia jo kaina iš tikro yra. Užtat mano spinta neatsinaujina kiekvieną sezoną, o drabužiai atitarnauja nuo-iki, kas nebetinka į žmones išeiti, tinka namuose, o po to jau tinka pvz.dažant pavėsinę...
Bet visiškai nepirkti naujų rūbų, nemanau, kad pavyktų. Vis vien, laimės reikalas, ką kuistukuose rasi, ar tai bus reikalinga, nes pvz. reikia kelnių...Šiaip, perku ir iš padėvėtų, bet jei, pvz., reiktų rytdienai sijono ir būtent tamsiai rudo, tai net nesivarginčiau ir eičiau ieškoti naujo.
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2011 09 30, 13:12)

Bet visiškai nepirkti naujų rūbų, nemanau, kad pavyktų.

O as net nemeginciau. Na, uzmuskit mane, bet DEVETAS KELNAITES manes niekas nepriverstu pirkti blink.gif schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 10 02, 22:54)
O as net nemeginciau. Na, uzmuskit mane, bet DEVETAS KELNAITES manes niekas nepriverstu pirkti  blink.gif  schmoll.gif  doh.gif

Aš omeny turėjau viršutinius rūbus. Apie apatinius tai net svarstyti neverta - tikrai ne...
Atsakyti
sveikos mamytės,
aš kaip ir daugelis čia rašančiųjų perku šiuo momentu second-hand viršutinius rūbus.
Tačiau darbiniai dalykiniai drabužiai - visi nauji. Galėčiau pirkti čia SM pagal skelbimą, bet būtinai su pasimatavimo galimybe. Jei tokios nėra - nerizikuočiau...
apatiniai ne second - hand, bet internetu pirkti galėčiau bent jau liemenėlę, nes man tinkantis tipas kainuoja gerokai virš 100 lt, o jų čia irgi nėra, arba dydžiai mažesni būna (ir tai tik vienetai...)
Pritariu aukščiau rašiusiai mamytei kad šviežiausio mados klyksmo neverta vaikytis vien kainos atžvilgiu - gerai paieškojus ir sukaupus visą kantrybę - gali rasti toookiųųų vienetinių rūbelių už kapeikas, kad kiti tik aikčios wub.gif
pati megstu rankdarbius - prisidedu prie savo garderobo išskirtinių rūbelių taipogi (tik laiko labai daug užima pasidaryti pačiai)
Taigi šiais laikais pilnai galima išgyventi second-hand'ine apranga ir atrodyti stilingai.
kelnaitės turguje naujos irgi ne pasakiškus pinigus kainuoja, o būna ir tikrai geros kokybės.
Aš už SECOND-HANDą
Atsakyti
as kaip tik sian buvau car boot sale (pas mus tokie sekmadieniais buna blusu turgus), rezultatas: 2 dzinsai ir 1 treningines kelnes vaikui, 1 triratis, 1 paspirtukas, man dzinsai nauji su etikete, 2 bliuzeles, megztinis. uz viska £15, jauciuosi atsinaujinus smile.gif man patinka pats tas pirkimo procesas, kai eini ir nezinai ka rasi

vaikams naujus perku tik batus, apatinius ir neperslampamus dalykus (tie daugiau kaip 1 vaikui ir tai nelaiko). pazystu labai stilinga moteriske, kuri rengiasi tik is tokiu turgeliu, bet nezinodama tikrai nepasakytum kur jos apdarai pirkti.
Atsakyti