Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

taip ir padaryk,ir ziuresim kas bus blink.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

ir dar vos vos apipjausčiau, beveik juodulių neliko, dar nuo vaiko raudonumus nupjovoiau ir iki rytojaus padžioviau.
Atsakyti
ziurek, muminuk, "nesubyrek" cia anksciau laiko sitaip besidarbuodama ax.gif ,
bus labai idomu pamatyt atsigavusi tavo amrili po operacijos bigsmile.gif , o ka su vaikiuku darysi? (amarilio)

hihihi.gif Ice tea, nerimsta del limo, bet vistiek saunuole...uzsispyrei, tai ir turesi 4u.gif

oo, muminuk, bigsmile.gif visai neblogai atrodo, gal dar ne visai beviltiskas mirksiukas.gif
kai baigs zydet, eisiu ir as savo gydyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Livai: 16 kovo 2009 - 17:07
Livai, biškį ir vaikiuką apipjausčiau, tai žiūrėsim ar išgyvens. nes ant jo buvo raudonų dėmelių , prisiminiau, kad kažką apie raudonligę kalbėjot.

šiaip ir darbuojuosi, kad laiku subyrėčiau, o ne vaikščiočiau + 2 savaites, kaip gydytoja prognozuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai muminuk gerai pasidarbavai!ir saknys grazios.o cia kartais ne 2 vaikiukai?
Atsakyti
kitas būtų panašus į vaiką, bet auga žemyn blink.gif amariliai
Atsakyti
ICE TEE senas bandytojas sake nupurkst mazu purkstuku mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai du blink.gif vienoj fotkej labai aiskiai matos ,zinai kokius pirkt hihihi.gif
atskyrinet turbut, dar per anksti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 16, 13:31)
g.gif vis tiek tas baltasis, kaip lyg Mader pirko, kažkoks ni očien mastau.gif jeigu ką dar išėmusi foto sesiją padarysiu jūsų, gerbiamosios, teismui  smile.gif

aha, maniskis pradejo lapus auginti, bet vistiek ligotas unsure.gif jauciu dar as ji istrauksiu rolleyes.gif paoperuoti

user posted image
user posted image

QUOTE(egleja @ 2009 03 16, 14:09)
nupirkau vaikui kolibriuka
user posted image
jau kokia sav ,bet jis man kazko visai neauga,gal persodinti g.gif

saules duok wink.gif dek ant palanges ir viskas pajudes

o va kitas baltas mano pradeda skeistis rolleyes.gif
user posted image

user posted image

Papildyta:
tik mano foto nelabai nes su telefonu darytos blush2.gif
Atsakyti
O jau baltas koks gracingas wub.gif
Atsakyti
aš tai panuoju i lenkija vaziuot, na visi dabar vaziuoja, bet as tai varysiu geliu ir vazoniku pirkti biggrin.gif maz kokiu graziu amariliuku rasiu, nematytu, nmetradiciniu... gal kas jau buvot? ax.gif
Atsakyti
Ilgai ganiau akis į jūsų gražuolius smile.gif o dabar jau mano baltasis žydi wub.gif
user posted image
Atsakyti