Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Laivite @ 2009 03 16, 18:55)
O jau baltas koks gracingas  wub.gif

nu jis dar tik sleidziasi ax.gif o lapu kiek... kazkuri cia pergyveno ,kad lapus leidzia... nepergyvenkit ir su lapais zydi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 03 16, 18:29)

bet kiek dar dziugins ziedais bigsmile.gif , dar neprazydusiu pilna palange

abejoju, kriro, ar pigiau bus PL geles, bet gal ivairesniu, pasirinkimas didesnis bus g.gif

Daivike, grazus ir tavo geliukas wub.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

pacientas mirksta jodo tirpale biggrin.gif

-------
labai gražus tas baltas Daivikes amarilis wub.gif o mano tas toks gražios spalvos (ant paveiksliuko parodytos) skleidžiasi, tai žiūrėsiu, ar tikrai bus toks (niu, toks tamsiai rožinis su pilka turėtų būti, kažkas tokio unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 03 16, 20:33)
aš tai panuoju i lenkija vaziuot, na visi dabar vaziuoja, bet as tai varysiu geliu ir vazoniku pirkti biggrin.gif maz kokiu graziu amariliuku rasiu, nematytu, nmetradiciniu... gal kas jau buvot? ax.gif

As buvau Lenkijoj thumbup.gif
Amariliu pasirinkiomo didelio nebuvo bet dar raudau likusia viena Beladona ir tokiu idomiu amariliu buvo bet susilaikiau nes jau kruva kitokiu grozybiu buvau prisirinkus wub.gif
Pasirinkimas bulviniu augalu tai superinis tokiu apie kurias pas mus tik gali pasvajoti ir kainos visu buvo apie 8 - 9 lt svogunai dideli grazus thumbup.gif
Vazonu radau bet ne vienas nepatiko bet itariu reik pas juos ju ieskoti kitose parduotuvese 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 17 kovo 2009 - 09:18
QUOTE(Laivite @ 2009 03 17, 09:16)
As buvau Lenkijoj  thumbup.gif
Amariliu pasirinkiomo didelio nebuvo bet dar raudau likusia viena Beladona ir tokiu idomiu amariliu buvo bet susilaikiau nes jau kruva kitokiu grozybiu buvau prisirinkus  wub.gif
Pasirinkimas bulviniu augalu tai superinis  tokiu apie kurias pas mus tik gali pasvajoti ir kainos visu buvo apie 8 - 9 lt svogunai dideli grazus  thumbup.gif
Vazonu radau bet ne vienas nepatiko  bet itariu reik pas juos ju ieskoti kitose parduotuvese  4u.gif

o kur cia taip matei? mes irgi leksim pasizvalgyciau blush2.gif

Muminukai kaip sveikatytes? wub.gif
Atsakyti
Belystoke mirksiukas.gif
Atsakyti
laivite kurioj vietoj tu lenkuose radai gelyciu as vazineju bet nemaciau
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 03 16, 19:02)
Muminukas uzsieme gelytem tai pamirso kad pilvuke zmogeliuka turi  wub.gif

aš ir langus eisiu šiandien valyti, kad laiku išsilukštenčiau, nenoriu iki kovo galo vaikščioti, noriu laiku hihihi.gif bet šiaip kaip ridikėlis kol kas....
--------------
pacientas jau 2 valandas mirksta jodo tirpale. gal jau angliukais barstyti ir sodinti? o kaip tuos vaikiukus atskirti? unsure.gif tiesiog laužti ar su peiliu, ar kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 03 17, 09:33)
laivite kurioj vietoj tu lenkuose radai gelyciu as vazineju bet nemaciau

Matai mes vaziuojam i Auchana tai didziulis prekybos centras ir ten kaip ir pas mus Maximose yra geliu stendai 4u.gif
Ir salia to prekybcentrio yra sodo didziule parduotuve tai reik i ta uzeiti kita karteli 4u.gif

Mumunuk trauk jau svoguneli lauk ir apdziovink gerai ir tada pabarstyk angliuku o del vaikuciu tai net nezinau gal nupjauk ir tada ta vieta pabarstyk 4u.gif

Pasidziauk dar savo mazuliu kol pilvuke wub.gif nes kai bus du tai nebeliks laiko pas mus uzsukti mirksiukas.gif
Atsakyti
mano amarilis šiemet tik vieną žiedą buvo sukrovęs g.gif gal reikia jį persodinti? auga tame pačiame vazonėlyje jau gal 3 metai g.gif
Atsakyti
laivite aciu uz atsakyma nuvaziavus pasiziuresiu
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 03 16, 17:03)
hihihi.gif Ice tea, nerimsta del limo, bet vistiek saunuole...uzsispyrei, tai ir turesi 4u.gif

Nu kad nieko negaliu sau padaryti- noras didesnis uz saule lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egleja @ 2009 03 16, 17:15)
ICE TEE senas bandytojas sake nupurkst mazu purkstuku  mirksiukas.gif

Aciu, eisiu pasiskaityti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 03 16, 16:55)
user posted image

Visai gal ir neblogai atrodo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mader @ 2009 03 16, 18:29)
user posted image

As purksciau su fungicigu, arba i zelionke sodinciau.
O balto GROZIS..... karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(Laivite @ 2009 03 17, 09:16)
As buvau Lenkijoj  thumbup.gif

Nematei mano Limo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Renita456 @ 2009 03 17, 09:58)
laivite aciu uz atsakyma nuvaziavus pasiziuresiu

Paimk man Lima- LABAI PRASAU doh.gif bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 17 kovo 2009 - 10:29