Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 3 tema

[quote=mamute1988,2009 04 23, 11:10]
sveiki.nu va jau isnaudojau savo abonenta,ir dabar kazkaip keistai mano veidas baltesnis uz kuna,jauciu sioki toki diskomforta doh.gif maciau yra spec.soliariumai tiktai veidui.bet nelabai man aisku kiek laiko pradziai reiketu,ir isvis kaip ten viskas vyksta,iki kur skaitosi tas veidas,ar kaklo sritis ieina? g.gif
[/qukai kuriuose net ir pilvas su rankom dega biggrin.gif bet siaip man veido soleriume negrazus idegis buna,kuno graziau idegu
Atsakyti
Kur Siauliuose rast toki soliariuma? unsure.gif
Atsakyti
vyras patare abonenta dar nusipirkti, thumbup.gif
o ar i soliariuma einant tinka idegi spartinantis kuno losjonas su beta karotinu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute1988 @ 2009 04 24, 10:03)
vyras patare abonenta dar nusipirkti,  thumbup.gif
o ar  i soliariuma einant tinka idegi spartinantis kuno losjonas su beta karotinu ? g.gif

Manau taip, svarbiausia, kad spf apsaugos nebutu 4u.gif
Atsakyti
[quote=ugnet,2009 04 23, 19:24]
[quote=mamute1988,2009 04 23, 11:10]
sveiki.nu va jau isnaudojau savo abonenta,ir dabar kazkaip keistai mano veidas baltesnis uz kuna,jauciu sioki toki diskomforta doh.gif maciau yra spec.soliariumai tiktai veidui.bet nelabai man aisku kiek laiko pradziai reiketu,ir isvis kaip ten viskas vyksta,iki kur skaitosi tas veidas,ar kaklo sritis ieina? g.gif
[/qukai kuriuose net ir pilvas su rankom dega biggrin.gif bet siaip man veido soleriume negrazus idegis buna,kuno graziau idegu
[/quote]
kai man mano vestuvems makiaziste dare makiaza as dar priestai jos paklausiau ar reiketu man papildomai paskrudinti veiduka kad spalva suslygintu su kuno (mano irgi veidas visada sviesesnis). tai ji man atsake kad jokiu budu to nedaryciau , nes jei veido spalva bs vienoda su kuno tai veidukas atrodys tamsesnis ir kaip murzinas, nesviezias ir jai tektu sviesinti spalva makiazo pagalba. tai va gavau toi komentara.
Atsakyti
QUOTE(mamute1988 @ 2009 04 24, 11:03)
vyras patare abonenta dar nusipirkti,  thumbup.gif
o ar  i soliariuma einant tinka idegi spartinantis kuno losjonas su beta karotinu ? g.gif

Nu geras,man tai neleidžia ten eiti,pyksta,tipo kenkia labai viskam...nervinasi.... doh.gif unsure.gif bet aš vis tiek savo... wub.gif biggrin.gif

Jei neparašyta,kad kremas skirtas naudoti prieš deginimąsi soliariume-NEGALIMA..
Nes tai gali būti paprastas savaiminio įdegio kremas,manau,nereikia komentuoti,kaip atrodys..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ღwillteღ: 24 balandžio 2009 - 17:15
Man klausimas iskilo: jeigu pasitepsi soliariumui skritu kremu ir iseisi degintis i papludimi, ar greiciau idegsi? [cia grynai is smalsumo] wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 04 24, 18:19)
Man klausimas iskilo: jeigu pasitepsi soliariumui skritu kremu ir iseisi degintis i papludimi, ar greiciau idegsi? [cia grynai is smalsumo] wink.gif

Soliariume 10kart stipriau ir greičiau degama nei saulėje,o kremai skatina melaniną vos pasitepus...saulėje teoriškai turėtum greičiau degti,bet abejoju,ar bus didelis poveikis,nes melaninas išsiskirs,o kol ta saulutė paveiks tai kažin kas....
g.gif

Soliariumui yra soliariumo kremai,deginantis saulėje-taip pat pritaikyti tam reikalui...manau,neverta bandyti to,ko nereikia..kremo gadinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ღwillteღ: 24 balandžio 2009 - 17:48
Niu kazkaip abejoju vos pasitepus, kad jie skatintu.. ne ant vieno buteliuko teko skaityti, kad einant i soliariuma kremu reikia pasitepti bent pries 15min... tai kaip cia suprasti? Skaiciau butent ant soliariumui skirto kremo buteliuko. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 04 24, 18:34)
Niu kazkaip abejoju vos pasitepus, kad jie skatintu.. ne ant vieno buteliuko teko skaityti, kad einant i soliariuma kremu reikia pasitepti bent pries 15min... tai kaip cia suprasti? Skaiciau butent ant soliariumui skirto kremo buteliuko.  unsure.gif

Ant kokio kremo taip išskaitei?.....g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ღwillteღ: 24 balandžio 2009 - 17:49
mane tai nuo visu tu soliariumo kremu pastebejau kad dar labiau ismeta spuogais nors ir perku specialiai riebiai odai, tai dabar jei einu tai be,taip isitepu kuna paprastu losjonu, o veida kremuku ir viskas
Atsakyti
Ar tu pries eidama i soliariuma losjonu issitepi?? Bet tai gi negalima, oda gali suerzinti, negalima jokiu kosmetikos priemoniu naudoti einant i soliariuma, isskyrus spec kremus. Kaip tik reikia, kad oda svari butu...
Atsakyti