Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 3 tema

O as taip pat turiu apgameliu, oda blyski. atsibodo vaiksciot visad baltai tai nutariau nueit, buvau tik pora kartu. Noriu dabar koki piestuka apgameliams bet kad ziuriu tie piestukai buna pavyzdziui su Spf 30. As turiu krema veidui su spf 30, tai ar man verta ta piestuka pirkti? Nelabai suprantu ar tas piestukas kuris apsaugo nuo saules gali ir soliariume apsaugot, darbuotojos soliariumu sake kad tinka, bet suabejojau . dar ar jus gerdamos beta caroteno kapsules plius naudojat kremus soliariume. gal kai jas geriam nebereikia blush2.gif ? Ar jais lygiai issitepat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 22 balandžio 2009 - 18:05
QUOTE(monikiuuukas @ 2009 04 22, 17:27)
o jeigu mano oda starzdanota,sviesi ir turiu apgameliu tai butu galima eiti i solairuiuma? o ka daryt jei noriu eiti i stovima soliariuma,bet nenoriu degint veido kad neisrysketu starzadanos?

uzdengti skarele cool.gif as po 5 min uzdengiui, o kuna-visa likusi laika (3-5 min)
Atsakyti
QUOTE(monikiuuukas @ 2009 04 22, 18:27)
o jeigu mano oda starzdanota,sviesi ir turiu apgameliu tai butu galima eiti i solairuiuma? o ka daryt jei noriu eiti i stovima soliariuma,bet nenoriu degint veido kad neisrysketu starzadanos?

Jeigu nenori veido degintis, tai daugelyje soliariumu ( bent kiek pamenu, gulimuose) galima veido lempas issijungti isvis. Bet paskui to veido nedeginant, gali ir skirtumas pasimatyti tarp veido ir kuno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 22 balandžio 2009 - 18:29
QUOTE(B.F. @ 2009 04 21, 11:18)
Idomus budas pailseti,tai nueiti i soliariuma g.gif  biggrin.gif ,o kitokiu budu nebuvo?Ypac kai rasei,kad dazniausiai eidavai i stovimus,tai nelabai ten jau poilsiu pavadinciau lotuliukas.gif .Gal tiesiog nenori pripazinti,kad tau soliariumas jau kaip liga buvo mirksiukas.gif ?O eilese as niekada pvz.nelaukiu,nes visada uzsirasau tongue.gif

Ne, soliariumu liga nesirgau (nors gal truputuka biggrin.gif bet tikrai nebuvau is tu oranziniu ar juodu panu) O taip, man atsipalaiduot ir pailset soliairumas labai padejo, ir stovimas. Eidavau ir i gulimus, bet man stovimas labiau patiko..Ta siluma, vejas, muzika biggrin.gif ziauriai atpalaiduodavo, man tai poilsis nors ir stovet reikdavo biggrin.gif
QUOTE(Bittersweet @ 2009 04 21, 20:46)
sita dalyka, kad geriau degintis isvis be jokio kremo ir as girdejau, o po soliariumo tiesiog pasitepti drekinanciu paprastu kremu.

As taip darau, nors anskciau degindavaus su kremais. Man taip patare gyditoja (ne tai, akd patare, bet mes isisnekejom ir ji pasake, kad pati lankosi tik be kremu). Ir kazkaip pagalvojau, tikrai kam leist pinigus realiai i bala (aisku poveikis yra, bet nelabai teigiamas). lotuliukas.gif Nors kiek zmoniu tiek ir nuomoniu unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 04 22, 20:41)
Ne, soliariumu liga nesirgau (nors gal truputuka biggrin.gif  bet tikrai nebuvau is tu oranziniu ar juodu panu) O taip, man atsipalaiduot ir pailset soliairumas labai padejo, ir stovimas. Eidavau ir i gulimus, bet man stovimas labiau patiko..Ta siluma, vejas, muzika biggrin.gif ziauriai atpalaiduodavo, man tai poilsis nors ir stovet reikdavo biggrin.gif

As taip darau, nors anskciau degindavaus su kremais. Man taip patare gyditoja (ne tai, akd patare, bet mes isisnekejom ir ji pasake, kad pati lankosi tik be kremu). Ir kazkaip pagalvojau, tikrai kam leist pinigus realiai i bala (aisku poveikis yra, bet nelabai teigiamas).  lotuliukas.gif Nors kiek zmoniu tiek ir nuomoniu unsure.gif  rolleyes.gif

O man tai kai naudoju kremus tai toks komfortas..o be kremu,tai kai pesideginus jauciuosi..negi manot kad jie visai neapsaugo nuo odos senejimo ir laisvuju radikalu g.gif
Atsakyti
gal galit man atsakyti, buciau lb dekinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 04 22, 19:04)
O as taip pat turiu apgameliu, oda blyski. atsibodo vaiksciot visad baltai tai nutariau nueit, buvau tik pora kartu. Noriu dabar koki piestuka apgameliams bet kad ziuriu tie piestukai buna pavyzdziui su Spf 30. As turiu krema veidui su spf 30, tai ar man verta ta piestuka pirkti? Nelabai suprantu ar tas piestukas kuris apsaugo nuo saules gali ir soliariume apsaugot, darbuotojos soliariumu sake kad tinka, bet suabejojau . dar ar jus gerdamos beta caroteno kapsules plius naudojat kremus soliariume. gal kai jas geriam nebereikia  blush2.gif ? Ar jais lygiai issitepat

Del apgameliu tai nezinau,bet geriant beta karotina aisku naudoju ir kremus,juk tas karotinas nedrekina odos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 22, 20:04)
O man tai kai naudoju kremus tai toks komfortas..o be kremu,tai kai pesideginus jauciuosi..negi manot kad jie visai neapsaugo nuo odos senejimo ir laisvuju radikalu g.gif

Ai zinok nezinau kiek cia tiesos visame tame ax.gif Nenaudosi kremu-vieni sakys, kad baisia blogai (kad ir tie patys gyd.) naudosi-irgi nieko gero. Jei jums geriau, tai aisku naudokit. Del senejimo, tai vien drekinamosios savybes kazkiek apsaugo g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 04 22, 19:04)
O as taip pat turiu apgameliu, oda blyski. atsibodo vaiksciot visad baltai tai nutariau nueit, buvau tik pora kartu. Noriu dabar koki piestuka apgameliams bet kad ziuriu tie piestukai buna pavyzdziui su Spf 30. As turiu krema veidui su spf 30, tai ar man verta ta piestuka pirkti? Nelabai suprantu ar tas piestukas kuris apsaugo nuo saules gali ir soliariume apsaugot, darbuotojos soliariumu sake kad tinka, bet suabejojau . dar ar jus gerdamos beta caroteno kapsules plius naudojat kremus soliariume. gal kai jas geriam nebereikia  blush2.gif ? Ar jais lygiai issitepat

Tie piestukai skirti apgamams ir pigmentinems demems, bei tatuiruotems. Pati naudoju ir soliariume, ir pleze thumbup.gif
Atsakyti
sveiki.nu va jau isnaudojau savo abonenta,ir dabar kazkaip keistai mano veidas baltesnis uz kuna,jauciu sioki toki diskomforta doh.gif maciau yra spec.soliariumai tiktai veidui.bet nelabai man aisku kiek laiko pradziai reiketu,ir isvis kaip ten viskas vyksta,iki kur skaitosi tas veidas,ar kaklo sritis ieina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute1988 @ 2009 04 23, 11:10)
sveiki.nu va jau isnaudojau savo abonenta,ir dabar kazkaip keistai mano veidas baltesnis uz kuna,jauciu sioki toki diskomforta  doh.gif maciau yra spec.soliariumai tiktai veidui.bet nelabai man aisku kiek laiko pradziai reiketu,ir isvis kaip ten viskas vyksta,iki kur skaitosi tas veidas,ar kaklo sritis ieina? g.gif

Tai jeigu nesi balta ir pries tai vaisciojai i soliariuma,tai nebijok tada nudegti smile.gif ,paklausk darbuotojos ar labai stiprios lempos,bet siaip jos aisku buna stipresnios ,nei viso kuno soliariumo,as eidavau 8min.,paskui 10min. smile.gif ,kaklas irgi idega,visa dekolte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute1988 @ 2009 04 23, 11:10)
sveiki.nu va jau isnaudojau savo abonenta,ir dabar kazkaip keistai mano veidas baltesnis uz kuna,jauciu sioki toki diskomforta  doh.gif maciau yra spec.soliariumai tiktai veidui.bet nelabai man aisku kiek laiko pradziai reiketu,ir isvis kaip ten viskas vyksta,iki kur skaitosi tas veidas,ar kaklo sritis ieina? g.gif

pas mane visada taip, su tuo neina niekaip pakovot, veido soliariumas kitam miesto gale, neprisiruošiu niekada jaučiu, todėl kas vakarą dabar tepuos savaiminiu dry.gif
Atsakyti