Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, III tema

QUOTE(*DEiZY* @ 2009 12 02, 08:50)
kas galit parekomenduot koki viesbuti Phukete? aciu

Phukete yra daug graziu viesbuciu su graziais vaizdais i jura net biggrin.gif Mes buvome apsistoje gan paprastam viesbuty (svarbiausia nebrangiam biggrin.gif ), todel neturiu ko rekomenduot. Gali nueit i agoda.com - ten rasi daug viesbuciu, galesi issirinkt
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 12 02, 09:36)
Phukete yra daug graziu viesbuciu su graziais vaizdais i jura net biggrin.gif Mes buvome apsistoje gan paprastam viesbuty (svarbiausia nebrangiam biggrin.gif ), todel neturiu ko rekomenduot. Gali nueit i agoda.com - ten rasi daug viesbuciu, galesi issirinkt

na mums ir nebrangaus kokio reiktu, nes jau bankoke ir patajoj brangesnius tokius paemem... o kad imti nebrangu, tai norisi rekomendaciju, nes internete kazkaip vien pagal nuotraukas rinktis irgi rizika... tai kas pukete nebrangu ir padoru koki galit rekomenduot, tai lauksiu...

Papildyta:
dar klausimukas... o Phukete location Kata tai cia toli nuo centro, papludimio? as kazkaip orentuojuosi i patong papludimio puse.. bet pagal kaina ten brangiau.. o gal kakzas buvot Ibis hotel, pagal kaina ir isvaizda neblogas.. tik vieta jau ne pati paciausia... ar del vietos man galvos nesukt, nes ten taxai irgi pigus? is kitos puses, jei motoroleri nuomosimes, tai gal tada ir nekreipt demesio i viesbo lokacija, ka patarsit?

beje, o Karon papludimys labai skiriasi nuo Patong?
Atsakyti
QUOTE(*DEiZY* @ 2009 12 04, 15:27)
na mums ir nebrangaus kokio reiktu, nes jau bankoke ir patajoj brangesnius tokius paemem... o kad imti nebrangu, tai norisi rekomendaciju, nes internete kazkaip vien pagal nuotraukas rinktis irgi rizika... tai kas pukete nebrangu ir padoru koki galit rekomenduot, tai lauksiu...
Papildyta:
dar klausimukas... o Phukete location Kata tai cia toli nuo centro, papludimio? as kazkaip orentuojuosi i patong papludimio puse.. bet pagal kaina ten brangiau.. o gal kakzas buvot Ibis hotel, pagal kaina ir isvaizda neblogas.. tik vieta jau ne pati paciausia... ar del vietos man galvos nesukt, nes ten taxai irgi pigus?  is kitos puses, jei motoroleri nuomosimes, tai gal tada ir nekreipt demesio i viesbo lokacija, ka patarsit?

MES IBIS NEBUVOM, BET ESTAI, SU KURIAIS KARTU I EKSKURSIJA VAZIAVOM, TEN BUVO APSISTOJE. TIKRAI VERTAS DEMESIO VIESBUTIS
Mes buvom apsistije Chada Guesthouse. Jis yra pagrindinej gatvej, salia daug baru, parduotuviu ir masazu biggrin.gif Iki Patong papludimio netoli - reikia paeit viena gatvele - ir iseisi tiesiai prie juros bigsmile.gif Kainavo dviems apie 100 Lt (+-, tiksliai nepamenu), i kaina iejo pusryciai, nors ir skurdoki (arbata, kava, bandeles su ivairiais dzemais) - bet vis tiek gerai. Man labai patiko ten kambariai - labai erdvus, su taju kulturos ir tradiciju motyvais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 12 04, 17:51)
MES IBIS NEBUVOM, BET ESTAI, SU KURIAIS KARTU I EKSKURSIJA VAZIAVOM, TEN BUVO APSISTOJE. TIKRAI VERTAS DEMESIO VIESBUTIS
Mes buvom apsistije Chada Guesthouse. Jis yra pagrindinej gatvej, salia daug baru, parduotuviu ir masazu biggrin.gif Iki Patong papludimio netoli - reikia paeit viena gatvele - ir iseisi tiesiai prie juros bigsmile.gif Kainavo dviems apie 100 Lt (+-, tiksliai nepamenu), i kaina iejo pusryciai, nors ir skurdoki (arbata, kava, bandeles su ivairiais dzemais) - bet vis tiek gerai. Man labai patiko ten kambariai - labai erdvus, su taju kulturos ir tradiciju motyvais smile.gif

ziurejau sita smile.gif vertas demesio, bet jau uzsakiau kita, irgi nebrangiai gavosi, bet kambariai man labai patiko, naujas, netoli papludimys ir kitos atrakcijos.. .pusryciai ir pagal komentarus skurdus, bet man tai nera butinybe, kad jie butu kazkokie labai mandri.... nes as nusiteikus ju virtuve labai ragaut isoreje viesbucio smile.gif tiesa, ar ejot kas nors i maisto gamybos kursus? labai noreciau apsilankyt...

ir dar klausimukas.. na uzsisakiau as viesbucius visus jau, nu bet galvoju dabar.. sakykim, 30 d issireginam is patajos viesbo ir tikiuosi ta diena, kad pavyks i kambodza isvaziuot, o gryzus, vasario 1 d (jei imt 3 d kelione) jau skrist i puketa 21 val vakaro ir ten i uzsakyta viebuti vaziuot.... idomu, ar man pavyks suplanuotom dienom gaut kelione i Kambodza g.gif be to, bankoke ir 2 d taip palikau rezervui issiregistravus is viesbo su rizika, kad iskart ta diena i ekskursija kwai pavyks isvykt.. ar cia labai gerai noriu suderint? galvoju, jei nepataikysiu teks viesbucio papildomai ieskot keliom dienom... dar klausimas, tiem, kas vykote i Kombodza, tai kokiu metu mazdaug gryztama ta diena i pataja? galvoju, ar verta issyk tam vakarui lektuvo bilietus rezervuot i puketa.. nu as cia taip optimaliai viska noriu padaryt, ziureim kaip gausis...
Atsakyti
QUOTE(*DEiZY* @ 2009 12 04, 18:51)
  dar klausimas, tiem, kas vykote i Kombodza, tai kokiu metu mazdaug gryztama ta diena i pataja?

Is Kambodia i Pattaja (ne lektuvu) griztum tik vakare jau sutemus
Atsakyti
Gal kas susiduret su skrydziais Bangkok - Siem reap?
Randu tik viena avia kopmanija siulancia si marsruta - bangkok airways.
Gal zinot kokia pigesne? nes su sia - skrydzio kaina i viena puse 5000batu...
Su autobusu ar traukiniu kazkaip nesinori visa deina sugaist.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2009 12 06, 21:10)
Gal kas susiduret su skrydziais Bangkok - Siem reap?
Randu tik viena avia kopmanija siulancia si marsruta - bangkok airways.
Gal zinot kokia pigesne? nes su sia - skrydzio kaina i viena puse 5000batu...
Su autobusu ar traukiniu kazkaip nesinori visa deina sugaist.

Dar yra tokios Siem Reap airways, Cambodian airlines ir Angkor airlines - pabandyk, gal rasi su jais skrydi
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 12 06, 21:45)
Dar yra tokios Siem Reap airways, Cambodian airlines ir Angkor airlines - pabandyk, gal rasi su jais skrydi

jei teisingai supratau Angkor airlines turi vieninteli skrydi Siem Reap - Taipei,

Siem Reap airways turi tik skydi i Phnom Penh, na o Cambodian airlaines neturi skrydzio i Bankoka...

Tas visas jau seniai perziurejau, maniau gal kokiu mini lektuviuka galim rast uz padoria kaina... Nes is didziuju tik Bankoko oro linijos monopoli tam skrydziui laiko...
Atsakyti
kaip manot, vaziuojant i Angkor verta gert vaistus nuo maliarijos?
Atsakyti
QUOTE(*DEiZY* @ 2009 12 07, 16:39)
kaip manot, vaziuojant i Angkor  verta gert vaistus nuo maliarijos?

As manau verta ir Tailande ir Cambodia. Mane Bankoke labai sukandziojo uodai, kojos 2 savaites buvo "papuostos" didelem raudonom demem nuo uodu ikandimu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 07 gruodžio 2009 - 21:12
Mes tai nei gėrėm, nei skiepijomės...
Atsakyti
Nuo kokiu ligu apskritai skiepijotes?
Buvau endemik kinikoj, tai pagal ju sarasus vykstant i Tailanda ir i Kambodza privalomu skiepu nera - visi tik rekomenduojami.

O kokie vaistai nuo maliarijos? Gal tiesiog ju nusipirkt ir isidet del viso pikto? Ar jau veliau nebepades?
Atsakyti