QUOTE(mamaSandra @ 2009 12 08, 13:33)
Nuo kokiu ligu apskritai skiepijotes?
Buvau endemik kinikoj, tai pagal ju sarasus vykstant i Tailanda ir i Kambodza privalomu skiepu nera - visi tik rekomenduojami.
O kokie vaistai nuo maliarijos? Gal tiesiog ju nusipirkt ir isidet del viso pikto? Ar jau veliau nebepades?
Buvau endemik kinikoj, tai pagal ju sarasus vykstant i Tailanda ir i Kambodza privalomu skiepu nera - visi tik rekomenduojami.
O kokie vaistai nuo maliarijos? Gal tiesiog ju nusipirkt ir isidet del viso pikto? Ar jau veliau nebepades?
Mes del ramybes pasiskiepijom nuo visu rekomenduojamu ligu. Vaistu nuo maliarijos pavadinimo dabar neatsimenu - geriau paprasyk kad gydytoja israsytu juos. Ju yra dvieju rusiu: vienus reikia kelias dienas pries kelione i pavojinga rajona ir keliones metu kiekviena diena. Kitus vaistus reikia gert karta i savaite pradedant nuo pirmos keliones dienos ir 2 ar 4 savaites po to kai grisi is keliones (karta i savaite). Man antri vaistai labiau patiko: patogiau gert karta i savaite, zymiai pigesni uz pirmuosius, nuo ju man nebuvo jokio pasalinio poveikio (nuo pirmuju mane isbere)