Įkraunama...
Įkraunama...

KRETINGOS sportuojančios merginos ir moterys

ech.. visos dingo .. nei informacijos jokios nesuteike... sad.gif
Atsakyti
Tai kur dingo visos sportininkes mirksiukas.gif . Jungciausi ir as i sportuojanciuju buri bigsmile.gif .
Atsakyti
Labukas.
Ten su vakais tokiais gali sportuot kok5 tik pakeli ir nuo tokio amžiaus kai jau galvytę laiko tvirtai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2011 01 05, 00:01)
Tai kur dingo visos sportininkes  mirksiukas.gif . Jungciausi ir as i sportuojanciuju buri  bigsmile.gif .

nu tai sakykit kur kada bigsmile.gif as kretingos nelabai pažystu blush2.gif
Atsakyti
[quote=egliuchiux,2011 01 09, 18:07]
nu tai sakykit kur kada
bigsmile.gif as kretingos nelabai pažystu blush2.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas, maciau kad sioj temoj darbeniskiu yra, tai jei kuri nezinot paplatinsiu info. Pirmadieniais ir penktadieniais vaiku darzelyje antram aukste (salia policijos) 19 val vyksta linijiniai sokiai, veda Rasa. Jei susidomejot ateikit, smagu.
Atsakyti
l-u-x tai gal koperuojames ir nueinam susizinot pvz i ta sporto kluba kur turguje yra .. kur aibe parduotuve .. sake ten lyg ir normaliausias kretingoj g.gif
nes vasara greit ateis o kunai dar miega ziemos miegu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 01 09, 21:08)
l-u-x tai gal koperuojames ir nueinam susizinot pvz i ta sporto kluba kur turguje yra .. kur aibe parduotuve .. sake ten lyg ir normaliausias kretingoj  g.gif
nes vasara greit ateis o kunai dar miega ziemos miegu biggrin.gif

kad venintelis ir tera man rodos tas sporto klubas doh.gif nu galim bandyt ir ten tik kada kai tokie orai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(l-u-x @ 2011 01 09, 23:00)
kad venintelis ir tera man rodos tas sporto klubas doh.gif nu galim bandyt ir ten tik kada kai tokie orai doh.gif

jeigu nelis tai as ryt i miesta keliausiu ... i soliariuma biggrin.gif dar valgyt nupirkt .. tai ir uzeit gal reiktu pasiteiraut g.gif o kada jum patogus laikas sportuot ? g.gif man jauciu iš ryto .. nes vyras nenori kad sutemus jau vaikščiočiau kažkur gatvėm blush2.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, aš Kretingoje naujokė, labai noriu i pilateso uzsiemimus, gal galite parasyti treneres Ilonos, kuri Vidmantuose veda uzsiemimus nr.?
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 01 09, 22:28)
jeigu nelis tai as ryt i miesta keliausiu ... i soliariuma biggrin.gif dar valgyt nupirkt .. tai ir uzeit gal reiktu pasiteiraut  g.gif  o kada jum patogus laikas sportuot ?  g.gif  man jauciu iš ryto .. nes vyras nenori kad sutemus jau vaikščiočiau kažkur gatvėm  blush2.gif  biggrin.gif  doh.gif

labukas, man patogiau vakarop po 16val., nes tada vyras grizta o iki to laiko nelabai kada yra laiko, nes zinai 2 mazi vaikai kol papusryciauji kol ka, ateina pietus sumigdai, tada gamini pietus o kur dar buitiniai dalykai doh.gif nu bet gal isietu susiderint paprasyciau vyro mamos gal pabutu juk nekiekveina diena eitume smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas zinote kur aerobika vyksta? bigsmile.gif

Nes i sale as vaikciot nelabai noriu, B sake, kad ten tik begimo takelis ir dviratis, kitkas viskas raumenims auginti(kacialintis kaip sakant blush2.gif ) biggrin.gif o uz dvirati ir takeli nematau reikalo pinigeliu moket...va aerobika kitas dalykas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazyle :): 02 vasario 2011 - 20:04