ech.. visos dingo .. nei informacijos jokios nesuteike...

Tai kur dingo visos sportininkes
. Jungciausi ir as i sportuojanciuju buri
.

Labukas.
Ten su vakais tokiais gali sportuot kok5 tik pakeli ir nuo tokio amžiaus kai jau galvytę laiko tvirtai
Ten su vakais tokiais gali sportuot kok5 tik pakeli ir nuo tokio amžiaus kai jau galvytę laiko tvirtai

QUOTE(Ramune_lt @ 2011 01 05, 00:01)
nu tai sakykit kur kada

[quote=egliuchiux,2011 01 09, 18:07]
nu tai sakykit kur kada
as kretingos nelabai pažystu 
[/quote]
nu tai sakykit kur kada

[/quote]

Labas, maciau kad sioj temoj darbeniskiu yra, tai jei kuri nezinot paplatinsiu info. Pirmadieniais ir penktadieniais vaiku darzelyje antram aukste (salia policijos) 19 val vyksta linijiniai sokiai, veda Rasa. Jei susidomejot ateikit, smagu.
l-u-x tai gal koperuojames ir nueinam susizinot pvz i ta sporto kluba kur turguje yra .. kur aibe parduotuve .. sake ten lyg ir normaliausias kretingoj
nes vasara greit ateis o kunai dar miega ziemos miegu

QUOTE(egliuchiux @ 2011 01 09, 21:08)
l-u-x tai gal koperuojames ir nueinam susizinot pvz i ta sporto kluba kur turguje yra .. kur aibe parduotuve .. sake ten lyg ir normaliausias kretingoj

kad venintelis ir tera man rodos tas sporto klubas

QUOTE(l-u-x @ 2011 01 09, 23:00)
kad venintelis ir tera man rodos tas sporto klubas
nu galim bandyt ir ten tik kada kai tokie orai 

jeigu nelis tai as ryt i miesta keliausiu ... i soliariuma

QUOTE(egliuchiux @ 2011 01 09, 22:28)
jeigu nelis tai as ryt i miesta keliausiu ... i soliariuma
dar valgyt nupirkt .. tai ir uzeit gal reiktu pasiteiraut
o kada jum patogus laikas sportuot ?
man jauciu iš ryto .. nes vyras nenori kad sutemus jau vaikščiočiau kažkur gatvėm

labukas, man patogiau vakarop po 16val., nes tada vyras grizta o iki to laiko nelabai kada yra laiko, nes zinai 2 mazi vaikai kol papusryciauji kol ka, ateina pietus sumigdai, tada gamini pietus o kur dar buitiniai dalykai

Sveikos, gal kas zinote kur aerobika vyksta? 
Nes i sale as vaikciot nelabai noriu, B sake, kad ten tik begimo takelis ir dviratis, kitkas viskas raumenims auginti(kacialintis kaip sakant
)
o uz dvirati ir takeli nematau reikalo pinigeliu moket...va aerobika kitas dalykas

Nes i sale as vaikciot nelabai noriu, B sake, kad ten tik begimo takelis ir dviratis, kitkas viskas raumenims auginti(kacialintis kaip sakant