Įkraunama...
Įkraunama...

KRETINGOS sportuojančios merginos ir moterys

[quote=Mazyle smile.gif,2011 02 02, 19:02]
Sveikos, gal kas zinote kur aerobika vyksta? bigsmile.gif

Nes i sale as vaikciot nelabai noriu, B sake, kad ten tik begimo takelis ir dviratis, kitkas viskas raumenims auginti(kacialintis kaip sakant blush2.gif ) biggrin.gif o uz dvirati ir takeli nematau reikalo pinigeliu moket...va aerobika kitas dalykas g.gif
[/quote

Man atrodo, kad kazkurioj mokykloje vyksta aerobikos uzsiemimai, bet tiksliai nzn kurioj. As irgi visai noreciau lankyti aerobika, nors labiausiai tai mane domina pilatesas ir kalanetika, va ten tai manksteles smile.gif Tik niekaip nerandu kur vyksta... sad.gif
Atsakyti
na sunkoka su sportais Kretingoje,galvoaju i Klaipeda vaziuot,bet ilgai nepavazinesi,reikia,kad cia pat butu.esu gridejusi,kad vyksta ir Kretingoje,bet esu ne vietine,tai net nezinau.skambinau i Palanga,niekas nekelia,gal kas palangoje zino?vis arciau. Gal i klp kas noretu vazineti,keliese linksmiau,net neisivaizduoju,noras yra,bet galimybiu ne...
Atsakyti
Noreciau ir as ka lankyt, iskyrus aerobika verysad.gif nes greit ka jors dabar kraujospudis kyla verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AGvilte @ 2011 02 04, 15:29)
na sunkoka su sportais Kretingoje,galvoaju i Klaipeda vaziuot,bet ilgai nepavazinesi,reikia,kad cia pat butu.esu gridejusi,kad vyksta ir Kretingoje,bet esu ne vietine,tai net nezinau.skambinau i Palanga,niekas nekelia,gal kas palangoje zino?vis arciau. Gal i klp kas noretu vazineti,keliese linksmiau,net neisivaizduoju,noras yra,bet galimybiu ne...

As visai vaziuociau ir i Klp, jei atsirastu daugiau norinciu, vienai tai nesamone, neapsimoka...
Atsakyti
QUOTE(vavab @ 2011 02 04, 19:29)
As visai vaziuociau ir i Klp, jei atsirastu daugiau norinciu, vienai tai nesamone, neapsimoka...

as ir vaziuociau jei laikas tiktu smile.gif
Atsakyti
tai visai smagu,kiek norinciu,bet kaip laika suderinti,as maza berniuka turiu ir ne visada,kas gali isleist,bet manau norint tikrai prisiderintume ir dar plius kluba koki nebloga ir nebrangu susirast reik ir laikas vel turi tikti.gal koki is patirties nebloga zinot ir kokios dienos laisvesnes.visokiu salygu yra iki pietu ir pigiau buna.
Atsakyti
QUOTE(AGvilte @ 2011 02 04, 21:31)
tai visai smagu,kiek norinciu,bet kaip laika suderinti,as maza berniuka turiu ir ne visada,kas gali isleist,bet manau norint tikrai prisiderintume ir dar plius kluba koki nebloga ir nebrangu susirast reik ir laikas vel turi tikti.gal koki is patirties nebloga zinot ir kokios dienos laisvesnes.visokiu salygu yra iki pietu ir pigiau buna.

man labiau po piet tinka nes 2 maziukes turiu ax.gif nu bet gal su uosviene susitarciau biggrin.gif
Atsakyti
su uosvienem jau sunkiau cool.gif ,man labiau tiktu treciadienis ir penktadienis,suzinojau,jog palangoje vyksta pirmiadienieni ,treciadieni,ketvirtadieni 5.45. vakare klp bus brangoka tokiu laiku,gal pameginti i palanga,man tik viena diena tetinka,bet gal rasciau irgi kas pabutu.
Atsakyti
QUOTE(AGvilte @ 2011 02 04, 21:41)
su uosvienem jau sunkiau  cool.gif  ,man labiau tiktu treciadienis ir penktadienis,suzinojau,jog palangoje vyksta pirmiadienieni ,treciadieni,ketvirtadieni 5.45. vakare klp bus brangoka tokiu laiku,gal pameginti i palanga,man tik viena diena tetinka,bet gal rasciau irgi kas pabutu.

cia vakare? man mb pabutu tada nes jis 16 baigia darba smile.gif o ten kas aerobika ar kas? ir akip su kelione? kaip kas?
Atsakyti
jo ten aerobika,vakare 5.45, viska apklausinejau 2kartai per savaite 60 lt men.as galeciau vaziuot,turiu sena,bet dar vaziuojancia masina blush2.gif lotuliukas.gif reiktu vaziuot apsiziuret,dbr biski aplink mano aukles serga,gal kokiam treciadieni.
Papildyta:
beje,ziuriu daug kretingiskiu,bet ne vietiniu,butu smagu susiburti i bureli,as cia jau trys metai,bet kazkaip svetima dar...
Atsakyti
QUOTE(AGvilte @ 2011 02 04, 23:26)
jo ten aerobika,vakare 5.45, viska apklausinejau 2kartai per savaite 60 lt men.as galeciau vaziuot,turiu sena,bet dar vaziuojancia masina  blush2.gif  lotuliukas.gif reiktu vaziuot apsiziuret,dbr biski aplink mano aukles serga,gal kokiam treciadieni.
Papildyta:
beje,ziuriu daug kretingiskiu,bet ne vietiniu,butu smagu susiburti i bureli,as cia jau trys metai,bet kazkaip svetima dar...

as irgi cia jau trys metai bet irgi svetima dar jauciuos blush2.gif turiu vaikuti 2metuku .. noreciau ir as i palanga i aerobika wink.gif galeciau ir as pavesti jei reikes 4u.gif man tik netinka penktadienis sestadienis nes i paskaitas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 02 06, 20:29)
as irgi cia jau trys metai bet irgi svetima dar jauciuos  blush2.gif  turiu vaikuti 2metuku .. noreciau ir as i palanga i aerobika wink.gif galeciau ir as pavesti jei reikes  4u.gif  man tik netinka penktadienis sestadienis nes i paskaitas  doh.gif

as irgi turiu mazyli 1.6,jauciuos uzsisedejus,todel norisi istrukt,pakeist aplinka,nors su juo darbo ir mankstos pakankamai lotuliukas.gif tongue.gif na susirasykim,kas norim vaziuot,siulyciau nuo trec pradet-apsizvalgyt. savaitgali ten ir nevyksta. laikas atrodo daugmaz palankus.
Atsakyti