Įkraunama...
Įkraunama...

KRETINGOS sportuojančios merginos ir moterys

QUOTE(AGvilte @ 2011 02 06, 21:20)
as irgi turiu mazyli 1.6,jauciuos uzsisedejus,todel norisi istrukt,pakeist aplinka,nors su juo darbo ir mankstos pakankamai  lotuliukas.gif  tongue.gif na susirasykim,kas norim vaziuot,siulyciau nuo trec pradet-apsizvalgyt. savaitgali ten ir nevyksta. laikas atrodo daugmaz palankus.

o sakykit kur kas mazdaug gyvenat ax.gif o kaip kainos ar ka zinot? blush2.gif
Atsakyti
na 2 kartai per savaite 1 menesis kainuoja 60 lt,butu idomu pasiteiraut kiek 1 kartas,gal pradzioj uztektu ir karto per savaite,bet abejoju ar taip gali,todel sakau reik vaziuot i vieta,netoli yra galetumem nuvaziuot. susirasykim zinutem ir susitarkim,kiek suprantu nori vaziuot l-u-x ir egliuchiux.
Atsakyti
o nenorit nueiti kretingoj i sporto mokykla ? ten aerobika vyksta ... du kartai per savaite 80lt menesiui o jei 3kartai tada 100lt .. truputi brangiau nei palangoj bet manau keliones dar pridejus ir laiko sugaisto kol nuvaziuoji tai tas pats gaunasi 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
O kodėl jūs nenorit eit į katalikišką mokyklą??Ten vyksta aerobika thumbup.gif LAbai šauni,jauna trenerė biggrin.gif
Atsakyti
o visai smagu,jeigu tik yra,as buvau vilti praradus,kazka cia rast.kokiom dienom vyksta?kur ta mokykla daugmaz yra?tai einam,kas i kompanija 4u.gif
Papildyta:
ai ta sporto mokykla prie ziemos sodo netoli?o katalikiskoji,tai pranciskonu gimnazija?
Atsakyti
QUOTE(AGvilte @ 2011 02 07, 17:18)
o visai smagu,jeigu tik yra,as buvau vilti praradus,kazka cia rast.kokiom dienom vyksta?kur ta mokykla daugmaz yra?tai einam,kas i kompanija 4u.gif
Papildyta:
ai ta sporto mokykla prie ziemos sodo netoli?o katalikiskoji,tai pranciskonu gimnazija?

sporto mokykla prie ziemos sodo 4u.gif o apie pranciškonu ir kas ten vyksta nieko nežinau ax.gif nei kainu nei laiko ... ax.gif
Atsakyti
o kokiom dienom ir valandoms vyksta sporto mokykloj?kaip aplinka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AGvilte @ 2011 02 07, 18:59)
o kokiom dienom ir valandoms vyksta sporto mokykloj?kaip aplinka?  ax.gif

nezinau .. nebuvau dar blush2.gif
Atsakyti
Reiktu paskambinti ir pasiteiraut ax.gif
Atsakyti
Siūlyčiau paskambint Ievai 866265045 čia prie bažnyčios katalikiška yra 4u.gif Ji kiekvieną dieną turi aerobiką su stepais thumbup.gif Prieš nėštumą lankiau pas ją tai super thumbup.gif Kaina tada buvo du kartai savaitėj 60 lt /mėnesiui abonentas thumbup.gif O jei nori po kartą eit kada turi laiko tai 10 lt vienas kartas biggrin.gif Tikiuos naudinga info 4u.gif
O aš šiandien buvau pas ginę....sportai dar man toli.....Dar šešis mėnesius reiks gyti verysad.gif verysad.gif Nes antras cezaris,viskas lėčiau ir sunkiau gyja verysad.gif
Sėkmės ax.gif Parašykit kaip sekėsi jei eisit 4u.gif
Atsakyti
nu tai tarkimes mamytes biggrin.gif tai gal ryt susitinkam ir einam apsiziuret ? bigsmile.gif 18h? ar kada ? nes temsim temsim ir vasara ateis biggrin.gif
Atsakyti
Uzjauciu perlita,geriau pakentet ir prisijungsi,kai galesi. tie gimdymai vistiek savo duoda, o informacija superine.
egliuchiux saunuole imasi stiprios iniciatyvos,as ir buvau pradejus galvot,jog taip ir nutemsim...
bloga naujiena,ka tik skambinau,nera vietu,kazkaip turbut cia mums neisdegs..truputeli veliau gal atsiras... blink.gif schmoll.gif
Atsakyti